tesettür 2011 moda ...

1. elbise harika otesi

neden kısa etek giyiyosun tesettürlü(!) bacım?

tesettur'e gore azicik kisa evet, çunku tesettur tamamen kapanmak aslinda.

bende giyiyorum bilek ustu etekler, fakat asla pardesu'suz di$ariya çikmiyorum.

arkad$im bu ne ki ?! diz alti etek giyinen sozde tesetturlu bayanlarda gordum !!!! ya o $ekle ne demeli ?

bize du$mez kimin nasil giyindigi, her koyun kendi bacagindan asilir hehe
4-4'lu olmak mesele..

kızlar ya bısye sorucam bayramın üçüncu gunu dugunumuz var ne gıyecegıme karar veremedım bende kafamda soyle bısye kombıne ettım belkı gormusunuzdur bu sene dantelmı desem tulmu desem elbıse tunık etek falan cıkdı pudra pembesı etek ve ustuende yıne tulden mını bolero tarzında pudra rengı ceketını alım dıorum ıcınede rengıen uyan sade bı askılı alım bıde pudra rengıne uygun şal takım dıorum ma bu sefrde ayakabıda karasız kalıorum nar cıcegımı gıysem yoksa krem yada grımı hepsı bır bırını bogmasında ıstıyorum yardım edermısınız umarım tarıf edebılmısımdır kıyafetı

merhaba arkadaslar bende kapanalı 1-1.5ay oluyor ama sızlerı daha uzun zamandır takıp edıyorum..
bende birseyler paylasmak ıstedım kendıme aldıgım ilk kap
simdide su kapı ve etegi sipariş ettim gelmesini bekliyorum merakla ıkısıde pudra şu kapa da bayıldım ancak bedenim tukenmıs yaa opuyorum heerkeşşşleri

slm, oncelikle hayirli olsun guzelim tesetture giri$in, aldiklarin guzel ustunde eskisinler $ekerim.
ben sonuncu kap begendim, yani arka kismi ho$uma gitti.. on kismi da guzel fakat ben bu tarzlari sabahlik olarak nitelendiriyorum (ku$ak ile baglani$ $eklini yani). ben de opuyorum $ekerim

bende herkesin uyudugunu dusunmustum canım, bende ramazan gırınce uyku olayı sabaha kayıyor allahtan tatil.bende resim eklıyorum canım sıkıldı:)))tesekkur ederım rabbım herkesin içine bu sevgiyi versin banada layığıyla kapanmayı nasip etsin

amin guzelim, bende bu ay beyaz geceler yapar oldum, çogu gece sabah namazina kadar uymuyorum.. uyku girmiyor bir turlu gozlerime, bende arada buraya giriyorum, bakiniyorum i$te..

yazlık kapımı ve renkli tuniğimi sosyete pazarından almıstım renkli etegı annem dıkmıstı dıgerlerı koton batıkten ıyı geceler herkese

canımtam olarak neyi soruyosun ne gıysemmi yoksa elbısenn altına ne renk ayakkabı gıysemmı bı de sunu solım bu sene narcıcegı ve pudra acayıp moda gelin(abiyesi) dahil hemen hemen herkesde o renkleri giyiyor bence baska bır renk olsa pişti olmaz.ayrıca dugunun yakınlık derecesıne gore de sıklık mıktarı degısır bence .bahsettıgın kıyafetı cok yakınımın dugununde tercıh etmem daha sıkırsıkır hemde asil bişiler alırdım benım fıkrım budur canım benım sen ne dusunursun bılemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…