- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
lutfen yanlis anlamayin ama bir egitim yuvasinda dini sembollerin olmasi ne derece dogru?
evet artik yasal olarak turban kullanilabiliniyor resmi dairelerde ama siz - tarafsiz - bir nesil yetistirmek icin is saatlerinizde gorevinizin gerektirdigi gibi olamaz misiniz?
ben hem egitimci bir ailenin kiziyim, hem de esim profesor. mesleginize saygim cok derin. ve mesleginizin kutsalligina inancim da...
ben sizin yerinizde olsam gorev dahilinde basimi acik tutardim.
"bana bir harf ogretenin 40 yil kolesi olurum" diye emsallendirilmis bir inanca kalben bagli biri olarak size boylesini yakistirirdim.
konu hakkindaki yorumumu tesettur dusmani olarak almamaniz temennisiyle, saygilar.
Değişik bir bakış açısı ama artık dünya hızla küçülürken dar bir bakış açısı olmuş.
Artık eğitimde sınıfların homojen olması bile tartışılıyor.
Çocuklar birbirlerine saygı duymak ve bir arada yaşamayı öğrenmek için farklı yaş gruplarının aynı sınıfta okutulması gibi, farkı ırkların bir arada olması gibi yeni sistemlere gidilirken siz hayatın bir parçası olan bir şeyi, üstelik saygı duyulmayı en başta öğretmemiz gereken şeyi hayattan çıkarmayı teklif ediyorsunuz.
Bana biraz dar bir bakış açısı gibi geldi...