Tesadüfün Böylesi :(

Ileri derecede birliktelikten kastınız sevişmiş olmaları sanırım?
Neden açıkça yazmıyorsunuz ki?
Sizden önce olmuş bitmiş çok takılmayın.
Benimde kocamın eskiden aşık olduğu ileri derecede!birlikteliği olduğu eski nişanlısı ile aynı sokakta hatta karşılıklı evlerde yaşadık 3 yıl kadar.
Kv tanıştırmıştı hatta bizi.sonra karşılaştıkça selamlaşır hal hatır sorardık..Kv kiskanmam için elinden geleni yapardı"ah oğlum ona çok âşıktı bence hala unutamadı" bile dedi bana :))
Bende ona sadece "sizce"dedim.
Gerçekten takılmayın..

Maşallah kayınvalidenizde ne bileyim

adama kıskandığınızı belli edip bazı şeyleri aklına zorla sokmayın.

ileri derece birliktelik ne ola ki? biri açıklasın.

ileri derece birliktelik ne ola ki? biri açıklasın.
işte şey olmuş sevişmişler. gerçi konu sahibi sevişmekle ilişkiye girmeyi farklı görüyor. sanırım öpüşmek birinci derece,sevişmek ikinci derece, ilişkiye girmeyi ileri derece olarak tanımlıyor

Bence o kadında sizi eşinizle birlikte görmekten hiç memnun değildir.

ileri derece deyince insanın aklına her şey geliyor valla sado mazo filan :/

devamli karsilasmak mumkun degildir sanirim ayni sehirde eski iliskileri olan evli cok insan vardir hani ayni is yerine duserler veya ayni apartmanda falan oturursunuz tamam da bu durum cok takilacak birsey degil herzaman karsilasma ihtimali ne kdrdir ki

Ayy aman mutlu olsun mutsuz olan başkasına sarıyor.

Birliktelik yaşamışlar ve bitmiş. Sevgi olsaydı devam ederlerdi zaten. İnsan ister istemez rahatsız olur. Eşinize yansıtmayın ama temkinli olun.

Erkekte 9 kadında 1 o.

Kim ister ki bunu? Sizde bir acayiplik yok, afedersiniz sizin eski sevgilinizle denk gelmeyi eşiniz ister mi, bir başkasının eşi ister mi, kimse istemez ve ne yapacaksınız bilmiyorum, o kadar mı denk geliyor?

Valla napıyosan yap içinde kendini ye kıskançlıktan ama bunu eşine sakın belli etme adamın aklına sokma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…