Moralim işte çok bozuk beni korkutan o aklima ölüm korkusu geliypBen covid’i ilk peydah oldugu zamanlar gecirdim, mart ayiydi.
Gripten hallice gecirdim.
Annem filanda gecirdi, onda bi tik agir seyretti ama bende ve cocuklarda rahat gecti.
Bence korkmayin,once moralinizi yuksek tutmalisiniz.
Tamam canm teşekkür ederimSakin panik yapma ilk baş bak benim halam kronik kalp hastasıydı, şeker, tansiyon var ama Allaha şükür atlattı.. Sakin ol bol bol c vitamini sarımsak ye, tuzlu ve sirkeli gargara yap
Rica ederim çok geçmiş olsun biran önce atlatın inşallahTamam canm teşekkür ederim
Bende yok anne babada var o korkutuyo beniKronik rahatsızlığınız yok ise çok endiselenecek bir durum yok. Yine de dikkat edin bol bol sirke, turşu, limon suyu tüketin. Bol bol su için. Zencefil, tarçın, zerdeçal karışımı su için.
Ailemin yarısı geçirdi. Kimi baş ağrısı ile, kimi ağır grip olarak. Kardeşim su an evde karantinada halen. Ama atlattilar cok sükűr.
İçinizi ferah tutun, cok gecmis olsun
Onlara bulaşmamış olma ihtimali ile sizden ayrı bir yerde başka insanlarla temas etmeyecekleri bir yerde kalmaları daha doğru olur. İnanın şuan test yaptırmak tedavi olmak çok çok zor peşine düşün. Mart ayında yakalandı babam ama o dönem virüs zirveydi ve yeniydi o zamanki gibi ilgi yok. Ha mart ayında bile belli hatalar oldu şuan durum daha vahim. Babam harici kimsede virüs olmadığı halde hergün sağlık ocağından arada da sağlık bakanlığından arandık gün aşırı kapıya polis geldi kontrole karantinaya uyuyor muyuz diye. Şuan covid pozitif olanlar bile eve yollanıyor çoğu dışarıda geziyor. Kontrol edilmek şöyle dursun hastalar kendini zor tedavi ettiriyor. O yüzden ailenizin en kısa zamanda test yapması için elinizden geleni yapın4 kişiyiz evde ben ablam olduk annemle babama yarın yapilacak test onlar gelmesi gerekmezmi bilmiyorumki bundan bilginiz varmı biraz önce biz gönderdik onlari oda acil hasta varmış geri dönmüşler paniklikten herşeyi tam yazamiyorum kusura bakmayin
Tamam ama bize hala gelen bir sağlik ekibi olmadı neden gelmiyorlarPanik yapmayın öncelikle hemen vitamin takviyesine başlayın (c vit, d vit, çinko ve propolis) ayrıca bol sıvı alımı yapın normal su icemiyorsaniz kesinlikle duru ayran yapın ama mutlaka için. Hakiki bal ve pekmez tükettim bana çok iyi geldi ve ev yoğurdu mutlaka tüketin. Zencefil ve zerdeçal da çok iyi geliyor.
Birşey yemek istemiyorumkiKorkmayın lütfen. Kendinizi iyi koruyun. İyi beslenin ve bol bol dinlenin. Moralinizi yüksek tutun.
Kuzenim atlattı bu hastalığı. Zencefil zerdeçal ve bal karışımı inanılmaz ıyi geldi. Araştırın.acil şifalar diliyorumBugün çiktı pazartesinden beri öksürük vardı ama 5 6 saatte bir öksürüyorum biz aldık kendimizi karantinaya ne gelen var ne giden insallah dua edin bzie
Teşekkür ediyorum çok sağolunAllahım acil şifalar versin inşallah.
Tamam canm teşekkür ederimKuzenim atlattı bu hastalığı. Zencefil zerdeçal ve bal karışımı inanılmaz ıyi geldi. Araştırın.acil şifalar diliyorum
Moralim işte çok bozuk beni korkutan o aklima ölüm korkusu geliyp
Çokkkk geçmiş olsun cnm.geçicekte inş.bnm bir çok tanıdığımda atlattı bu hastalığı.ama panik yok.iyileşme sürenizi uzatır...korkmayın.hastalık ömürden götürmez.vade dolmadıkça.Testim pozitif çıktı kızlar çok korkuyorum öksürük vardı sadece bugün belli oldu sonuç ailem kronik hasta başka eve gönderdik anne babamı ablamla ben çıktık pozitif ya onlara boşe olursa bize ne olacak onuda bilmiyorum panik halindeyim
Moralinizi bozmayin ama dikkatli davranın. Bende atlattım, antikor testim pozitif çıkmıştı.Guclu durun, geçip gidecek inşallah. Ailenizden uzak durmanız da iyi olmuş. Acil şifalar dilerimTestim pozitif çıktı kızlar çok korkuyorum öksürük vardı sadece bugün belli oldu sonuç ailem kronik hasta başka eve gönderdik anne babamı ablamla ben çıktık pozitif ya onlara boşe olursa bize ne olacak onuda bilmiyorum panik halindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?