- 23 Ocak 2016
- 35.036
- 51.026
- 598
Yokmuş galiba hiçbir bağlantı ne ilginç dimi bula bula eski sevgilisinin görev yerine memur olarak atanmışRahatsız olmakta haklısınız, ama eşinize şimdilik bir şey demeyin. Kız kendi mi tercih yaparak gelmiş? Küçük bir yer diyorsunuz , memleketi falan orası olmalı ki gelmek istesin . Hiç bir bağı yoksa niye gelsin küçük bir ilçeye. Sizin haberiniz nasıl oldu ? Cok soru sordum ama durum sinir bozucu.
Hani büyük bir şehir olur, siz de eski sevgililer de başından beri oradadır sorun olmaz. Ama durduk yere küçük bir ilçeye bağlantısı olmayan eski sevgili kendi tercihiyle geliyorsa tek bağlantısı eşiniz oluyor ki bu da sıkıntı olur. Umarım kızın o ilçeyle eşiniz dışında bir bağlantısı vardır, öyleyse zamanla alışırsınız.
Ilk cumlelerde katiliyorum. Ancak son cumleye katilamadim. Iliskide cinsellik herkes icin normal degil. Kultur,inanc geregi bu herkese normal gelmez. Sizin kulturunuze inanciniza gore normaldir ancak kimine gore degildir. Dolayisiyla bunu dogru bulmayan biri kabul etmek zorunda degil bu dusunceyi bence.
Herkes eski sevgilileriyle aynı şehirde olduklarından bahsetmiş burdaki durum farklı atandıkları şehire küçük bir şehir yani büyük cazip bir şehir de değil eski nişanlısı da tayin olarak orayı seçmiş gel de sinir olma eşinize belli etmeyin siz yine de temkinli olun karşı taraf unutamadıysa şayet atağa geçecektir siz dikkatli olun yine de kıza ben sinir oldum burdan ya
kızlar eşinizin eski sevgilisini nerden biliyonuz ya
eşim eski sevgilisini getirse benle tanıştırsa iş yerinden arkadaşım diye ruhum duymaz
instasında falan ekliyse bile belki hiç haberim yok kimlerdir necilerdir
o da benimkileri bilmez ne bilem hiç muhabbeti geçmedi aramızda
Neden yaranız olsun ki?Evet yarama tuz basan bir zatı muhterem daha
Aynı durumdayız. Benim çok sevgilim oldu, eşim sadece sonuncuyu biliyor mesela. Anlatmadığımdan değil, umursamıyor, sormuyor. Kendi de yapı itibariyle eski sevgililerini anlatacak biri değildir, kötülemez de övmez de. Kimlerle ne haltlar karıştırdı pek bilmiyorum. =)) Sadece birinin adını biliyorum, o kadar. 12 yıldır bir yamuğunu görmediğim için ben de pek umursamadım.kızlar eşinizin eski sevgilisini nerden biliyonuz ya
eşim eski sevgilisini getirse benle tanıştırsa iş yerinden arkadaşım diye ruhum duymaz
instasında falan ekliyse bile belki hiç haberim yok kimlerdir necilerdir
o da benimkileri bilmez ne bilem hiç muhabbeti geçmedi aramızda
teşekkür ederim, eşim yapıp şeytanın üstüne ataydı boşardım onu. O da bunu bildiğinden bu feriştah ruhlu kadından ürkmüş olmalıAman Allahım olamazvallahi tebrik ediyorum sizin hanımefendiliğinizi ve özellikle eşinizi. Allah şeytana uydurmamış
Yaa ne kadınlar var yaa en çokta bunlara sinir oluyorum. Madem böyle iğrenç bir niyetin var. Git o kadar bekar erkek var ortalıkta ne diye evlilere dadanırsın kiteşekkür ederim, eşim yapıp şeytanın üstüne ataydı boşardım onu. O da bunu bildiğinden bu feriştah ruhlu kadından ürkmüş olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?