- 21 Ocak 2020
- 495
- 433
- 103
- 32
- Konu Sahibi handemiray
-
niye bakayım kusura bu yorumunuz rahatlatır beni zaten. benim suçum olmaması yani bu durumunYani açık açık yazıcam kusura bakmayın ama adam resmen sizle birşeyler yaşayabilme adına katlanmış geldiğinde yüz vermemişsiniz ve çekmiş gitmiş
aynen söylediğiniz gibi oldu evet. çok teşekkür ederim rahatlattınız gerçekten.Eğer sorun küfür etmeniz olsaydı evinize gelip sizinle takılmazdı. Doğru anladım dimi kavgalar önce oldu sonra aranız düzeldi daha sonra size geldi, 3 gün kaldı, kaldıktan sonra da bir daha aramadı dimi? Eğer böyleyse küfürle hakaretle alakası yok. Baştan hiç gelmezdi. Bana niyeti farklıymış da aradığını bulamamış gibi geldi. Ya da yüzyüzeyken elektrik alamamıştır. Ama bana daha çok cinsel beklenti içindeymiş de bulamayınca gitmiş gibi geldi.
ah çok teşekkür ederim çok..ben kendimi soğuttum öfke krizlerim yüzünden diye çok üzgünüm zaten. durum dediğiniz gibiyse evet kurtuldum tabii kiİlişkide cinsellik istemek ve sadece cinsellik için bir ilişki içerisinde bulunmak çok ayrı şeyler. Bence bu beyimiz ikinci gruba giriyor. İlk günden cinsellik isteyen yaşanmayınca konuşmayı kesen insan anlayışsızdır bencildir ve sizi sevmiyordur diye düşünüyorum. Kurtulduğunuz iyi olmuş
çok teşekkür ederim gerçekten çok sağolun. inanın hiç soğumadı evin kapısından çıktığı ana kadar şoktayım diyorum yaSiz kendinizi suçladığınız ve yazarken oraya odaklandığınız için herkes küfüre takmış bence. Evet rahatsız edici de eğer bi daha hiç arayıp sormayacak derecede rahatsız etse aranızda soğukluk o zaman başlardı, hadi tamamen başlamadı yine hafif hafif soğuduğunu anlardınız. Ya hayatında başka biri var, onla barışınca kesti ya da cinsellik bekliyordu. Kendinizi suçlayacak bişey yok.
Cinsellik yaşamak için başkalarıyla konuşur, onlarla da yaşayamazsa size tekrar yazar, tekrar dener, yine olmazsa yine gider. Bu böyle devam eder. Engelleyin gitsin her yerdenah çok teşekkür ederim çok..ben kendimi soğuttum öfke krizlerim yüzünden diye çok üzgünüm zaten. durum dediğiniz gibiyse evet kurtuldum tabii ki
çok teşekkür ederim ve ıyyy diyorum zaten burayla konuştukça netleştim iğrenç bi insan olması hususunda yaniCinsellik yaşamak için başkalarıyla konuşur, onlarla da yaşayamazsa size tekrar yazar, tekrar dener, yine olmazsa yine gider. Bu böyle devam eder. Engelleyin gitsin her yerden
çok teşekkür ederim çok sağolun..Kufur hakarete ragmen iliskiyi bitirmemis, hatta yuzyuze gotusmeyi kabul etmis. Sebebin o oldugunu sanmiyorum. Muhtemelen 3 gun senin evinde kalinacagini duyunca cinsellik yasayacagini umdu, bekledi. Cinsellik yasamayinca da vazgecti. Amaci cinsellikmis yani, senin kisiligin falan degil. Kisilige baksa idi kufur, hakareti duyunca bitirirdi.
buraya yazınca toparlandım öncesinde çok kendimi suçlanıştım. artık genel görüş sizin dediğiniz şekilde çok teşekkür ederim..Uzulme. O sadece cinsellik yasayacagi birini ariyor, kim oldugu onemli degil onun icin.
bana da çok mantıklı geliyor bu. daha sakin davransaydım böyle bitmezdi diye yıpratıyorum kendimi zaten. sizce başından beri zaten amaç bu muydu? yani farklı davransaydım farklı mı olurdu sonuç?Benim yorumum şöyle olacak.Hakaret,küfür olayini bir şekilde yakinlasma ihtimali icin tolere etti.Hayalleri gerceklesmeyince de,busayfayi kapattı.Yakinlasmadigin icin dönüp arkana bakma.Bir dahaki iliskinde de kızginligini hakaret ve küfürle ifade etme.Adamin neyin pesinde oldugunu iyi analiz et.
2 aydır mesajlaştığın birinin niyetini anlayamamak da normal.Ben evde kalma olayından sonra sesi kestiği için amacı her şekilde yakınlaşmaktı diye düşündüm.bana da çok mantıklı geliyor bu. daha sakin davransaydım böyle bitmezdi diye yıpratıyorum kendimi zaten. sizce başından beri zaten amaç bu muydu? yani farklı davransaydım farklı mı olurdu sonuç?
teşekkür ederim ben de aynı şeye karar verdim artık2 aydır mesajlaştığın birinin niyetini anlayamamak da normal.Ben evde kalma olayından sonra sesi kestiği için amacı her şekilde yakınlaşmaktı diye düşündüm.
hayır görüştüğümüzde herşey çok güzeldi gayet..Öncelikle yargılamak için söylemiyorum tabiki ama küfür ve hakaret etmeniz hoş bir durum değil, birdahaki ilişkileriniz için bence bu durumu çözmeye çalışın. Ama eğer bundan dolayı uzaklaşacak olsaydı görüştükten sonra değil daha önce uzaklaşırdı diye düşünüyorum. Görüştüğünüzde de bu tür hakaret ya da küfür etme durumu oldu mu? Bu sorunun cevabını açıklar bence. Eğer olduysa sebep bu olabilir. ama görüştüğümüzde hiç bir sorun olmadı hakaret de etmedim diyorsanı eğer ya amacı farklıydı, şeyler yaşanmadığı için uzaklaştı. Ya da beklediği gibi bir duygu hoşlantı hissetmedi.
Evet diğer mesajlarda da söylemişsiniz ben dikkat etmemişim sonradan gördüm. O zaman kendinizi suçlamayın kesinliklehayır görüştüğümüzde herşey çok güzeldi gayet..
Ne olursa olsun herkes bir açıklamayı hak ederEn azından o kişinin de bir ilişkiyi yetişkince bitirme becerisi olmadığını da anladınız. Konuştuğumuz insan nasıl biri olursa olsun, hiçbir şey yazmadan, aramadan kendince bitirmek hiç de olgunca bir tutum değil. Ama ne yazık ki iyi dediğimiz insanlar bile bu yolu tercih edebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?