- 21 Ocak 2020
- 495
- 433
- 103
- 32
- Konu Sahibi handemiray
-
çok teşekkür ederim olayın içinde olunca durum ortada diyip geçemiyor insan mantıklı bir sebep arıyorDurum ortadayken kendinizi suclamaniz yersiz.Sizinle yüzyüze görüşmüs vakit geçirmiş o elektrigi alamamis ama akışi bozmamış sizden çıkınca da ya cesaret edip fikrini soylememis ya da utanmış kacmayi seçmiş.Kafam karışıkti falanla dönüş yapacaktır kabul etmeyin peşine düşmeyin
hakaret olmasaydı da zaten olmazmış bu iş yani ozaman..Bence adam yakınlaşma ihtimalini göz önüne alarak küfür ve hakaretlerinizi sineye çekmiş.
Yakınlaşma da olmayınca boş yere niye küfür yiyeyim diye iletişimi kesmiş.
Olmazdı diye düşünüyorum.hakaret olmasaydı da zaten olmazmış bu iş yani ozaman..
yani yukarıdaki arkadaşımızın dediği mantıklı geldi hepinizle konuşunca hakaretten dolayı olsa mesajlaşırken biterdi sanırım yakınlaşmadan dolayı bitirdi ki öyleyse zaten içim rahat problem yokBirincisi hakaret be küfürden dolayı uzaklaştıysa çok haklı valla kaç yıllık kocam küfür hakaret etse bedelini öder. İkincisi yakınlaşmadın diye soğuyup ayrıldıysa ayrılsın zaten.
uzak dur bir süre sonra arayıp senin nasıl tepki vereceğini öğrenmeye çalışacak sen pişmanım vb şeyler söylersen bu sefer geldiğinde amacına ulaşır.ben bundan da şüphelendim çünkü çok atak yaptı
Fevrilik konusunda evet siz suçlusunuz. Hele de iki aylık muhabbet dönüyorsa ortada, karşınızdaki insan bu kısa zamanda gelecekteki tavrınızı tahmin edip öyle adım atmıştır.merhabalar yine her derdim olduğundaki gibi sizlerleyim. 2 aydır biriyle mesajlaşmaktaydım kendisi eski bir tanıdığım başka şehirden. ara ara şiddetli kavgalar ederdik daha doğrusu ben fevri biriyim biraz küfürler hakaretler o hep alttan alırdı. ama inanın çok pişman olurdum aslında haklıyken haksız duruma düşerdim. değişmek için çabalıyorum. herneyse sonra yine düzelirdik. son bir kaç zamandır aramız iyi gidince artık görüşelim dedik benim şehrime geldi.
plana göre 3 gece bende kalacak daha sonra diğer arkadaşlarını görmeye gidecekti. öyle de yaptık çok güzel vakit geçirdik sabaha kadar muhabbet ettik filmler izledik hiç sıkılmadık güldük eğlendik (ilk görüşme olduğu için ben yakınlaşmayı reddettim) sonra ne mi oldu? kızlar kapıdan çıktığı andan itibaren bir daha bana asla yazmıyor.
ben o zaman zaman olan saygısız tavırlarımın onu soğuttuğundan şüphelendim açıkçası aklıma başka birşey gelmiyor ama düşünmekten çıldıracağım asla sebep söylemiyor direk iletişimi kesti çünkü. belki başka bir kız vardır? bu vicdan azabımdansa başka bir kızı tercih etmesini yeğlerim açıkçası. ya da yakınlaşmadığım için mi? sizce kendi ellerimle olabilecek birşeyi ben mi mahvetmişim? değerli fikirlerinizi bekliyorum.
yani pişmanım tabi ki de evimden çıkıp bu kadar süre görmezden gelinince zaten arasa da dönüş yapmam ortadan kayboldu direk çünküuzak dur bir süre sonra arayıp senin nasıl tepki vereceğini öğrenmeye çalışacak sen pişmanım vb şeyler söylersen bu sefer geldiğinde amacına ulaşır.
gerçekten mesajla bitirseydi o zaman diyorum. bu kadar huyuma gidip de tam herşey düzeldi derken çok da güzel vakit geçirmişken böyle şok oldum yaniFevrilik konusunda evet siz suçlusunuz. Hele de iki aylık muhabbet dönüyorsa ortada, karşınızdaki insan bu kısa zamanda gelecekteki tavrınızı tahmin edip öyle adım atmıştır.
