Fatih çok pahalı ya.Anadolu yakasindaysaniz ümraniye pendik eğer avrupa yakasindaysan durumunda musaitse fatih guzeldir
genelde elbise giyiyorum ikili takım tarzı şeyler mi diyo acaba bende bilemedim
Öncelikle hayırlı olsunallah mutlu mesut etsin yuvanizda ama burda Eşinizin yüzünümü övdünüz yoksa sorununuzumu anlattiniz? Ayrıca tesettürte modern nasıl oluyor? ? Hadi biz açıklar tamam hertürlü evet dikkat çekiyor olabiliriz fakat tesettürün dikkat çekmemesi daha makbul değilmi? ? Modernden kastiniz nedir ?Tesettürlüyüm,yeni evliyim 2 ayım dolmadı.Elimiz çok sıkışıktı alışveriş yapamadık evlenirken.Dün eşimle sohbet ederken modern giyinmemi istedi.Açılmamı değil tesettürde modern giyinmemi.Güzel bi boyum var topuklu giyince eşimden uzun oluyorum.Eşim pek uzun değil ama tatlı bi yüzü muhteşem bi kişiliği vardır.Yeni taşındım İstanbul'a.Sizce İstanbulda tarzıma uygun şık spor,modern tesettür nerden giyinebilirim?Yardım lütfen
Yani bende durumu musaitse dedimFatih çok pahalı ya.
Bir de ben orada bir şey pek bulamadım nedense belki de tam yerine gitmedigim içindir.
Konu sahibi elbise tarzı ve şık teseddür giyiyormuş eşi spor teseddür istiyor yani sen vekil karısı gibisin. şıksın biraz modern spor giy diyorEşinizin amacı nedir? Seni başkalarına güzel göstermek mi? Yoksa sizi bu dünya için yakmak miüzüldüm
Muhtemelen pantolon tunik tarzı giymesini istiyordur eşiÖncelikle hayırlı olsunallah mutlu mesut etsin yuvanizda ama burda Eşinizin yüzünümü övdünüz yoksa sorununuzumu anlattiniz? Ayrıca tesettürte modern nasıl oluyor? ? Hadi biz açıklar tamam hertürlü evet dikkat çekiyor olabiliriz fakat tesettürün dikkat çekmemesi daha makbul değilmi? ? Modernden kastiniz nedir ?
Sizin tanıdık 20yasindaymis benim kuzenim 15yasindayken 35yasinda kadının giymiycegi etek buluzlarla geziyordu ve söyleyince asla kabul etmiyorduBenim 20 yaşında bir tanıdığım var o da çok klasik giyiniyordu. Ama bir görün 35 yaşında kadın dersiniz. Samimiyetimiz ilerleyince açıkça söyledim ve artık yaşına daha uygun giyiniyor. Tunik pantolon türü şeyler. Tesettür mağazaları yerine normal mağazalara yöneldi belki siz de böyle ufak değişiklikler yapabilirsiniz. Geçen gün addax tan sweet tunik ve kotondan siyah kot aldı çok güzeldi. Bu tip mağazalara bakabilirsiniz bence.
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın hep şikayetçiydi neden diğer kızlar gibi değilim diye o yüzden tavsiyede bulundum. Yoksa isterse çarşaf giysin beni ilgilendirmez.
Tesettürlüyüm,yeni evliyim 2 ayım dolmadı.Elimiz çok sıkışıktı alışveriş yapamadık evlenirken.Dün eşimle sohbet ederken modern giyinmemi istedi.Açılmamı değil tesettürde modern giyinmemi.Güzel bi boyum var topuklu giyince eşimden uzun oluyorum.Eşim pek uzun değil ama tatlı bi yüzü muhteşem bi kişiliği vardır.Yeni taşındım İstanbul'a.Sizce İstanbulda tarzıma uygun şık spor,modern tesettür nerden giyinebilirim?Yardım lütfen
Fatih çok pahalı ya.
Bir de ben orada bir şey pek bulamadım nedense belki de tam yerine gitmedigim içindir.
şimdi hakkına girmiyim eğer dar olcaksa giyme istemiyorum dedi.Ama onunda beğendiği şekilde genişçe giyinmek istiyorum.Eşim namazında kuran okuyan bi insan ona bakıp kendime çeki düzen vermeye çalışıyorumBu konuyla ilgili güzel bir söz var "tesettür tarz değil farzdır"yani şu son yıllarda moda olan modern tesettür, tesettür falan değil.tesetturün kuralları bizzat Allah tarafından ayette tarif edilmiştir(ahşap 33) o şekilde olmadıktan sonra boşuna kendinizi sıkmayın derim.
Maalesef ona yapacak bir şey yok. Siz hiç değilse uyarmışsınız. Aradaki çizgiyi iyi korumak lâzım tesettür teyze gibi giyinmek demek değil sonuçta.Sizin tanıdık 20yasindaymis benim kuzenim 15yasindayken 35yasinda kadının giymiycegi etek buluzlarla geziyordu ve söyleyince asla kabul etmiyordu
Tesetture ozel magazalar daha pahali sanki ya,
bence tesetture ozel olmayan magalazardan tesettur kombin yapmaya calisin.
Sizin baktıklarınız 45-50 yaş galiba.. zira benim giyindiğim mağazalar çok şık ve tesettüre uygun genelleme yapmayın lütfen..Tesettüre özel mağazalar hem daha pahalı hem daha zevksiz. Bildiğin naylon kumaşa dünyanın parasını istiyorlar. Gençlere hitap etmiyor hep 40 50 yaş üstü gibi geliyor bana. Zaten fixlemişler nereye baksam fırfırlı şifon gömlek taşlı kumaş etek
Tesettüre özel mağazalar hem daha pahalı hem daha zevksiz. Bildiğin naylon kumaşa dünyanın parasını istiyorlar. Gençlere hitap etmiyor hep 40 50 yaş üstü gibi geliyor bana. Zaten fixlemişler nereye baksam fırfırlı şifon gömlek taşlı kumaş etek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?