terkedildim ne olur yardım edin :(

haklısınız en azından elimdem geleni yaptım böyleymiş demekki bunları yaşamam gerekiyormuş çok teşekkür ederim görüşürüz için

güzel düşünceleriniz için sağolun pişman oldum ama iş işten geçti keşke o güne geçmişe dönebilsem ama artık çok geç

güzel düşünceleriniz için sağolun pişman oldum ama iş işten geçti keşke o güne geçmişe dönebilsem ama artık çok geç
Kendinizi bu kadar hırpalamaya değmez gerçekten. Geçmiş geçmişte kalmıştır hem. Doğru insan değilmiş ve gitmiş. Umarım hepimiz bir an önce doğru insanlarla karşılaşırız.

Belliki kiyaslanmak istemiyor, erkekligi bu kadar bir adamla birlikte olmamaniz bence sizin icin cok daha iyi olur. Sizi gercekten seven biriyle karsilastiginiz zaman farki anlayacaksiniz.

Belliki kiyaslanmak istemiyor, erkekligi bu kadar bir adamla birlikte olmamaniz bence sizin icin cok daha iyi olur. Sizi gercekten seven biriyle karsilastiginiz zaman farki anlayacaksiniz.
inşallah gerçekten seven vardır insanları tanıyamıyorum çok teşekkür ederim

inşallah gerçekten seven vardır insanları tanıyamıyorum çok teşekkür ederim
Tabii ki var. Bende dahil olmak üzere tanidigim hic bir kiz arkadasim bakire evlenmedik. Hepimizinde cok mutlu evlilikleri var. Yasadigin hic bir seyden utanc yada pismanlik duymak zorunda degilsin. Sadece yanlis adama denk gelmissin. Biraz cevreni degistir derim, insallah en kisa zamanda hakettigin gibi bir adamla karsilasirsin.

Yasiniz ya da yasantiniz kimseyi ilgilendirmez ki bu bir hata degl nasil ki erkeklerin cnsel hayati olabiliyorsa kadininda olur ulkemizde hala asilamamiz lanet bir konu kendinu eksik hssetme sevgi bir et parcasina bagli kabul edilmemeli seven insan her sekulde sever bu bi neden olamaz

demek gerçekten sevmemiş seni bu adam ne olursa olsun seven adam yarı yolda koymaz belliki bu durum onun hoşuna gitmemiş sevgisi kabullenmesine yeterli gelmemiş boş ver üzülme daha iyileri çıkar karşına herşeyi unutturur sana...

Bir evliliğe ait her şeyi, karşılıklı uyumu, sevgiyi, saygıyı, aşkı, dengeyi... incecik bir zara indirgeyecek kadar sığ zihinlerden uzak durun. Bakire kız alacağım diye toplum baskısıyla yaşayan kızlarla evlenip, sonra da onları aldatanlar da bu tipler.

Peki onunla cinsellik yaşadınız mi ?

Evlendikten sonra olmasinda iyidir.

Seviyor sevmiyor hiç girmiyce
Her insan aynı değildir bazı insanlar çok önemser bazısıda önemsemez tercih meselesi

Son düzenleme:
canım eğer ayrılmasaydınız soğutup ısıtıp önüne getirirdi bu konuyu ve bir yerden sonra sevgide biterdi saygıda kalmazdı çekilmeycek duruma gelirdi seninde psikolojin bozulurdu ve hayattan zevk alamazdın hatta intihara kadar giderdi psikoljin ama su an özgürsün hayatını mahvedecek kimse yok seçimlerini iyi yap canım benim öyle bir adamla ömür gecmezdi geceleri uyuyamiyodu düşünüyodu hep demişsin bide seninle yatarken bunları düşündüğünü farzet birden öfkeye kapılıp sana zarar verebilirdi seni defalarca dövebilirdi bu yüzden sence değermiydi ayrıca o düşünürken kafasında bitirmiş zaten birden bitmemiş iyi ki ayrılmışsın ilerde iyi ki diyeceksin herseyde bir hayır vardır unutma

O kadar cok uzgun isareti koymuşsunuz ki beynim döndü okurken
Hata yaptiginiza inanmıyorsanız gecmis gecmiste kaldi gozuyle baktiginiz icin bu duruma geldiyseniz bosverin
Daha sonra evlenince vs. Dek abul etmeyebilirdi

Adamın sevgisi hızlı üremeleri ile nam salmış tavşanlarda bile bulunan kızlık zarına bağlıymış. Ne diyebilirim ki... Namusu hala bacak arasında sanan, kadını kendi malı gibi gören bu yüzden bakire olmayan kızlara ikinci el muamelesi yapan erkeklerden gına geldi! Böyleleri seçer seçer en berbatına düşer yalnız tecrübe ile sabit :)

Yaşadıklarından pişman olma ve yoluna bak... Umarım seni sen olduğun için seven biri çıkar karşına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…