terkedildim benim suçum mu?

Ben de o şekilde davranamam ama davrananlar var. Size karşı bir duygusu yoksa bir erkek hele çok rahat yapar bunu.

gerçekten mesajla bitirseydi o zaman diyorum. bu kadar huyuma gidip de tam herşey düzeldi derken çok da güzel vakit geçirmişken böyle şok oldum yani
En azından o kişinin de bir ilişkiyi yetişkince bitirme becerisi olmadığını da anladınız. Konuştuğumuz insan nasıl biri olursa olsun, hiçbir şey yazmadan, aramadan kendince bitirmek hiç de olgunca bir tutum değil. Ama ne yazık ki iyi dediğimiz insanlar bile bu yolu tercih edebiliyor.

Ben de o şekilde davranamam ama davrananlar var. Size karşı bir duygusu yoksa bir erkek hele çok rahat yapar bunu.
aynen aynen hani çok hoşlanıyorsam aa bu çok fevri diye aniden nokta koyamam duygularıma açıkçası hele de beraber sorunsuz birkaç gün geçirmişsek yüzyüze. o zaman başından beri çok da meraklı değilmiş bana diyebiliriz.. bilmiyorum kendimi mi kandırmaya çalışıyorum ama

Üniversite yıllarımda buna benzer bir şey başıma gelmişti. 1 aydır biri ile görüşüyordum, ki yani çok eğleniyorduk, buluşuyorduk, ilgiliydi, yani dışardan bakınca güzel gidiyordu. Bir akşam buluştuk yine, herşey güzel, konuştuk, güldük. Ertesi sabah günaydın yazdım her zamanki gibi, hiç cevap vermedi. Bütün gün mesajlarıma dönmedi, cevap yazmadı. Bir daha hiç arayıp sormadı, ben de aramadım tabi. Aradan 1 yıl adar geçti, mesaj gönderdi bir gün pat diye, seninle ilgili hiçbir sorun yok, sen çok düzgün bir insansın yanlış anlama ama benim 3 yıllık ilişkim vardı, onunla ayrıydık fakat barıştık o gün, o yüzden böyle yapmak zorunda kaldım, özür dilerim fln yazmış.
Yani şunu diyorum, bunu ben de yapamam ama duygusu olmayan biri için kolay bir hareket.

çok teşekkürler inanın içimi rahatlattınız duygusu yokmuş zaten diyerek. burada ne kadar kafa patlatsak da boş biten bitmiş işte sebebini düşünmek bana kazandırmıyor. ancak tavırlarımı düzelteceğim artık

Arizona sırtlanı bakmış av yok kıstırmış kuyruğu kaçmış haha
Üzülmeyin, konu siz değilsiniz.
Kendiniz için yapmanız gereken en iyi şey üslubunuzu düzeltmek olur. Özsaygı bakımından.

iyice bilendim ya evime niye geliyosun o zaman öff nefret ettim yaa

ay gerçekten miii. çok teşekkür ederim valla ya öyleyse çoğu üye üslubun yüzünden kaçtı diyor tırnaklarımı yiyorum telefon başında allahım ben ne yaptım diye

salla diyosun yani:/
Cevabı bulmuşsunuz sallayın gitsin. Zeynep Bastığın güzel şarkısı var Yol verin gitsin dinleyin onu.Tamam küfür falan hoş davranışlar değil, sebep bu mu bilmiyorum. Hiçbir ilişkide bunun tutar bir yanı yok. Bazı çiftler vardır karşılıklı böyle anlaşan onların kendi tercihi. Kadın erkek ilişkilerinde uzmanların söylediği bir şey var ilk buluşmada kendinizi teslim etmeyin ilk buluşmada adamı evinize almışsınız tüm gizeminizi kaybetmişsiniz bu kadar kısa sürede ilişki yaşamaya başladığınız birine bu kadar kendinizi açmamalısınız.

zaten ev kısmı hiç içime sinmemişti..

iyice bilendim ya evime niye geliyosun o zaman öff nefret ettim yaa
Bilenmeniz normal; ama size bir şey katmayacaktır. Ona hiiiiç kendinizi hatırlatmayın bile. Her ipte oynayan bir tip gibi duruyor, size kendini hatırlatma ihtimali var. Ona tek bir kelimenizi harcamayın.

Öyle olsa küfür ettiğinde yapardı bence. Eve geldiğinde böyle bir olay yaşanmadıysa pek alakası var gibi gelmedi. Belki yakınlaşmak istemediğiniz için yapmıştır

Öyle olsa küfür ettiğinde yapardı bence. Eve geldiğinde böyle bir olay yaşanmadıysa pek alakası var gibi gelmedi. Belki yakınlaşmak istemediğiniz için yapmıştır
hayır diyorum ya çok güzeldi. umarım o yüzdendir de kendimi suçlamam artık daha fazla

Niye küfür hakaret vardı siz niye kufur ediyordunuz? K3ndinize ve karşınızdaki kişiye saygınız olsa küfür etmezdiniz. Bana göre devam etmemesi iyi olmuş. Arada saygı yoksa o ilişkiden hayır gelmez gelmiyor..Terkedildim diye üzülmeyin bence.

Eğer sorun küfür etmeniz olsaydı evinize gelip sizinle takılmazdı. Doğru anladım dimi kavgalar önce oldu sonra aranız düzeldi daha sonra size geldi, 3 gün kaldı, kaldıktan sonra da bir daha aramadı dimi? Eğer böyleyse küfürle hakaretle alakası yok. Baştan hiç gelmezdi. Bana niyeti farklıymış da aradığını bulamamış gibi geldi. Ya da yüzyüzeyken elektrik alamamıştır. Ama bana daha çok cinsel beklenti içindeymiş de bulamayınca gitmiş gibi geldi.

hayır diyorum ya çok güzeldi. umarım o yüzdendir de kendimi suçlamam artık daha fazla
İlişkide cinsellik istemek ve sadece cinsellik için bir ilişki içerisinde bulunmak çok ayrı şeyler. Bence bu beyimiz ikinci gruba giriyor. İlk günden cinsellik isteyen yaşanmayınca konuşmayı kesen insan anlayışsızdır bencildir ve sizi sevmiyordur diye düşünüyorum. Kurtulduğunuz iyi olmuş

Siz kendinizi suçladığınız ve yazarken oraya odaklandığınız için herkes küfüre takmış bence. Evet rahatsız edici de eğer bi daha hiç arayıp sormayacak derecede rahatsız etse aranızda soğukluk o zaman başlardı, hadi tamamen başlamadı yine hafif hafif soğuduğunu anlardınız. Ya hayatında başka biri var, onla barışınca kesti ya da cinsellik bekliyordu. Kendinizi suçlayacak bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…