terkedildim benim suçum mu?

aynen söylediğiniz gibi oldu evet. çok teşekkür ederim rahatlattınız gerçekten.

ah çok teşekkür ederim çok..ben kendimi soğuttum öfke krizlerim yüzünden diye çok üzgünüm zaten. durum dediğiniz gibiyse evet kurtuldum tabii ki

çok teşekkür ederim gerçekten çok sağolun. inanın hiç soğumadı evin kapısından çıktığı ana kadar şoktayım diyorum ya

ah çok teşekkür ederim çok..ben kendimi soğuttum öfke krizlerim yüzünden diye çok üzgünüm zaten. durum dediğiniz gibiyse evet kurtuldum tabii ki
Cinsellik yaşamak için başkalarıyla konuşur, onlarla da yaşayamazsa size tekrar yazar, tekrar dener, yine olmazsa yine gider. Bu böyle devam eder. Engelleyin gitsin her yerden

Cinsellik yaşamak için başkalarıyla konuşur, onlarla da yaşayamazsa size tekrar yazar, tekrar dener, yine olmazsa yine gider. Bu böyle devam eder. Engelleyin gitsin her yerden
çok teşekkür ederim ve ıyyy diyorum zaten burayla konuştukça netleştim iğrenç bi insan olması hususunda yani

Kufur hakarete ragmen iliskiyi bitirmemis, hatta yuzyuze gotusmeyi kabul etmis. Sebebin o oldugunu sanmiyorum. Muhtemelen 3 gun senin evinde kalinacagini duyunca cinsellik yasayacagini umdu, bekledi. Cinsellik yasamayinca da vazgecti. Amaci cinsellikmis yani, senin kisiligin falan degil. Kisilige baksa idi kufur, hakareti duyunca bitirirdi.

Uzulme. O sadece cinsellik yasayacagi birini ariyor, kim oldugu onemli degil onun icin.

Benim yorumum şöyle olacak.Hakaret,küfür olayini bir şekilde yakinlasma ihtimali icin tolere etti.Hayalleri gerceklesmeyince de,busayfayi kapattı.Yakinlasmadigin icin dönüp arkana bakma.Bir dahaki iliskinde de kızginligini hakaret ve küfürle ifade etme.Adamin neyin pesinde oldugunu iyi analiz et.

çok teşekkür ederim çok sağolun..

bana da çok mantıklı geliyor bu. daha sakin davransaydım böyle bitmezdi diye yıpratıyorum kendimi zaten. sizce başından beri zaten amaç bu muydu? yani farklı davransaydım farklı mı olurdu sonuç?

bana da çok mantıklı geliyor bu. daha sakin davransaydım böyle bitmezdi diye yıpratıyorum kendimi zaten. sizce başından beri zaten amaç bu muydu? yani farklı davransaydım farklı mı olurdu sonuç?
2 aydır mesajlaştığın birinin niyetini anlayamamak da normal.Ben evde kalma olayından sonra sesi kestiği için amacı her şekilde yakınlaşmaktı diye düşündüm.

Öncelikle yargılamak için söylemiyorum tabiki ama küfür ve hakaret etmeniz hoş bir durum değil, birdahaki ilişkileriniz için bence bu durumu çözmeye çalışın. Ama eğer bundan dolayı uzaklaşacak olsaydı görüştükten sonra değil daha önce uzaklaşırdı diye düşünüyorum. Görüştüğünüzde de bu tür hakaret ya da küfür etme durumu oldu mu? Bu sorunun cevabını açıklar bence. Eğer olduysa sebep bu olabilir. ama görüştüğümüzde hiç bir sorun olmadı hakaret de etmedim diyorsanı eğer ya amacı farklıydı, şeyler yaşanmadığı için uzaklaştı. Ya da beklediği gibi bir duygu hoşlantı hissetmedi.

Çok hoşlanmamış demek ki
2 aydır sadece msjlaştığın adamla küfür hakaret boyutuna nasıl geldi olay anlamadım?
Normal bir piskolojide değilsin
karşı tarafta böyle düşünmüş ama belki benle sevişir diye alttan almış
Sen kendini naza çekince de uğraşmamış işte

hayır görüştüğümüzde herşey çok güzeldi gayet..

Ne olursa olsun herkes bir açıklamayı hak eder
Buna katılıyorum
Korkak bencil erkek davranışı
Umarım kendilerine de aynısı yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…