Ne bileyim kısacık tunik daracık kot diye vurgulamışsınız ondan
çok güzeller kombinlerAlışveriş yaparken fikir olsun. Eşinizin modernden kastı bu olabilir. Bence çok hoşlar :)
Sizin baktıklarınız 45-50 yaş galiba.. zira benim giyindiğim mağazalar çok şık ve tesettüre uygun genelleme yapmayın lütfen..
leş gibi kokan polyesterlere 300-400 istiyorlar şaşırdılar iyice.. neyse ki kriz var da sürünecekler..
Tesettür kıyafetlerin çoğu neden oyuncak bebek giysileri gibi? Acaip acaip desenler, göz alıcı renkler, fiyonklar, fırfırlar, karpuz kollar, volanlar, pullar, taşlar, resmen oyuncak bebek giysileri gibi geliyor bana
Aynen umraniye'nin gözünü seveyim.Yani bende durumu musaitse dedimgerçekten pahalı çünkü ben beğeniyorum bazı yerleri fakat okadar para vermeyi yüreğim kaldirmiyor ümraniye çandır bu konuda
Ben yanlış anladım tskr ederimKonu sahibi elbise tarzı ve şık teseddür giyiyormuş eşi spor teseddür istiyor yani sen vekil karısı gibisin. şıksın biraz modern spor giy diyor
Ümraniye ve fatihte kapalılara göre her çeşit ürün bulabilirsin rahatlıkla. Özellikle bi mağaza istersen çok pahalı olur armine falan var mesela. Ama dediğim gibi ümraniye ya da fatihe git her yerde kapalılar için mağazalar var teker teker gezebilirsinizTesettürlüyüm,yeni evliyim 2 ayım dolmadı.Elimiz çok sıkışıktı alışveriş yapamadık evlenirken.Dün eşimle sohbet ederken modern giyinmemi istedi.Açılmamı değil tesettürde modern giyinmemi.Güzel bi boyum var topuklu giyince eşimden uzun oluyorum.Eşim pek uzun değil ama tatlı bi yüzü muhteşem bi kişiliği vardır.Yeni taşındım İstanbul'a.Sizce İstanbulda tarzıma uygun şık spor,modern tesettür nerden giyinebilirim?Yardım lütfen
Not:Mağaza önerisi istemiştim.Amacından çıkarmayın lütfen.
Tesettürlüyüm,yeni evliyim 2 ayım dolmadı.Elimiz çok sıkışıktı alışveriş yapamadık evlenirken.Dün eşimle sohbet ederken modern giyinmemi istedi.Açılmamı değil tesettürde modern giyinmemi.Güzel bi boyum var topuklu giyince eşimden uzun oluyorum.Eşim pek uzun değil ama tatlı bi yüzü muhteşem bi kişiliği vardır.Yeni taşındım İstanbul'a.Sizce İstanbulda tarzıma uygun şık spor,modern tesettür nerden giyinebilirim?Yardım lütfen
Not:Mağaza önerisi istemiştim.Amacından çıkarmayın lütfen.
Benim zamanimda tesettur sade uzun bir pardesu,kapali ayakkabi ve boyun altinda baglanan basortuydu. Ne olduysa 2000 li yillari milenium yili olmasi dolayisi ile yeni moda akimiyla normal normlarda kapanmak yerine modern tesettur peydahlandi modacilar daha cok kazansin diye. Kadin heryerde oldugu gibi dine alet edilerekte hala kullanilmaya devam ediliyor.Allah biz kadinlarin sonunu hayir getirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?