- 20 Haziran 2017
- 1.122
- 4.255
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de size bu görüşü yakıştıramadım. Bırakın artık şu başörtüsü din sembolü safsatalarını hocam. Aşmadık mı hala bunları. Bir bakın bakalım bu kadınlar neler yapıyor neler başarıyor? Uzaktan akrabamız, harvard'da öğretim görevlisi olarak derslere giriyordu başörtülü olarak. Sizler başörtüsünü yaftalarken, millet başörtüsüyle uzaya çıkacak.lutfen yanlis anlamayin ama bir egitim yuvasinda dini sembollerin olmasi ne derece dogru?
evet artik yasal olarak turban kullanilabiliniyor resmi dairelerde ama siz - tarafsiz - bir nesil yetistirmek icin is saatlerinizde gorevinizin gerektirdigi gibi olamaz misiniz?
ben hem egitimci bir ailenin kiziyim, hem de esim profesor. mesleginize saygim cok derin. ve mesleginizin kutsalligina inancim da...
ben sizin yerinizde olsam gorev dahilinde basimi acik tutardim.
"bana bir harf ogretenin 40 yil kolesi olurum" diye emsallendirilmis bir inanca kalben bagli biri olarak size boylesini yakistirirdim.
konu hakkindaki yorumumu tesettur dusmani olarak almamaniz temennisiyle, saygilar.
Ya bu dediğinizin işle ne alakası var siz de bu konuyu körüklüyorsunuzlutfen yanlis anlamayin ama bir egitim yuvasinda dini sembollerin olmasi ne derece dogru?
evet artik yasal olarak turban kullanilabiliniyor resmi dairelerde ama siz - tarafsiz - bir nesil yetistirmek icin is saatlerinizde gorevinizin gerektirdigi gibi olamaz misiniz?
ben hem egitimci bir ailenin kiziyim, hem de esim profesor. mesleginize saygim cok derin. ve mesleginizin kutsalligina inancim da...
"bana bir harf ogretenin 40 yil kolesi olurum" diye emsallendirilmis bir inanca kalben bagli biri olarak size boylesini yakistirirdim.
konu hakkindaki yorumumu tesettur dusmani olarak almamaniz temennisiyle, saygilar.
lutfen yanlis anlamayin ama bir egitim yuvasinda dini sembollerin olmasi ne derece dogru?
Bence durumun tesettürünüzle bir ilgisi yok. Yakın zamanda bir arkadaşım bir dershaneye iş görüşmesine gitti. Namaz kılıp kılmadığı dahi sorulmuş. Muhafazakâr bir insan olmasi işe alınmasında çok etkili oldu. He sonra devam edemedi. Çünkü kurum basit bir iş ahlakından dahi yoksundu. İnsanları açık kapalı namazlı namazsız diye ayıran kara kafalı insan ve kurumlardan uzak durun. Ve iş olmadığı diye üzülmeyin.Merhaba kizlar.Evliyim ogretmenim ve 1yasinda oglum var. Yeni kapandım sayılır.1yil kadar oldu.kapanmadan once isler benim ayagima gelirken kapandiktan sonra bi kapidan kovulmadigim kaldi. Bi is gorusmesi olayimi anlatayim size;
Cv birakmaya bi dersaneye gittim. Yanimda arkadasim vardi ve dış gorunus olarak birbirimize cok zit olan bir arkadasim. Adam geldi arkadasima merhaba hosgeldiniz nasilsiniz hangi brans diye sordu. Ben mal gibi kaldim oyle. Sonra bu sorulari ben cevaplayinca adamin surati dustu ve biz sizi aricaz diyip gonderdi.
Bunun gibi cok olayim var. Calismaya alismis bi kadin olarak bu benim psikolojimi cok etkiledi. Evde oturmak zoruma gidiyo. Kendimi sömürücü gibi hissediyorum.
Bundan sonra ömrüm evde oturarak gecicek galiba. Fikirlerinize ihtiyacim var.
Okudugunuz icin tesekkur ederim.
Bn tesetturlu degilim ama en yakin arkadasim tesetturlu onunla birlikte otobusa bindik otobusta bi kadin nasil hakaret ediyo boyle siyah a bürüneceksen defol burdan diye kiz carsafli degl ama ferace giyiyordu kizcok hakaretlere maruz kaldi hatta bi keresinde bi adam gelip kizin başörtüsune saldrdi etrafta o kadar erkek var kimse yardm etmedi suan hm acik bayanlara karsi hmnde kapalilara karsi boyle dusmanlik cikartmaya çalışıyorlar Allah yardmciniz olsunKizlar oyle bi yorum yazmissiniz ki ankaranin yarisina basvuruda bulundum hic dediginiz gibi biseyle karsilasmadim. Eger dediginiz gibiyse bu sene o insanlar ölmüsler veya ben karsilasmadim
Ben de size bu görüşü yakıştıramadım. Bırakın artık şu başörtüsü din sembolü safsatalarını hocam. Aşmadık mı hala bunları. Bir bakın bakalım bu kadınlar neler yapıyor neler başarıyor? Uzaktan akrabamız, harvard'da öğretim görevlisi olarak derslere giriyordu başörtülü olarak. Sizler başörtüsünü yaftalarken, millet başörtüsüyle uzaya çıkacak.
Ya bu dediğinizin işle ne alakası var siz de bu konuyu körüklüyorsunuz![]()