evet saygı duyuyorumadam demekki içine sindiremedi...
allah razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten düşünceniz için evet hiç sevmemiş şuan daha iyi anlıyorum,evet reşittim,ben her ilişkime evlenmek mutlu olmak için başlıyorum ama sonu hep hüsran,allah inşallah seveni verircinselliği önceki sevgilinle neden yaşadın bilmiyorum, kendine bağlamak için mi, o çok istiyor diye mi....vs
bunlar artık önemli değil, yaşandı, o dönemde sen reşit miydin bu arada?
her şeyden önce yaşadığını sen kendin hazmedememişsin. bu senin mahcup olmanı gerektirecek bir şey değil. bir kadının bakire evlenmesi ne kadar doğalsa senin de bakire evlenmemen o kadar doğal.
geçmişe bu kadar takılıp kalma.
tamam sen bir şey yaşadın ve artık bakire değilsin ama bu senin hayatındaki insana karşı boynunu bükmesin.
kızlık zarı namus demek değildir, doğanın küçük kız çocuklarını enfeksiyonlardan korumak için tasarladığı ve ergenlikle birlikte fonskiyonu sona eren bir organımsıdır.
evlenmeden önce kulağını deldirmekle tamamen aynı şeydir.
hayat senin, o hayatı yaşarken kimseye hesap verme kendinden başka.
sevgiline gelince.
üzgünüm ama seni sevmemiş. seni gerçekten sevseydi yanında olur, seni yatağa akacak 2 damla kandan ibaret görmezdi.
sen onun için "sahip olacağı" bir et parçasından başkası değilmişsin ve o et parçasına başkası sahip olduğu için tavır yapıp defolup gitmiş.
kendine, beyni aydın, kültürlü, kadına değer veren bir erkek bul.
erkeklerin 14 yaşından itibaren yaptıkları üstelik de memleketimdeki erkeklerin büyük bölümünün genelevde yaptığı bir eylemi yaptın diye kendini bu kadar heba etme, paralama.
üzülmeyi bırak bence...evet saygı duyuyorum
tamam bırakacağım çok sağolunüzülmeyi bırak bence...
haklısınız gurursuzluk yaptım ama onu kaybetmek istemediğimden sevmiştim gerçekten çünküSevmiş olsa bu kadar kolay vazgeçmezdi. sence şimdiden bitmesi iyi olmamışmı? Senin bu durumundan yararlanıp birlikte olup Nişan takıp ben yapamayacağımda diyebilirdi bence yine dürüst davranmış. Herkesin fikrine saygı duymak zorundayız tatlım, sen dürüst davranmışın elbette bunu kabul edebilecek olan ve seni sen oldugun icin seven biri çıkacaktır karşına. Cok üstüne düşerek gurursuzluk yapmısın bırak ne hali varsa görseydi
haklısınız belkide başkasına aşık oldu bilememÇok komik, adamla yaşadıkların ilk beraberliğin olsaydı, ben ne yaptım falan demeyecekti de, daha önce başkasıyla yaşadığın için mi problem oldu? Bahane.
Bu kadar o zara önem veren biri niye sevgilisiyle beraber olur ki...
Sen yine sensin, aynı sensin. O sadece bahane aramış.
Daha cok seveceğin birileri karşına cıkacaktır merak etmehaklısınız gurursuzluk yaptım ama onu kaybetmek istemediğimden sevmiştim gerçekten çünküen azından elimden geleni yaptım diyebiliyorum sonradan keşke arasaydım yada mesaj atsaydım yerine elimden geleni yaptım olmadı diyebiliyorum
tamam bir daha aramayacağım zaten çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi sevenler vardır :)
Daha cok seveceğin birileri karşına cıkacaktır merak etmeyaşadığından belliki pişman olmuşun, dürüstte davranmışın, onunda kararına saygı duymak zorundayız. Ama bu durumu kabul edecek birsürü insan var herkes bir değil. Bidaha arayıp kendini daha fazla üzme
Ben başkasına aşık oldu demedim, yanlış anlaşılmışım sanırım. Adam kızlık zarına önem veren biri ama kendi bencil olunca zar mar kafadan gitmiş, sizinle beraber olmuş. Sonra da olmaz ben bakireliğe önem veriyorum durumlarını yapmış..haklısınız belkide başkasına aşık oldu bilemem
siz değil ben yanlış anlaşılmışım sanırım ben ondan önce başka biriyle beraber olup sonradan pişman oldum ama şimdiki ayrıldığım kişiye asla ihanet etmedimBen başkasına aşık oldu demedim, yanlış anlaşılmışım sanırım. Adam kızlık zarına önem veren biri ama kendi bencil olunca zar mar kafadan gitmiş, sizinle beraber olmuş. Sonra da olmaz ben bakireliğe önem veriyorum durumlarını yapmış..
