terkedildim benim suçum mu?

çok teşekkür ederim olayın içinde olunca durum ortada diyip geçemiyor insan mantıklı bir sebep arıyor

Birincisi hakaret be küfürden dolayı uzaklaştıysa çok haklı valla kaç yıllık kocam küfür hakaret etse bedelini öder. İkincisi yakınlaşmadın diye soğuyup ayrıldıysa ayrılsın zaten.

Birincisi hakaret be küfürden dolayı uzaklaştıysa çok haklı valla kaç yıllık kocam küfür hakaret etse bedelini öder. İkincisi yakınlaşmadın diye soğuyup ayrıldıysa ayrılsın zaten.
yani yukarıdaki arkadaşımızın dediği mantıklı geldi hepinizle konuşunca hakaretten dolayı olsa mesajlaşırken biterdi sanırım yakınlaşmadan dolayı bitirdi ki öyleyse zaten içim rahat problem yok

Yanlış anlama ama saygının olmadığı küfürleşmenin olduğu bir ilişkiden hayır gelmez, kimse de istemez. Lütfen kendine çeki düzen ver, yaptım pişman oldumla olmaz, yeni bir sayfa aç, hayatına alacağın insanla saygı çerçevesinde bir ilişkin olsun. Saygı olmazsa olmaz.

Fevrilik konusunda evet siz suçlusunuz. Hele de iki aylık muhabbet dönüyorsa ortada, karşınızdaki insan bu kısa zamanda gelecekteki tavrınızı tahmin edip öyle adım atmıştır.
Ha, böyle bir durum varken sizinle 3 gün boyunca evinizde vakit geçirmesi dürüst bir davranış olmamış. Sizde kalma planı olmadan direkt mesajla bitirmesi daha mantıklı olurmuş. Normalde mesajla bitirmeye karşıyım, ama sizin erkek versiyonunuzu çekmek istemesem yüz yüze görüşme yerine mesajla ayrılmayı tercih ederdim.
Öfke kontrolünüzü sağlamanız lazım.

Daha 2 aylık ilişkide küfür ve hakaret mi? Adam bence cinsellik olur belki diye gelmiş , sizde kalmış, küfür ve hakaretlerinizi affetmiş ama o da olmayınca kesmiş iletişimi. Ama adama kızamıyorum bu durumda, ne demek küfür, hakaretb ediyordum ya ??

Bence sorunu başka yerde aramayın (başka kız vs.). Sadece kadının değil erkeğin de küfür edeni, saygısızlık edeni kör aşığı kendinden soğutur. En azından hatanızın farkındasınız. Bu olayda giden gitmiş ama bir sonraki ilişkinizde kendinizi düzeltmeye bakın.

uzak dur bir süre sonra arayıp senin nasıl tepki vereceğini öğrenmeye çalışacak sen pişmanım vb şeyler söylersen bu sefer geldiğinde amacına ulaşır.
yani pişmanım tabi ki de evimden çıkıp bu kadar süre görmezden gelinince zaten arasa da dönüş yapmam ortadan kayboldu direk çünkü

gerçekten mesajla bitirseydi o zaman diyorum. bu kadar huyuma gidip de tam herşey düzeldi derken çok da güzel vakit geçirmişken böyle şok oldum yani

haklısınız ama beni düzgün bir ilişki olarak görüp de fevriliğim yüzünden mi aklından çıkardı yani sizce? evde 3 koca gün çok güzel vakit geçirdik hep güldük eğlendik ama ? fevrilik yüzünden soğumuş olsa asıl son günlerimizin kafasını karıştırması gerekmez miydi aslında tatlı kızmış falan diye

yani pişmanım tabi ki de evimden çıkıp bu kadar süre görmezden gelinince zaten arasa da dönüş yapmam ortadan kayboldu direk çünkü
küfür etmenden rahatsız olsa hiç görüşmez , seni beğenmemiş olsa zaten daha önceden tanışıyorduk dedik onunda ihtimali yok tek sebep istediğini alamamış olması başka bir şey gelmiyor aklıma

o anlar soğumadı evde ben kendimi düzeltince mi soğudu ama? buarada evet farkındayım kendimi düzelteceğim

küfür etmenden rahatsız olsa hiç görüşmez , seni beğenmemiş olsa zaten daha önceden tanışıyorduk dedik onunda ihtimali yok tek sebep istediğini alamamış olması başka bir şey gelmiyor aklıma
çok teşekkür ederim. bu arada değinmeyi unutmuşum ama mesajlarda cinselliğe değinmesi de var henüz 2 ayda

Siz daha o 2 ayda küfür ve hakaretleri ederken, sizinle ciddi bir ilişki kuramayacağını anladı belki de, düzgün bir ilişkimiz olur diye düşünmüyordu. Ama size geldi kaldı, cinsellik yaşanır belki diye o da olmayınca, zaten ciddi bir şey de düşünmüyorum neden konuşayım dedi diye düşünüyorum ben.

2 Aylık ilişki ; küfür,hakaret.Üstüne birde görüşmüşsünüz ne bekliyordunuz?İyi kendinizi kullandırmamışsınız.

helal olsun o zaman ne diyim bu kadar net kararlar veremiyorum ben ilişki hayatımda. bir duygum hoşlantım varsa kendimi tutamadan mesaj atarım ararım sorarım yani. hoşlanmasam zaten evine gitmem görüşmem etmem ama cinsellik bari koparayım demiş demek ki. tek saftirik benmişim sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…