Testim pozitif :( korkuyorum

Ben covid’i ilk peydah oldugu zamanlar gecirdim, mart ayiydi.
Gripten hallice gecirdim.
Annem filanda gecirdi, onda bi tik agir seyretti ama bende ve cocuklarda rahat gecti.
Bence korkmayin,once moralinizi yuksek tutmalisiniz.
Moralim işte çok bozuk beni korkutan o aklima ölüm korkusu geliyp :(

Sakin panik yapma ilk baş bak benim halam kronik kalp hastasıydı, şeker, tansiyon var ama Allaha şükür atlattı.. Sakin ol bol bol c vitamini sarımsak ye, tuzlu ve sirkeli gargara yap

Kronik rahatsızlığınız yok ise çok endiselenecek bir durum yok. Yine de dikkat edin bol bol sirke, turşu, limon suyu tüketin. Bol bol su için. Zencefil, tarçın, zerdeçal karışımı su için.

Ailemin yarısı geçirdi. Kimi baş ağrısı ile, kimi ağır grip olarak. Kardeşim su an evde karantinada halen. Ama atlattilar cok sükűr.
İçinizi ferah tutun, cok gecmis olsun 🌼

Kronik rahatsızlığınız yok ise çok endiselenecek bir durum yok. Yine de dikkat edin bol bol sirke, turşu, limon suyu tüketin. Bol bol su için. Zencefil, tarçın, zerdeçal karışımı su için.

Ailemin yarısı geçirdi. Kimi baş ağrısı ile, kimi ağır grip olarak. Kardeşim su an evde karantinada halen. Ama atlattilar cok sükűr.
İçinizi ferah tutun, cok gecmis olsun 🌼
Bende yok anne babada var o korkutuyo beni

4 kişiyiz evde ben ablam olduk annemle babama yarın yapilacak test onlar gelmesi gerekmezmi bilmiyorumki bundan bilginiz varmı biraz önce biz gönderdik onlari oda acil hasta varmış geri dönmüşler paniklikten herşeyi tam yazamiyorum kusura bakmayin
Onlara bulaşmamış olma ihtimali ile sizden ayrı bir yerde başka insanlarla temas etmeyecekleri bir yerde kalmaları daha doğru olur. İnanın şuan test yaptırmak tedavi olmak çok çok zor peşine düşün. Mart ayında yakalandı babam ama o dönem virüs zirveydi ve yeniydi o zamanki gibi ilgi yok. Ha mart ayında bile belli hatalar oldu şuan durum daha vahim. Babam harici kimsede virüs olmadığı halde hergün sağlık ocağından arada da sağlık bakanlığından arandık gün aşırı kapıya polis geldi kontrole karantinaya uyuyor muyuz diye. Şuan covid pozitif olanlar bile eve yollanıyor çoğu dışarıda geziyor. Kontrol edilmek şöyle dursun hastalar kendini zor tedavi ettiriyor. O yüzden ailenizin en kısa zamanda test yapması için elinizden geleni yapın

Panik yapmayın öncelikle hemen vitamin takviyesine başlayın (c vit, d vit, çinko ve propolis) ayrıca bol sıvı alımı yapın normal su icemiyorsaniz kesinlikle duru ayran yapın ama mutlaka için. Hakiki bal ve pekmez tükettim bana çok iyi geldi ve ev yoğurdu mutlaka tüketin. Zencefil ve zerdeçal da çok iyi geliyor.

Panik yapmayın öncelikle hemen vitamin takviyesine başlayın (c vit, d vit, çinko ve propolis) ayrıca bol sıvı alımı yapın normal su icemiyorsaniz kesinlikle duru ayran yapın ama mutlaka için. Hakiki bal ve pekmez tükettim bana çok iyi geldi ve ev yoğurdu mutlaka tüketin. Zencefil ve zerdeçal da çok iyi geliyor.
Tamam ama bize hala gelen bir sağlik ekibi olmadı neden gelmiyorlar

Korkmayın lütfen. Kendinizi iyi koruyun. İyi beslenin ve bol bol dinlenin. Moralinizi yüksek tutun.

Bugün çiktı pazartesinden beri öksürük vardı ama 5 6 saatte bir öksürüyorum biz aldık kendimizi karantinaya ne gelen var ne giden insallah dua edin bzie
Kuzenim atlattı bu hastalığı. Zencefil zerdeçal ve bal karışımı inanılmaz ıyi geldi. Araştırın.acil şifalar diliyorum

Geçmiş olsun C ve D vitamini takviyesi alın güzel ve sağlam beslenin. Moralinizi modunuzu düşürmeyin.

Moralim işte çok bozuk beni korkutan o aklima ölüm korkusu geliyp :KK43:

İnancınız var mı bilmiyorum, kusura bakmayın bunun üzerine yazacağım ; hastalık bir ölüm sebebi degildir.

Ne yazılmışsa o oluyor. Depremden kaçıp ücra bir yere gidip kalp krizinden vefat ediyor insanlar.

Bu yüzden bunu aklınızdan çıkarın.

Normal bir grip bu hastalık. Hatta domuz gribinden daha rahat geçiyor.

Domuz gribi de kronik bir hastalığı olana bulaştığı da aynı etkiyi gösteriyor.

Bu hastaliktaki tek sıkıntı , çoğu kişide belirti yok ve çok hızlı bulaşıyor .

Aslında seneler seneler önce grip olan herkes maske taksaydi , başka insanlara bulaşmasın diye azami dikkat etseydi bu şekilde hastalıklar ilerlemezdi.

İnsanlar bunu alışkanlık haline getirseydi bu korona bu kadar gündem olmazdı.

Zaten hasta olan maske takmış olacakti ve diğer insanlardan uzak durmaya çalışacaktı.

Maske hep bizim hayatimizda vardı mesela. Biz grip oldugumuzda dışarıda , evde bile maske takardik ta ki gribimiz bitene kadar.

Grip olup kalabalık ortama , toplu taşımaya elindeki kirli pecetesiyle giren bir insanlık olduğu için bu korona da bitmek bilmedi.

Özen yok, sorumluluk yok..

Testim pozitif çıktı kızlar çok korkuyorum öksürük vardı sadece bugün belli oldu sonuç ailem kronik hasta başka eve gönderdik anne babamı ablamla ben çıktık pozitif ya onlara boşe olursa bize ne olacak onuda bilmiyorum panik halindeyim
Çokkkk geçmiş olsun cnm.geçicekte inş.bnm bir çok tanıdığımda atlattı bu hastalığı.ama panik yok.iyileşme sürenizi uzatır...korkmayın.hastalık ömürden götürmez.vade dolmadıkça.

Mor
Testim pozitif çıktı kızlar çok korkuyorum öksürük vardı sadece bugün belli oldu sonuç ailem kronik hasta başka eve gönderdik anne babamı ablamla ben çıktık pozitif ya onlara boşe olursa bize ne olacak onuda bilmiyorum panik halindeyim
Moralinizi bozmayin ama dikkatli davranın. Bende atlattım, antikor testim pozitif çıkmıştı.Guclu durun, geçip gidecek inşallah. Ailenizden uzak durmanız da iyi olmuş. Acil şifalar dilerim

Back
X