terkedildim ne olur yardım edin :(

cinselliği önceki sevgilinle neden yaşadın bilmiyorum, kendine bağlamak için mi, o çok istiyor diye mi....vs
bunlar artık önemli değil, yaşandı, o dönemde sen reşit miydin bu arada?
her şeyden önce yaşadığını sen kendin hazmedememişsin. bu senin mahcup olmanı gerektirecek bir şey değil. bir kadının bakire evlenmesi ne kadar doğalsa senin de bakire evlenmemen o kadar doğal.
geçmişe bu kadar takılıp kalma.
tamam sen bir şey yaşadın ve artık bakire değilsin ama bu senin hayatındaki insana karşı boynunu bükmesin.
kızlık zarı namus demek değildir, doğanın küçük kız çocuklarını enfeksiyonlardan korumak için tasarladığı ve ergenlikle birlikte fonskiyonu sona eren bir organımsıdır.
evlenmeden önce kulağını deldirmekle tamamen aynı şeydir.
hayat senin, o hayatı yaşarken kimseye hesap verme kendinden başka.
sevgiline gelince.
üzgünüm ama seni sevmemiş. seni gerçekten sevseydi yanında olur, seni yatağa akacak 2 damla kandan ibaret görmezdi.
sen onun için "sahip olacağı" bir et parçasından başkası değilmişsin ve o et parçasına başkası sahip olduğu için tavır yapıp defolup gitmiş.
kendine, beyni aydın, kültürlü, kadına değer veren bir erkek bul.
erkeklerin 14 yaşından itibaren yaptıkları üstelik de memleketimdeki erkeklerin büyük bölümünün genelevde yaptığı bir eylemi yaptın diye kendini bu kadar heba etme, paralama.

allah razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten düşünceniz için evet hiç sevmemiş şuan daha iyi anlıyorum,evet reşittim,ben her ilişkime evlenmek mutlu olmak için başlıyorum ama sonu hep hüsran,allah inşallah seveni verir

Sevmiş olsa bu kadar kolay vazgeçmezdi. sence şimdiden bitmesi iyi olmamışmı? Senin bu durumundan yararlanıp birlikte olup Nişan takıp ben yapamayacağımda diyebilirdi bence yine dürüst davranmış. Herkesin fikrine saygı duymak zorundayız tatlım, sen dürüst davranmışın elbette bunu kabul edebilecek olan ve seni sen oldugun icin seven biri çıkacaktır karşına. Cok üstüne düşerek gurursuzluk yapmısın bırak ne hali varsa görseydi

Çok komik, adamla yaşadıkların ilk beraberliğin olsaydı, ben ne yaptım falan demeyecekti de, daha önce başkasıyla yaşadığın için mi problem oldu? Bahane.
Bu kadar o zara önem veren biri niye sevgilisiyle beraber olur ki...

Sen yine sensin, aynı sensin. O sadece bahane aramış.

haklısınız gurursuzluk yaptım ama onu kaybetmek istemediğimden sevmiştim gerçekten çünkü en azından elimden geleni yaptım diyebiliyorum sonradan keşke arasaydım yada mesaj atsaydım yerine elimden geleni yaptım olmadı diyebiliyorum

haklısınız belkide başkasına aşık oldu bilemem

Daha cok seveceğin birileri karşına cıkacaktır merak etme yaşadığından belliki pişman olmuşun, dürüstte davranmışın, onunda kararına saygı duymak zorundayız. Ama bu durumu kabul edecek birsürü insan var herkes bir değil. Bidaha arayıp kendini daha fazla üzme

tamam bir daha aramayacağım zaten çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi sevenler vardır :)

haklısınız belkide başkasına aşık oldu bilemem
Ben başkasına aşık oldu demedim, yanlış anlaşılmışım sanırım. Adam kızlık zarına önem veren biri ama kendi bencil olunca zar mar kafadan gitmiş, sizinle beraber olmuş. Sonra da olmaz ben bakireliğe önem veriyorum durumlarını yapmış..

siz değil ben yanlış anlaşılmışım sanırım ben ondan önce başka biriyle beraber olup sonradan pişman oldum ama şimdiki ayrıldığım kişiye asla ihanet etmedim

siz değil ben yanlış anlaşılmışım sanırım ben ondan önce başka biriyle beraber olup sonradan pişman oldum ama şimdiki ayrıldığım kişiye asla ihanet etmedim
Biriyle beraber olmak demek sizden bir şey eksildiği falan anlamına gelmiyor. Bunu istemişsiniz ve yaşamışsınız. siz yine aynı kişisiniz. Bunu yaşadınız diye kendinizi kötü hissetmeyin. sizi sevecek biri elbette çıkacaktır karşınıza.

inşallah çok teşekkür ederim

Seveceğin tüm erkeklerin seni olduğun gibi kabul etmesi mecburi. İçinde senin geçmişine dair en ufak bir şüphe bile varsa emin ol ki gün gelir en beklemediğin anda o şüphe çirkin yüzünü gösterir.

Sen de sevdiğin adamın senin daha önce biriyle birlikte olmanı hazmedememesini kabul et ve peşini bırak. Umarım pişman olup aramaz, çünkü sen ona geri dönmekle büyük bir hata yaparsın. Bugün hazmedemeyen erkek, yarın hiç hazmedemez. İkiniz de kendinizi kandırmış olursunuz.

Sizi çok takdir ettim. Zamanında yaşadığınız birlikteliği karşınızdakini kandırmadan bazı operasyonlara maruz kalmadan! dolambaçlı yollara girmeden, dürüst davranıp söylemişsiniz. Ama söylerken sanırım bu sizin eksiğinizmiş hatanızmış gibi söylemişsiniz. Burda hata yapmışsınız. Bundan dolayı ayrıldıysa da boşverin gitsin böylesi hayırlıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…