Gebeliğe Hazırlık Testime bakar mısınız kardeşlerim 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adına çok mutlu oldum çok güzel bir duygu o çift çizgiyi görmek öyle güzelki gidip gelip bakmak istersin
Kızlar o teste bazılarınız güvenilir değil demiş sureLab ile şimdi yaptım ne diyorsunuz? Mutluluktan ağlayım mı buda mı yanlış olabilir valla üzülüyorum artık kaç zamandır

Kuzum doktor keseye bakmak istedi hem ultrason hem vajinal ama göremedim dedi
Canım hayırlı uğurlu olsun öncelikle ama kese için erken değil mi benim kese 7.000 civarında görüldü 5+4 haftalıktım hemen sevinemedim deme inşallah görürsün sağlıklı bir kesecik

Canım hayırlı uğurlu olsun öncelikle ama kese için erken değil mi benim kese 7.000 civarında görüldü 5+4 haftalıktım hemen sevinemedim deme inşallah görürsün sağlıklı bir kesecik
Bilmiyorum ki doktor betayı sordu 1865 deyince hemşire görülür dedi hem vajinal hem karından baktı ama göremedim dedi kafam karıştı yarın tekrar gel dedi amin canım inşallah ya

Bilmiyorum ki doktor betayı sordu 1865 deyince hemşire görülür dedi hem vajinal hem karından baktı ama göremedim dedi kafam karıştı yarın tekrar gel dedi amin canım inşallah ya
Sizin doktor biraz erkenci demek ki çok düşünme ama benim beta 7.000 de görüldü kesem salı günüde kalp atışını duycaz inşallah

Görünür inşallah daha çok yeni değerin biraz yükselsin üzülme hemen ☺
Vallahi doktor direk öyle dediği için ister istemez üzüldüm açıkçası annemle gittiğim için oda üzülmesin diye bide numara yaptım yol boyu üzülmemiş gibi inşallah canım Allaha bıraktım

Yok yok üzülme değerin inşallah güzel artar en kısa zamanda görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…