Biriyle beraber olmak demek sizden bir şey eksildiği falan anlamına gelmiyor. Bunu istemişsiniz ve yaşamışsınız. siz yine aynı kişisiniz. Bunu yaşadınız diye kendinizi kötü hissetmeyin. sizi sevecek biri elbette çıkacaktır karşınıza.siz değil ben yanlış anlaşılmışım sanırım ben ondan önce başka biriyle beraber olup sonradan pişman oldum ama şimdiki ayrıldığım kişiye asla ihanet etmedim
inşallah çok teşekkür ederimBiriyle beraber olmak demek sizden bir şey eksildiği falan anlamına gelmiyor. Bunu istemişsiniz ve yaşamışsınız. siz yine aynı kişisiniz. Bunu yaşadınız diye kendinizi kötü hissetmeyin. sizi sevecek biri elbette çıkacaktır karşınıza.
çok teşekkür ederim düşüncen içinhaklı falan değil kimse kusura bakmasın. kız değil misin ne demek ya? onun erkek olup olmadığını nereden anlayacağız peki? adam değilmiş, sevin sen de hatta sadaka dağıt böyle zihniyette birinden kurtulmuşsun.
Seveceğin tüm erkeklerin seni olduğun gibi kabul etmesi mecburi. İçinde senin geçmişine dair en ufak bir şüphe bile varsa emin ol ki gün gelir en beklemediğin anda o şüphe çirkin yüzünü gösterir.1,5 senelik bir çıktığım vardı benim,daha öncesinde çok büyük bir hata yaptım onu tanımadan önce eski erkek arkadaşımla birlikte oldum ama sonra çooook pişman oldumönceleri söyleyemedim çünkü hep geçmiş geçmişte kaldı yeni sayfa açtık biz seninle gibi şeyler söylerdi sevgilim ve sonrada askere gitti.ben onu bekledim daha sonra işe girdi dayanamadım ben birlikte oldmu ve pişman olduğumu söyledim oda bana kız değilmisin dedi değilim dedim önce bırakmayı düşündü sonra severken ayrılmak zormuş deyip vazgeçti beni bırakma dedim hiç bırakmayacağım dedi daha sonra aramızda bu yüzden sorunlar oldu tabii maalesef ve ara sıra uyuyamıyordu ve unutamadığını hep düşündüğünü söylüyordu aradan 2,5-3 ay geçti ve sınavımdan sonra birbirimize acı çektirmenin bir anlamı yok bitirmeliyiz dedi.ben bitirmek istemedim ama o bitirdi sadece o şeyemi bağlı sevgiler gerçekten çok pişman olmuştum ve onu çok sevmiştim,ona asla ihanet etmedim ayrılma gecesi beni sevmiyormusun dedim hayır dedi,ben seni kaybetmek istemiyorum ama dedim bende ama bitirmeliyiz dedi seneye nişan yapılacaktı 2 senede düğün yaparız diyorduk bitti çok kötü durumdayım ve bana inanmıyor aradan 1 ay geçti çok kötüyüm diye ağlayarak mesaj attım çünkü telefonlarımı açmıyordu,sensiz yapamıyorum dedim bu laflara karnım tok dedi bana ne sevgi nede aşk zerre kadar yok içimde dedi ama 1 ayda insanın duyguları değişirmi daha öncesinde içinden gelmiyorsa söyleme dediğim halde seni seviyorum diyordu ayrıldığımız akşam ne seninle nede sensiz mutlu olmayacağım bitsin artık dedi ama 1 ay sonra ben mutluyum dedi çok canım yanıyor en sonki mesajıda rahat bırak beni mesaj atarsan okumadan sileceğim by by dedi bende onun üzerine ne yazabilirdim bişey yazmadım bunun öncesinde ailelerimiz tanışmıştı ailemlede görüşmek istemedi hep kullandığı facesi vardı onu kapattı kimseyi silmeden ailemden ve yeni face açtı başka bir tane ne yapmalıyım unutmam içinmi yapıyor gerçekten kötü biri değilim lütfen kötü yorum yapmayın hata yaptım ve bunu çok kötü bir şekilde ödedim o kadar yaşanmışlığımız var bir gün özlermi yinede beni anarmı pişman olurmu ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?