Çook sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizede dua et bu ay bizde güzel haberler alalımKuzum hamileymişim beta 1865 çıktı
Kızlar o teste bazılarınız güvenilir değil demiş sureLab ile şimdi yaptım ne diyorsunuz? Mutluluktan ağlayım mı buda mı yanlış olabilir valla üzülüyorum artık kaç zamandır
Canım görünmedi kese bile yine mutlu olamadım yarın tekrar çağrıldımÇook sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizede dua et bu ay bizde güzel haberler alalım
Kuzum doktor keseye bakmak istedi hem ultrason hem vajinal ama göremedim dediAdına çok mutlu oldum çok güzel bir duygu o çift çizgiyi görmek öyle güzelki gidip gelip bakmak istersin
Canım hayırlı uğurlu olsun öncelikle ama kese için erken değil mi benim kese 7.000 civarında görüldü 5+4 haftalıktımKuzum doktor keseye bakmak istedi hem ultrason hem vajinal ama göremedim dedi
Bilmiyorum ki doktor betayı sordu 1865 deyince hemşire görülür dedi hem vajinal hem karından baktı ama göremedim dedi kafam karıştı yarın tekrar gel dedi amin canım inşallah yaCanım hayırlı uğurlu olsun öncelikle ama kese için erken değil mi benim kese 7.000 civarında görüldü 5+4 haftalıktımhemen sevinemedim deme inşallah görürsün sağlıklı bir kesecik
Sizin doktor biraz erkenci demek kiBilmiyorum ki doktor betayı sordu 1865 deyince hemşire görülür dedi hem vajinal hem karından baktı ama göremedim dedi kafam karıştı yarın tekrar gel dedi amin canım inşallah ya
İnşallah duyarsın kuzum ah ah ömrümden ömür aldıSizin doktor biraz erkenci demek kiçok düşünme ama benim beta 7.000 de görüldü kesem salı günüde kalp atışını duycaz inşallah
Görünür inşallah daha çok yeni değerin biraz yükselsin üzülme hemen ☺Canım görünmedi kese bile yine mutlu olamadım yarın tekrar çağrıldım
Daha keseyi gormedimi ama degerinde güzelKuzum doktor keseye bakmak istedi hem ultrason hem vajinal ama göremedim dedi
Mesajlarına denk geldim hayırlı uğurlu olsun nedense yüzümde gülücüklerle okudumİnşallah duyarsın kuzum ah ah ömrümden ömür aldı
Vallahi doktor direk öyle dediği için ister istemez üzüldüm açıkçası annemle gittiğim için oda üzülmesin diye bide numara yaptım yol boyu üzülmemiş gibiGörünür inşallah daha çok yeni değerin biraz yükselsin üzülme hemen ☺
Allah razı olsun canım benim..Mesajlarına denk geldim hayırlı uğurlu olsun nedense yüzümde gülücüklerle okudum
Yok göremedi yarın tekrar gel dedi hayırlısı ile inşallahDaha keseyi gormedimi ama degerinde güzel
Yok yok üzülme değerin inşallah güzel artar en kısa zamanda görürsünVallahi doktor direk öyle dediği için ister istemez üzüldüm açıkçası annemle gittiğim için oda üzülmesin diye bide numara yaptım yol boyu üzülmemiş gibiinşallah canım Allaha bıraktım
İnşallah canım benim korkuyorum bugünde kötü bir şey derse diyeYok yok üzülme değerin inşallah güzel artar en kısa zamanda görürsün
Inş vardr kuzum ya gönlünü ferah tutYok göremedi yarın tekrar gel dedi hayırlısı ile inşallah
İnşallah canımInş vardr kuzum ya gönlünü ferah tut
Yoktur inşallah içini ferah tut senİnşallah canım benim korkuyorum bugünde kötü bir şey derse diye
Yoktur inşallah içini ferah tut sen
Gidiyorum kuzum hayır duanı, duanızı alırımYoktur inşallah içini ferah tut sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?