terkedildim benim suçum mu?

handemiray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
495
433
103
32
merhabalar yine her derdim olduğundaki gibi sizlerleyim. 2 aydır biriyle mesajlaşmaktaydım kendisi eski bir tanıdığım başka şehirden. ara ara şiddetli kavgalar ederdik daha doğrusu ben fevri biriyim biraz küfürler hakaretler o hep alttan alırdı. ama inanın çok pişman olurdum aslında haklıyken haksız duruma düşerdim. değişmek için çabalıyorum. herneyse sonra yine düzelirdik. son bir kaç zamandır aramız iyi gidince artık görüşelim dedik benim şehrime geldi.
plana göre 3 gece bende kalacak daha sonra diğer arkadaşlarını görmeye gidecekti. öyle de yaptık çok güzel vakit geçirdik sabaha kadar muhabbet ettik filmler izledik hiç sıkılmadık güldük eğlendik (ilk görüşme olduğu için ben yakınlaşmayı reddettim) sonra ne mi oldu? kızlar kapıdan çıktığı andan itibaren bir daha bana asla yazmıyor.
ben o zaman zaman olan saygısız tavırlarımın onu soğuttuğundan şüphelendim açıkçası aklıma başka birşey gelmiyor ama düşünmekten çıldıracağım asla sebep söylemiyor direk iletişimi kesti çünkü. belki başka bir kız vardır? bu vicdan azabımdansa başka bir kızı tercih etmesini yeğlerim açıkçası. ya da yakınlaşmadığım için mi? sizce kendi ellerimle olabilecek birşeyi ben mi mahvetmişim? değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Öncelikle degismek icin gercekten cabalayin. Hangi insan partnerinden hakaret ve küfür duymak ister? Ona ragmen alttan aliyormus yani..

Diger konuya gelirsek bilemedim. Cok farkli sebepleri olabilir bunu kendisinden ögrenmeden bilemezsiniz. 2 aydir mesajlasiyormussunuz eger iletisimi kesmek istiyorsa bence cok üstüne düsmemeli..

düşmüyorum düşemiyorum ki sebebi de öğrenemiyorum öyle bir set çekti ki birden unutmaya çalışıyorum ben de

2 aylık ilişkide adama ağır konuşup küfür etmişsiniz. En baştan bu şekilde davranınca adam da kendini geri çekmiş. Daha şimdiden böyleyse diye düşünmüştür

Kafanızda büyütmüş olabilirsiniz. Bir kaç ay yazışıldı 3-5 gün geçirildi diye zaten ilişki olmaz ama kendinizi mutlaka değiştirmeye bakın. İlerideki daha ciddi ilişkiniz icin öğrenim olsun.

Durum ortadayken kendinizi suclamaniz yersiz.Sizinle yüzyüze görüşmüs vakit geçirmiş o elektrigi alamamis ama akışi bozmamış sizden çıkınca da ya cesaret edip fikrini soylememis ya da utanmış kacmayi seçmiş.Kafam karışıkti falanla dönüş yapacaktır kabul etmeyin peşine düşmeyin

2 aylık ilişkide ne yaşadınız da bu kavga ettiniz ? Adamın senden bambaşka beklentileri varmış, sırf onun için gelmiş. Sen de ilk kez görüşüyoruz olmaz demişsin. Adam baktı olacağı yok istediğini alamayacak ölü taklidi yapıyor. Unut gitsin ya, arasa da açma, adamın belli niyeti, ne köy olur bu adamdan ne kasaba.

Küfür ve hakaret icin olsaydi mesajlasirken iletişim keserdi bence. Yani niye beklesin ki?
Yüzyüze görüştükten sonra olmasi belki yeterince etkilenmemiştir sizden veya yakislasmak istedigi icin uzak durmaniz onu itmistir ki bence en doğrusunu yapmışsın.
Ama insan bi konusur ben devam edemiycem falan der ne biliyim bu iletisim kesmek hicbir sey demeden saygisizlik gibi geliyo. Acaba abarti tepki vermenden çekinip bu sekilde bitirmeyi mi seçti. Çünkü konusurken bile kufur hakaret giriyormuşsun. Bilemedim ama her ne olursa olsun bitirirken konusmayi bile reva görmeyen birini salla gitsin cok yasanmisliginda yok Allahtan

ben bundan da şüphelendim çünkü çok atak yaptı

gerçekten öyle ya birşeyler yaşansaydı diyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…