tesettür 2011 moda ...

bunlarla cekinmiş resmim olmadığı için ekleyemiyorum bunları da aldım Özellikle kap çok rahat tavsiye ederim.

Eklentiler

• $b1984indigoyan.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 112
  • $b7922-1abeyaz.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 108
slmm damlalar o ilk leoparli esarbi cok begendim nerden alinabiliyor?

Hangi eşarpolduğunu unutmuşum aradım taradım şimdi gördüm harika canım o eşarp ilk defa netten alış veriş yaptım ve memnun kaldım orjinal eşarplar face de uygun fiyatlı marka eşarp ara ekle bir çok başörtü var

MERHABALAR
konuyu cok begendim, soyle bir tespitim var bana katiliyormusunuz merak ediyorum, tesettur giyim magazalarinda satilan kiyafetler cogunlukla dugunlerde yada cok ozel gunlerde giyilebilecek turden geliyor bana. yani cok suslu buluyorum oyle bir kiyafeti giyip tesetturlu olmayan arkadas grubum ile biraraya geldigim zaman cok rukus kacarim. ustelik kizimi parka gotururken yada bir aksam caddeye yuruyuse ciktigimda, iki adim otedeki kayinvalideme gittigimde giyebilecegim şık rahat sade kiyafetler bulmakta zorlaniyorum. bahsettigim tarzda kombineleriniz varsa resimlerini gorebilmeyi cok isterim, bu konuda fikre ihtiyacim var.

ahanda buldum senı kız daglar kızı reyhannn gurmusdum ben senuuuu emme melakın su ayaklarını bı duzelt kız gelıp vurucakdım ogun ızlerkne ayaklarına pembıs ayakabılarınada ayrıyeten asık oldum onuda ıletım

damlalar ben de resimleri görünce hemen hatırladım bugün ne giyseme çıktığını
ama ben de o fırfırları çok fazla bulmuştum ama genel olarak güzeldi

teşekkür ederim canım
damlalar ben de resimleri görünce hemen hatırladım bugün ne giyseme çıktığını
ama ben de o fırfırları çok fazla bulmuştum ama genel olarak güzeldi

evet bende hak verdim neyseki 3 evetle finale girdik çok eğlenceli bir gündü gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…