Terkedildim.ne olur yardımmm

Zeynep-esra82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
200
135
103
42
Kizlar Merhaba, 6 aylık düzgün hatta evliliğe giden bir iliskim vardı. Beni o kdar çok seviyordu ki ayrılacağı aklıma gelmezdi.bir anda beni terk etti. Çok mutsuzum bana gri dönmesini çok istiyorum . Ne yapacağımı bilemiyorum .o kadar kötüyüm ki herseyi düşünüyorum
Hoca ya mi gitsem medyum a mi gitsem bana donsun diye

Bu tepkiyi alacağımı biliyordum. Ama biraz empati yapın
Okumuş bir insanim cahil değilim ama insan acı çektiğin de ne yapacağını bilemiyor

Neden seni bırakıp giden birine zorla sahip olmaya calisiyorsun ki bırak.. senin sevdigin gibi o seni sevseydi bırakırmıydı acabaa bunu düşün bence ve pesine düsme..

Az gururlu ol.
Seni istemeyen birini zorla kendine bağlamayı düşünecek kadar soğuk almışsın.
Sıkı giyin üşütme.

Çaresiz değilsin çare sensin!

Bu tepkiyi alacağımı biliyordum. Ama biraz empati yapın
Okumuş bir insanim cahil değilim ama insan acı çektiğin de ne yapacağını bilemiyor
bunun empatisi nasıl oluyor?
o kadar çok seviyordu diye kendinizi kandırıyorsunuz,sevmiyormuş işte,
hocaya gidip tekrar kendinizi kandıracaksınız.
sevilmemeyi istenmemeyi kabullenemiyoruz hiç,niye acaba.

Sakamisin sen :/

Demek ki ilişkiniz çok da düzgün değilmiş.
Hacı hocadan medet umacağınıza azcık özgüvenli olun

Canım şu an canının acısıyla ne dediğini bilmiyorsun sağlıklı düşünemiyorsun. Seni istemeyen biri için değer mi ? Eminim ki seni hak edecek gerçekten sevecek biri çıkacak karşına daha zamanı var sadece belki de biraz sabır

Herkes birlikte olduğu insanın onu çok sevdiğini düşünür. Kimse sevgilim beni sevmiyor diye diye birliktelik sürdürmez.

30 yıl sonra eşinin aslında onu sevmediğini öğrenen insanlar var. Siz yol yakınken ayrılmışsınız.

Acınız çok taze ve böyle düşünmeniz çok normal. Biraz zamana ihtiyacınız var. Kendinize uğraşlar bulun. Insan boş durunca bir şeyleri daha fazla düşünüyor. Zamanla onun doğru kişi olmadığının farkına varacaksınız. Hacı hoca paranızı araklayıp başınıza hayırsız işler açmaktan başka bir şeye yaramaz.

Tek ihtiyacınız olan şey zaman.

hacıyla hocayla döndü diyelim, yahu güven olur mu buna bidaha.
hakkımda hayırlısı nasip olsun diye dua edin.
yeni ayrılmışsınız, geçip gidecek, ne geçmedi ki.

Haciya hocaya gerek yok ben size tarif veririm
1. Once bi psikologa gidin
2. Is bulun
3. Gezin tozun arkadaslarinizla vakit gecirin.
Yada gidip dolandirilin...

Senden vazgeçmiş biri için ahiretini yakacaksan git değeceğini sanmıyorum zoraki sevgi olmaz kaldı ki ben olsam onun beni normalde istemediğini benim zorumla yanımda olduğunu düşündükçe deliririm evlensem bile gerçekten sevmiyor düşüncesinden de alamam kendimi böyle işlere girişme bence pişman olacağın şeyler yapma kimse için değmez günaha girmeyeki bu tür şeyler çok büyük günah düşüncesi bile kötü ha ama diyorsan ki sahte bi birlikteliğe de evliliğede varım e o zaman senin bileceğin iş çünkü bunlara yeltenirsen yaşadığın şey her ne ise artık gerçekçi olmayacak

Önce derin bir nefes alın. Sonra 6 ayda çok abartılı hareket eden bir insandan birşey olmaz. Artık bunu öğrendiniz. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…