E be, arkadaşım, 4 senelik evlilikte araba almışsınız, bir ev alacak hale gelmişsiniz, neden mutsuz oluyorsun ki? Karı koca senelerce çalışıp, emekli olduklarında bir araba bile alamayacak durumda olan pek çok insan var. Bu ev olmaz, başka ev olur, bu sene olmaz, seneye olur, bu kadar umutsuz olma.
canım sorunum bankalardan yana değilki . İş yerim maaş yazısını vermiyor. 800 tl maaşada banka kredi vermiyor. Yapma demeyin ayrıca ne olur. Çocukluğumdan beri istediğim tek bir şeyin olduğunu hatırlamam, inanın çok üzgünüm şuan. Saatlerce ağlamak istiyorum. Acaba farklı bir iş yerinden yazı getirirsem bankaya problem olurmu artık bunları düşünüyorum, netice sskda firma adı gözükmüyor sadece sektör kodu yazıyor:44:
Olurmu bilmiyorum canım...ama aileden biri yokmu evi olan...kefil olsa...tabi çok yakın biri olmalı yoksa kimseye teklif edilmez...
Bankalar da insanın canını çıkarmasa olmaz sanki!!! krediye karşılık alınan eve zaten ipotek yapıyor daha fazlasnı neden ister çok saçma.
.
E be, arkadaşım, 4 senelik evlilikte araba almışsınız, bir ev alacak hale gelmişsiniz, neden mutsuz oluyorsun ki? Karı koca senelerce çalışıp, emekli olduklarında bir araba bile alamayacak durumda olan pek çok insan var. Bu ev olmaz, başka ev olur, bu sene olmaz, seneye olur, bu kadar umutsuz olma.
Çok doğru söylemişsin arkadaşım.Demek ki Rabbim hakkınızda bunu hayırlı görmüş bu tarafından bakın hiç istediklerim olmuyo demek yerine..Para sizde olduktan sonra ev çok.Muhakkak bulursunuz yine istediğiniz zamanda içinize sinen bir ev.Arkadaşın dediği gibi bu sene olmaz da seneye,bu ev olmaz da başka ev olur misali.Hakkınızda hayırlısı..
merhaba sakın üzülmeyin ben ters dublekste oturmuş biri olarak şunu söyleyeyim iyiki olmamış çünkü çok zor
ben eşyalarımı rütübetten dolayı değiştirdim ayrıca rütübetten kurtulmak için çok masraf yaptık ama nafile ayrıca evin günlük işleri içinde çok zor im çık öyle bilmeyenler için kolay gelir
Merhaba kızlar,
Krediyle ev almayı düşünüyoruz. Ters dubleks bir ev baktım çok hoşuma gitti. Sizce eksi yönleri varmı? Daire sıfır binada ve gayet güzel içi. Olumsuz yönleri nedir, fikir verebilirseniz bi değerlendirme yapmak istiyorum
soğuk olmuyormu ısınma sorunu yokmu ters dublekste
Yok hayatım onun iş yeri daha 2 yıllık matrahsız gözüküyor vergi levhası o yüzden o hiç bişey yapamıyor. Daha 2 ay önce bir kredimiz vardı araba için 11 aylık taksitin tamamını yatırıp kapattık, bu evide çok beğenince alırız artık demiştik ama maalesef olmadı. Rabbim neyi istesem önce sevindirip sonra canımı yaka yaka alıyor elimden her zamanki gibi. İsyan etmek istemiyorum ama artık sabrımda kalmadı neden hep ben. Bu kadar yürekten inanırken hep ben mutsuz
Dubleks biliyorumda ters dubleks nasil oluyo?
bir ev için bu sözler çok yazık çok üzüldüm ....
rabbim neyi istersem gösteriyo alıyor çok tehlikeli konuşusuyorsunuz konunuzu baştan sona okudum ama bu msjıızda takılı kaldım ... dünya malına bu kadar değer vermenizi anlamıyorum ....kaldı ki aç deilsiniz açık deilsiniz ... arabanızda altınızda .... çok deil 3 yada 5 yıl sonra evde alırsınız gücünüz kuvvediniz var çalışıyorsunuz .... halinize şükredin ki sağlıgınız yerinde ...dünya malı içinde isyan etmeye hiç gerek yok akıllı mantıklı olun
BENDE ev arıyorum kıralık
hıc bodrum kat dusunmemıstım
ancak o kadar ıcıme sıner ya bahcesı fılan var sıfır daıre acıkcası ben ılerdıde el almak ıstersem gırıs ıle bodrum kat dubleks ısterdım hep bahceyı cok sevıyorum
tabı tutarsak bızde bahceyı duzenleyecegız beton tente ısıklandırma fılan
sızınde hayırlı olsun daırsı basımıza ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?