- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Maşallah kayınvalidenizde ne bileyimIleri derecede birliktelikten kastınız sevişmiş olmaları sanırım?
Neden açıkça yazmıyorsunuz ki?
Sizden önce olmuş bitmiş çok takılmayın.
Benimde kocamın eskiden aşık olduğu ileri derecede!birlikteliği olduğu eski nişanlısı ile aynı sokakta hatta karşılıklı evlerde yaşadık 3 yıl kadar.
Kv tanıştırmıştı hatta bizi.sonra karşılaştıkça selamlaşır hal hatır sorardık..Kv kiskanmam için elinden geleni yapardı"ah oğlum ona çok âşıktı bence hala unutamadı" bile dedi bana :))
Bende ona sadece "sizce"dedim.
Gerçekten takılmayın..
işte şey olmuş sevişmişler. gerçi konu sahibi sevişmekle ilişkiye girmeyi farklı görüyor. sanırım öpüşmek birinci derece,sevişmek ikinci derece, ilişkiye girmeyi ileri derece olarak tanımlıyorileri derece birliktelik ne ola ki? biri açıklasın.
ileri derece deyince insanın aklına her şey geliyor valla sado mazo filan :/işte şey olmuş sevişmişler. gerçi konu sahibi sevişmekle ilişkiye girmeyi farklı görüyor. sanırım öpüşmek birinci derece,sevişmek ikinci derece, ilişkiye girmeyi ileri derece olarak tanımlıyor
Ayy aman mutlu olsun mutsuz olan başkasına sarıyor.Benim eşimin sevdiği evlenmeyi düşündüğü kız alt komşusuymuş. Diz çözerek evlenme teklifi etmiş ona, ortamlar hazırlamış falan. Neyse efendim tam bir şeyler olacakken kız eşimi terk etmiş. Hatta bizimki ondan sonra evlenmemeye yemin etmiş. Kız sonrasında çok pişman olmuş ama nafile.
Şimdi biz o eve bir sokak ötede oturuyoruz sadece. Kayınvalideme gittiğimizde sürekli kızın kapısından geçiyoruz. Ama ne var biliyor musun hiç önemli değil. Çünkü eşim benim yanımda sevgimizden şüphem yok. Bu bana yetiyor. O kızda inşallah çok mutlu olur diyorum. Çünkü mutlu olmak önemli.
onlar dereceye girmiyordurileri derece deyince insanın aklına her şey geliyor valla sado mazo filan :/
Bu yorum sahibi erkek olabilir mi? Sado mazo filan... muhabbeti başka yerlere götürüyorlar sayın admin bilgilerinizeileri derece deyince insanın aklına her şey geliyor valla sado mazo filan :/
Erkekte 9 kadında 1 o.Halbuki irade yönünden kadınların daha zayıf olduğu söylenir. Kadında 9 erkekte 1 nefs vardır diye bir laf var ya hani, kadın ayartılmaya daha müsait o zaman. Yani demem o ki karakterle alakalı bu işler sadıksan sadıksındır.
Bir de karşıdakinden rahatsız olmak yerine hayatımızdaki insanı sorgulamak gerekiyor bu durumlarda, adamın fingirdeyesi varsa bulur bi yolunu her türlü yer o haltı.
Eşimi bi dönem mesajlarıyla taciz eden bir kadın vardı, komşu üstelik. Ama ne mesajlar terbiyem elvermez yazmaya. Artık işin cıvığını çıkarınca eşim bana anlattı durumu, bak haberin olsun böyle bir durum var diye. Zaten ben anlamıştım fakat iş nereye gidecek onu bekliyordum. O pislik burdan taşındı da gudubet yüzünden kurtulduk şükür.
şaka mısınız sizBu yorum sahibi erkek olabilir mi? Sado mazo filan... muhabbeti başka yerlere götürüyorlar sayın admin bilgilerinize
Sayın admin bencede aramızda erkek olabilir. Bunlar nasıl yorum.ileri derece deyince insanın aklına her şey geliyor valla sado mazo filan :/
K
Sayın admin bencede aramızda erkek olabilir. Bunlar nasıl yorum.
gerçekten merak ettim bunu erkek olma ihtimaline nasıl bağladınız ?Bu yorum sahibi erkek olabilir mi? Sado mazo filan... muhabbeti başka yerlere götürüyorlar sayın admin bilgilerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?