- 9 Eylül 2015
- 200
- 135
- 103
- 42
- Konu Sahibi Zeynep-esra82
-
Kizlar Merhaba, 6 aylık düzgün hatta evliliğe giden bir iliskim vardı. Beni o kdar çok seviyordu ki ayrılacağı aklıma gelmezdi.bir anda beni terk etti. Çok mutsuzum bana gri dönmesini çok istiyorum . Ne yapacağımı bilemiyorum .o kadar kötüyüm ki herseyi düşünüyorum
Hoca ya mi gitsem medyum a mi gitsem bana donsun diye
bunun empatisi nasıl oluyor?Bu tepkiyi alacağımı biliyordum. Ama biraz empati yapın
Okumuş bir insanim cahil değilim ama insan acı çektiğin de ne yapacağını bilemiyor
Kizlar Merhaba, 6 aylık düzgün hatta evliliğe giden bir iliskim vardı. Beni o kdar çok seviyordu ki ayrılacağı aklıma gelmezdi.bir anda beni terk etti. Çok mutsuzum bana gri dönmesini çok istiyorum . Ne yapacağımı bilemiyorum .o kadar kötüyüm ki herseyi düşünüyorum
Demek ki ilişkiniz çok da düzgün değilmiş.Kizlar Merhaba, 6 aylık düzgün hatta evliliğe giden bir iliskim vardı. Beni o kdar çok seviyordu ki ayrılacağı aklıma gelmezdi.bir anda beni terk etti. Çok mutsuzum bana gri dönmesini çok istiyorum . Ne yapacağımı bilemiyorum .o kadar kötüyüm ki herseyi düşünüyorum
Demekki okumanin cahillikle ilgisi yokmus cahil hep cahildirBu tepkiyi alacağımı biliyordum. Ama biraz empati yapın
Okumuş bir insanim cahil değilim ama insan acı çektiğin de ne yapacağını bilemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?