Ya inşallah ya zaten kız kardeşim yok ne mutlu ettiniz bunu yazaraktebrikler teyze oluyoruz
Olmuş olmuş gözün aydınDua edeceğim inş benimde olmuştur bakalım
benimde.yok kader iste bi.heves teyzelik istiuoruzYa inşallah ya zaten kız kardeşim yok ne mutlu ettiniz bunu yazarak
Olmuş olmuş gözün aydın
Aynen öyle vallabenimde.yok kader iste bi.heves teyzelik istiuoruz
Tabi ederim inşallah yarın çift çizgiyi net bir şekilde görürsün sağlıkla kucağına alırsın inşallahYarın sabah yine yapacağım dua eder misin kardeşim Rabbim senin de gönlünden geçeni kabul etsin inşallah
Al bi marka sahte çizgi veriyo çoklukla başka marka test ile tekrarlayın bence inşallah vardırKızlar regile 4 gün var ama dayanamadım yaptım kaç aydır istediğim için yine dayanamadım bekleyemedim ama yine yok değil mi? Artık gözüm görmüyor sanırım.
Başka gözlerden yorum bekliyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsinüzülmem aman deyip yaptım ama lafta kaldı tabi.
Tabi ederim inşallah yarın çift çizgiyi net bir şekilde görürsün sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Aglama bile masallah hadi gozunaydinKızlar o teste bazılarınız güvenilir değil demiş sureLab ile şimdi yaptım ne diyorsunuz? Mutluluktan ağlayım mı buda mı yanlış olabilir valla üzülüyorum artık kaç zamandır
Bence hemen kan ver artık çok net belliKızlar o teste bazılarınız güvenilir değil demiş sureLab ile şimdi yaptım ne diyorsunuz? Mutluluktan ağlayım mı buda mı yanlış olabilir valla üzülüyorum artık kaç zamandır
YaaAglama bile masallah hadi gozunaydin
Sonucu paylaş mutlaka beni de etiketleTamam canım benim
Seve seveSonucu paylaş mutlaka beni de etiketle
Amin cumlemizin onsallah. Ne yaptin kan verdin miYaaAllah muradınızı versin yazıp destek oluyorsunuz..
Çarşamba vereceğim kuzum iki güne bir gidilirmiş erken olursa regilden iki gün sonra gideyim dedim ben deAmin cumlemizin onsallah. Ne yaptin kan verdin mi
Kuzum hamileymişim beta 1865 çıktıSonucu paylaş mutlaka beni de etiketle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?