denemeden almaya tereddüt ediyorum.Boyluyum ama biraz fazlam gibi kilo olarak çokk değildeartık pek bir şey yok o yüzden bulamadın bence :) artık tamamen araplara hitap ediyor, eline alıyorsun dehşet tunik arkasını çeviriyorsun döşeme boncuk. rezalet kıyafetler.. benim de oraya gittiğimde baktığım belli 2-3 yerim var, geri kalanını gezmiyorum bile..
konu sahibi kot-tunik hem çok uygun hem de çok spor ve şık duruyor, ben de öyle giyiniyorum.. netten de bakabilirsin, trendyol, morhipo gibi sitelerde bile oluyor..
Kuaybe touche aşırı gereksiz pahalı tavsiye etmiyorum
feraceye girmemi çok istedi halen istiyor içimden gelmeden yapmak istemiyorum.tesettürüme 1 yıl dahi olmadı kademe kademeEn güzeli feracedir o da candır zaten
feraceye girmemi çok istedi halen istiyor içimden gelmeden yapmak istemiyorum.tesettürüme 1 yıl dahi olmadı kademe kademe
herkes kendisinden o kadar emin ki başkasının günahına(!) üzülüyor, ne minnoşluk..
He benim de yatacak yerim Yok mesela komşuma göre. İki çocuklu kapalı kadınsın hala sarı giyiyorsun dedi bana geçen
Kadını görünce terslememek için yolumu değiştiriyorum
Yoksa ya ayak bileğim görünüyordur, ya giydiğim renk problemlidir yada dikkat çekiyordur.
He bu arada kadın tesettürlü degil :) ama hakkını veremediğim için ben de böyle olmamalıyım.
Evet başta belirttim zaten ekonomik bir öneri değil benimki.
Ama alışverişten nefret ediyorum. Ve orada burada vakit harcayacağıma 100 parça alacağıma iyi ve zevkli seyler almaya çalışıyorum. Zaten genelde uzun gömlek/tunik-trençkot/kaban-kot pantolon ile hayatımı geçirdiğimden, çok bir değişiklik olmuyor :) ayda 4-5 parça alacağıma ayda bir hatta bazen 2 ayda bir alıyorum.
Triko ve yünlü kıyafetler biraz özen istiyor tüylenme konusunda, onun dışında hiç sıkıntı yaşamadım uzun süreli kullanımda.
Bunlar cok guzelAlışveriş yaparken fikir olsun. Eşinizin modernden kastı bu olabilir. Bence çok hoşlar :)
Tesettür kıyafetlerin çoğu neden oyuncak bebek giysileri gibi? Acaip acaip desenler, göz alıcı renkler, fiyonklar, fırfırlar, karpuz kollar, volanlar, pullar, taşlar, resmen oyuncak bebek giysileri gibi geliyor bana
Evet gerçekten öyle. Hem kalitesiz kumaş kullanıyorlar hem de daha pahali.Tesetture ozel magazalar daha pahali sanki ya,
bence tesetture ozel olmayan magalazardan tesettur kombin yapmaya calisin.
Ayy bende turbanlıyım üstüm kısa altımda daracık kot bide arap ülkesinde yasıyorum demek ki benimde arkamdan böyle diyolar:):)Ümranıyeye bak . Alışveriş sitelerıne bak .
Modern derken altına daracık pantalon üstüne kısa bır tunık mı =?
Modern kastı ne anlamadım ..
Şuan nasıl giyiiyorsunda modern diyor ? Ferace mı giyiyorsun ??
Ben nedemişim ki ?Ayy bende turbanlıyım üstüm kısa altımda daracık kot bide arap ülkesinde yasıyorum demek ki benimde arkamdan böyle diyolar:):)
Ne bileyim kısacık tunik daracık kot diye vurgulamışsınız ondanBen nedemişim ki ?
Herkesin giyimi kendıne banane ..
Ben kocasının nasıl giyim tarzı istediğni sordum ve asla kimseyi yadırgamadım bence bir daha oku yazdığımı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?