Tesettürlüyüm,eşim modern tesettürle giyinmemi istiyor.

Bende tesetturlu bayanlara ozellikle yeni nesil genclerde cok goruyorum modern dediginiz tarzda altina kot ustune tunik guzel renkte bi sal o kadar yakisiyor ki. Genelde koyu renkler tercih ediliyor oysa ki ne guzel renkler var:)

Öncelikle hayırlı olsunallah mutlu mesut etsin yuvanizda ama burda Eşinizin yüzünümü övdünüz yoksa sorununuzumu anlattiniz? Ayrıca tesettürte modern nasıl oluyor? ? Hadi biz açıklar tamam hertürlü evet dikkat çekiyor olabiliriz fakat tesettürün dikkat çekmemesi daha makbul değilmi? ? Modernden kastiniz nedir ?

Fatih çok pahalı ya.
Bir de ben orada bir şey pek bulamadım nedense belki de tam yerine gitmedigim içindir.
Yani bende durumu musaitse dedim gerçekten pahalı çünkü ben beğeniyorum bazı yerleri fakat okadar para vermeyi yüreğim kaldirmiyor ümraniye çandır bu konuda

Benim 20 yaşında bir tanıdığım var o da çok klasik giyiniyordu. Ama bir görün 35 yaşında kadın dersiniz. Samimiyetimiz ilerleyince açıkça söyledim ve artık yaşına daha uygun giyiniyor. Tunik pantolon türü şeyler. Tesettür mağazaları yerine normal mağazalara yöneldi belki siz de böyle ufak değişiklikler yapabilirsiniz. Geçen gün addax tan sweet tunik ve kotondan siyah kot aldı çok güzeldi. Bu tip mağazalara bakabilirsiniz bence.
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın hep şikayetçiydi neden diğer kızlar gibi değilim diye o yüzden tavsiyede bulundum. Yoksa isterse çarşaf giysin beni ilgilendirmez.

Eşinizin amacı nedir? Seni başkalarına güzel göstermek mi? Yoksa sizi bu dünya için yakmak mi üzüldüm
Konu sahibi elbise tarzı ve şık teseddür giyiyormuş eşi spor teseddür istiyor yani sen vekil karısı gibisin. şıksın biraz modern spor giy diyor

Muhtemelen pantolon tunik tarzı giymesini istiyordur eşi

Sizin tanıdık 20yasindaymis benim kuzenim 15yasindayken 35yasinda kadının giymiycegi etek buluzlarla geziyordu ve söyleyince asla kabul etmiyordu

Bu konuyla ilgili güzel bir söz var "tesettür tarz değil farzdır"yani şu son yıllarda moda olan modern tesettür, tesettür falan değil.tesetturün kuralları bizzat Allah tarafından ayette tarif edilmiştir(ahzap 33) o şekilde olmadıktan sonra boşuna kendinizi sıkmayın derim.

Fatih çok pahalı ya.
Bir de ben orada bir şey pek bulamadım nedense belki de tam yerine gitmedigim içindir.

artık pek bir şey yok o yüzden bulamadın bence :) artık tamamen araplara hitap ediyor, eline alıyorsun dehşet tunik arkasını çeviriyorsun döşeme boncuk. rezalet kıyafetler.. benim de oraya gittiğimde baktığım belli 2-3 yerim var, geri kalanını gezmiyorum bile..

konu sahibi kot-tunik hem çok uygun hem de çok spor ve şık duruyor, ben de öyle giyiniyorum.. netten de bakabilirsin, trendyol, morhipo gibi sitelerde bile oluyor..

şimdi hakkına girmiyim eğer dar olcaksa giyme istemiyorum dedi.Ama onunda beğendiği şekilde genişçe giyinmek istiyorum.Eşim namazında kuran okuyan bi insan ona bakıp kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum

Sizin tanıdık 20yasindaymis benim kuzenim 15yasindayken 35yasinda kadının giymiycegi etek buluzlarla geziyordu ve söyleyince asla kabul etmiyordu
Maalesef ona yapacak bir şey yok. Siz hiç değilse uyarmışsınız. Aradaki çizgiyi iyi korumak lâzım tesettür teyze gibi giyinmek demek değil sonuçta.

Tesetture ozel magazalar daha pahali sanki ya,

bence tesetture ozel olmayan magalazardan tesettur kombin yapmaya calisin.

Tesettüre özel mağazalar hem daha pahalı hem daha zevksiz. Bildiğin naylon kumaşa dünyanın parasını istiyorlar. Gençlere hitap etmiyor hep 40 50 yaş üstü gibi geliyor bana. Zaten fixlemişler nereye baksam fırfırlı şifon gömlek taşlı kumaş etek

Sizin baktıklarınız 45-50 yaş galiba.. zira benim giyindiğim mağazalar çok şık ve tesettüre uygun genelleme yapmayın lütfen..

leş gibi kokan polyesterlere 300-400 istiyorlar şaşırdılar iyice.. neyse ki kriz var da sürünecekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…