Ha, böyle bir durum varken sizinle 3 gün boyunca evinizde vakit geçirmesi dürüst bir davranış olmamış. Sizde kalma planı olmadan direkt mesajla bitirmesi daha mantıklı olurmuş. Normalde mesajla bitirmeye karşıyım, ama sizin erkek versiyonunuzu çekmek istemesem yüz yüze görüşme yerine mesajla ayrılmayı tercih ederdim.
Öfke kontrolünüzü sağlamanız lazım.
haklısınız ama beni düzgün bir ilişki olarak görüp de fevriliğim yüzünden mi aklından çıkardı yani sizce? evde 3 koca gün çok güzel vakit geçirdik hep güldük eğlendik ama ? fevrilik yüzünden soğumuş olsa asıl son günlerimizin kafasını karıştırması gerekmez miydi aslında tatlı kızmış falan diyeDaha 2 aylık ilişkide küfür ve hakaret mi? Adam bence cinsellik olur belki diye gelmiş , sizde kalmış, küfür ve hakaretlerinizi affetmiş ama o da olmayınca kesmiş iletişimi. Ama adama kızamıyorum bu durumda, ne demek küfür, hakaretb ediyordum ya ??
küfür etmenden rahatsız olsa hiç görüşmez , seni beğenmemiş olsa zaten daha önceden tanışıyorduk dedik onunda ihtimali yok tek sebep istediğini alamamış olması başka bir şey gelmiyor aklımayani pişmanım tabi ki de evimden çıkıp bu kadar süre görmezden gelinince zaten arasa da dönüş yapmam ortadan kayboldu direk çünkü
o anlar soğumadı evde ben kendimi düzeltince mi soğudu ama? buarada evet farkındayım kendimi düzelteceğimBence sorunu başka yerde aramayın (başka kız vs.). Sadece kadının değil erkeğin de küfür edeni, saygısızlık edeni kör aşığı kendinden soğutur. En azından hatanızın farkındasınız. Bu olayda giden gitmiş ama bir sonraki ilişkinizde kendinizi düzeltmeye bakın.
çok teşekkür ederim. bu arada değinmeyi unutmuşum ama mesajlarda cinselliğe değinmesi de var henüz 2 aydaküfür etmenden rahatsız olsa hiç görüşmez , seni beğenmemiş olsa zaten daha önceden tanışıyorduk dedik onunda ihtimali yok tek sebep istediğini alamamış olması başka bir şey gelmiyor aklıma
Siz daha o 2 ayda küfür ve hakaretleri ederken, sizinle ciddi bir ilişki kuramayacağını anladı belki de, düzgün bir ilişkimiz olur diye düşünmüyordu. Ama size geldi kaldı, cinsellik yaşanır belki diye o da olmayınca, zaten ciddi bir şey de düşünmüyorum neden konuşayım dedi diye düşünüyorum ben.haklısınız ama beni düzgün bir ilişki olarak görüp de fevriliğim yüzünden mi aklından çıkardı yani sizce? evde 3 koca gün çok güzel vakit geçirdik hep güldük eğlendik ama ? fevrilik yüzünden soğumuş olsa asıl son günlerimizin kafasını karıştırması gerekmez miydi aslında tatlı kızmış falan diye
helal olsun o zaman ne diyim bu kadar net kararlar veremiyorum ben ilişki hayatımda. bir duygum hoşlantım varsa kendimi tutamadan mesaj atarım ararım sorarım yani. hoşlanmasam zaten evine gitmem görüşmem etmem ama cinsellik bari koparayım demiş demek ki. tek saftirik benmişim sanırsamSiz daha o 2 ayda küfür ve hakaretleri ederken, sizinle ciddi bir ilişki kuramayacağını anladı belki de, düzgün bir ilişkimiz olur diye düşünmüyordu. Ama size geldi kaldı, cinsellik yaşanır belki diye o da olmayınca, zaten ciddi bir şey de düşünmüyorum neden konuşayım dedi diye düşünüyorum ben.
gerçekten bir de onun pişmanlığı eksik olurdu yani şuan zaten çökük durumdayım2 Aylık ilişki ; küfür,hakaret.Üstüne birde görüşmüşsünüz ne bekliyordunuz?İyi kendinizi kullandırmamışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?