• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim.ne olur yardımmm

Hacı hocadan medet umacaginiza medeni bir insan gibi sebebini öğrenin. Bir çözüm varsa zaten çıkar ortaya. Adam sizi sevmiyorsa da zaten yapacak birşey yok, yol verin gitsin. 6 aylık bi ilişki için değmez onursuz davranmaya

Kizlar Merhaba, 6 aylık düzgün hatta evliliğe giden bir iliskim vardı. Beni o kdar çok seviyordu ki ayrılacağı aklıma gelmezdi.bir anda beni terk etti. Çok mutsuzum bana gri dönmesini çok istiyorum . Ne yapacağımı bilemiyorum .o kadar kötüyüm ki herseyi düşünüyorum
Hoca ya mi gitsem medyum a mi gitsem bana donsun diye

Bu tepkiyi alacağımı biliyordum. Ama biraz empati yapın
Okumuş bir insanim cahil değilim ama insan acı çektiğin de ne yapacağını bilemiyor

Ne kadar çelişkili ifadeleriniz, değil mi?

Okumuş insansınız, hala mı üfürükçüden ve hocadan medet umulmaması gerektiğini anlamadınız?
Kendinizse hiç mi değer vermiyorsunuz, 6 ayda terk eden giden adam için şurada hacı hoca konusu yapıyorsunuz.
Çok sevseydi 6 ay sonra aniden de gitmezdi ayrıca.
Bence kendinizi sevmekle başlayın, sizi ortada bırakan adamı döndüğünde öpüp başına koyacak tipler yüzünden bu adamlar bu hallerini egoyla devam ettiriyorlar.
Kendine uğraşlar bul, arkadaşlarınla zaman geçir, hiç biri yoksa bir psikiyatrist yada psikoloğa git, bu ayıp değil. En azından duygu kontrolü konusunda sana ciddi anlamda yardımcı olurlar, gerekirse bu süreçte ilaçla tedaviye başlar. Ama bunu yapmayın, yazıktır...

Sizi istemeyen birini zorla geri döndürseniz ne olacak ki. Terk edilmeyi kabullenmek zor ama zamanla başkaları girer hayatınıza,iyi ki de olmamış,dersiniz. Şimdi sakin olun ve boşverin.

Ayrılan siz olsaydınız da erkek okutup üfleterek sizi etki altına alıp geri döndürseydi ne olurdu_? İstemiyordunuz ki ayrıldınız, okutuldunuz geri döndünüz...Bu size yapılan en büyük kötülük olmaz mıydı? Sonuçta sevmediğiniz ve ayrıldığınız insana zora ki geri döndürüldünüz...Zorlaya zorlaya nereye kadar... Kimsenin hayatına etki etmeyin günah...

Bu tepkiyi alacağımı biliyordum. Ama biraz empati yapın
Okumuş bir insanim cahil değilim ama insan acı çektiğin de ne yapacağını bilemiyor
Kusura bakmada acı cekecem diye elin ogluna cincileri musallat edemezseniz böyle bisiye hakkınız yok sizi sevmemis birakmis ne kadar takintilisiniz aşk acisi cekiyomussunuz vah vah ben değil 6 ay 6 sene sevdiğim adam tarafından terk edildim baskasiyla evlendide aklıma böyle bişi gelmedi ne acılar çektim hii sonuç unutuluyo unutursun merak etme

Siz kadinsiniz... Dik,ağır başlı olmalısınız. Bence bı kadına bu tür çaresizlik hiç ama hiç yakışmıyor. İstemiyorsanız neden demeye gerek yok bence. Seni istemeyeni sende bı kalemde silmelisin. Bı kadına yakışan budur bence. Güçlü olmak...

6 ayda neden ve nasıl bu kadar kendinizi kaptiriyorsunuz anlamıyorum... Bir bebek bile 6ayda ek gıdaya anca geçiyor siz 6ayda evliliği ne ara düşünecek kıvama geliyorsunu

Back
X