İnşallah, benimde öyle olur ya çok heyecanlıyım da ama heveslenmek istemiyorum 3 - 4 dakika sonra çizgi daha koyu oldu ama zaman geçti diye çekmedim Rabbim evladını bağışlasın canım benimBen reglime 5 gün kala böyle hayali bir çizgiyle hamile olduğumu öğrenmiştim canım aynı gün beta hcg 15 çıkmıştı heveslendirmek istemem tabi ama 2 gün sonra tekrar test yap istersen :)
Ya inşallahVar çizgi canım gözün aydın
Ya beni mutlu ettiniz size dua edeceğimBende gördüm çizgiyi hayırlı olsun
Çok mutlu olurum inşallah bu ay bana da nasip olur ikinci çizgiyi görmek2F
Ya beni mutlu ettiniz size dua edeceğim
Dua edeceğim inş benimde olmuştur bakalımÇok mutlu olurum inşallah bu ay bana da nasip olur ikinci çizgiyi görmek
Ben de gördüm şu an çok çok yeni benim de bu şekilde o gün beta hcgm 33 çıkmıştı rabbim sağlıklı gebelik nasip etsinKızlar regile 4 gün var ama dayanamadım yaptım kaç aydır istediğim için yine dayanamadım bekleyemedim ama yine yok değil mi? Artık gözüm görmüyor sanırım.
Başka gözlerden yorum bekliyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsinüzülmem aman deyip yaptım ama lafta kaldı tabi.
Bu test markası pek güvenilir değil lütfen yarın sabah ilk idrariniz ile başka bir marka ile teyit edin
Yaa inşallah gördünüz mü çizgiyi gerçekten ne zamandır bekliyordumHamilesin canım hayırlı olsun
Tamam canım yarın sabah inşallahCizgi var ama idrari fazla damlatmissiniz sanki ya da testten mi o kadar kizarik anlamadim. Baska markayla tekrarlayin daha net cikar
Amin inşallah canım benimBen de gördüm şu an çok çok yeni benim de bu şekilde o gün beta hcgm 33 çıkmıştı rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin
Tamam canım iki damlat damlatsam yeter değil miCizgi var ama idrari fazla damlatmissiniz sanki ya da testten mi o kadar kizarik anlamadim. Baska markayla tekrarlayin daha net cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?