tesettür 2011 moda ...

cevap verdın ıcın tesekurler canım canım dugun esımın kuzenı sayılır yakınzıda aslında dugun havuz bası tarzı bı yerde olucak ne gıyecegıme kararsız kaldımevet renkkonusunda haklısın esmer bı bayanım koyu renk gıymek ıstemıorum acıkcası cokda resmı olmak ıstemıorum yas 23 sıkır sıkır ama cıvıl cıvılda olmak ıstıorum bu sende dantel moda sımdık nereye baksam hangı magazaya hepsınde dantel mını ceket ve etekler var hosda duruyor aslında o tarz alsma ayakabı ne tarz gıysem dıorum

damlalar yarışmada arkada giydiğin bi ayakkabı vardı pembe-kırmızı gibi bişi.delikli bi modeldi sanırım. onun resmini koyabilir misin? ayağında çok hoş görünüyodu

slm kızlar giremiyorum uzun süredir bugün sabah tümerden sonra show tv de yayınlanıcak yarışma maalesef elendim diğer kapalı olan aradaşı geçirdiler izlemek isteyenler haberiniz olsun

Son düzenleme:
katılıyorum...tarzın çok hoştu bence. Türkiye de adalet yok ki ,böyle bi yarışmada olsun :)

ben özellikle eteğine bayıldım ..ama kapalı birini şık seçmezler bunlar..bu arada bloguma beklerim

mervishko.blogspot.com

gelin yorumsuz bırakmayın :)

merhaba konuya dalarak gireceğim :) 45 50 yaş aralığındaki bayanlar için nikah ya da düğünlerde giyebilecekleri şık pardesu gibi de olabilir uzun çeketli yakımlar da olabilir izmirde nerede bulabilirim ya da marka ismi verebilir misiniz çok acil

canım bu sen misin?
eğer sensen ben kombinine bayılmıştım,özellikle renk seçimlerine...aslında biliyor musun hepsi beğenmişti?
o karar kısmını tekrar izlersen ivana ve barbarosun özellikle elediklerini yüz ifadelerinden anlarsın.bariz belliydi kasten yaptıkları.
fakat hakan beyi çok seviyorum,dürüdtçe çok beğendiğini söylemişti.
her ne hikmetse,hep aynı fikirde olan,aynı şeyleri beğenen jüri üyeleri bu sefere tamamen zıt yorumlar yaptı,neden acaba(!)

pek giremiyorum teşekkür ederim yorumlarınız için ilk olarak aslında tesettürle yakından uzaktan alakası olmayan insanların beni eleştirmelerine sinirlendim söylediklerinde doğruluk payı yokmu vardı kıyafetim tesettüre uygun olmasada yarışma formatına uygundu show yaptılar izledik :)

yeşili alamadım malesef hemen bitti ama bordo olanı aldım kızlar 50 tl ye

bugün bi de famelin elbise aldım yenimodadan

Damlalar, bence harikaydın ve sana haksızlık ettiler...
Konuyla alakası olmayabilir ama sana birşey sormak istiyorum. Kilo verdiğini görüyorum çizelgenden.. Hemde bayağı vermişsin. Ne yaptın bu konuda banada yardımcı olurmusun?

famelinden hangisini aldınız? bende elbiseleri beğendim ama beden konusunda tereddüt ettim beden tam uyuyormu?

bunun lacivert kiremit rengini almıştım birkaç ay önce. çok keyifle giyiyorum çok da rahat. dışarda 180-190 arası satıldığı için netten aldım alttakini de yeni aldım renk aynı

ben sıkış tıkış sevmiyorum elbiseyi. ne çok geniş ne çok dar olmalı.o yüzden bi beden büyük alıyorum canım.

Aman Allahım elbiseye bayıldım!
bende bayıldım da aldım 50 tl ye ne veriyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…