Haklısınız bende böyle düşünüyorum söylediğiniz yer aklımda olacak çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsunRahim filmi adet bitiminde çekilir. Onun dışında, özele gitmeni öneririm. Hatta yerini de söyliyeyim. Şişli echomar görüntüleme merkezi. Cihazları iyi ve doktorlar seni rahat hissettiriyor. Ben kadın doktor girmesini istemiştim filmi çekerken. Benim de tedavilerimden ötürü çektirmem gerekiyor arada bir.
Hormonlarının normal olması yeterli değil yalnızca. Film de olması lazım doktorun elinde tam bir analiz yaptırması için. Erteleme bence.
Offf bu kesinlikle önemli bir detay çok teşekkür ederimAğrı :) yani ben de çektirmiştim zamanında. Ama ağrısız bir merkezdi. Devlette çektiren tanıdıklarım var çok ağrı hissediyorlar ve kendilerine gelemiyorlar bir iki gün. O yüzden özel dedim.
Kesinlikle haklısınız çok teşekkür ederimanladim canim. O zaman arkadaslarin tavsiye ettigi ozellere bir bak istersen
Isıtıyorsan inşallah hamilesindir ama bence yeni konu aç çünkü burdan görmeyebilir arkadaşlar bende sitede yeniyim ama öyledir diye tahmin ediyorum bilgin olsun istedim o zaman daha cok yardimci olur herkes :)kızlar size sorum olucak fikirlerinize ihtiyacım vaar yardım edin lütfeen
30 günde bir adet görüyorum yumurtlama günüm 16. güne denk geliyor yani yumurtlama günümden 3 gün önce eşimle korunmasız ilişkiye girdik genelde hep korunurduk dün ve bugün kasıklarımda sancı hissediyorum sizce hamile kalma olasılıgım varmıdır?
Isıtıyorsan inşallah hamilesindir ama bence yeni konu aç çünkü burdan görmeyebilir arkadaşlar bende sitede yeniyim ama öyledir diye tahmin ediyorum bilgin olsun istedim o zaman daha cok yardimci olur herkes :)
Adetliyken çekilmiyor rahim filmi adetin bittiği ilk günlerde çekiliyor gebelik ihtimaline karşı. Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım tez zamanda...Arkadaşlar herkese merhaba bugun gebelik olmaması nedeniyle hormon testlerim yapıldı dr testler normal dedi herhangi bir ilaç vs vermedi rahim filminden soz etti ama regl 1. Gunu dedi ama devlet hastanesinden alirsaniz 5 ay sonraya randevu verirler dedi ve devlet hastanesinden regl 1. Gününe randevu almam zaten zor çünkü regl genelde gecikiyor bende 1 hafta 10 gün arası gibi özelde de sanırım baya bi maliyet söz konusu ne yapmamı önerirsiniz devlet hastanesinde 5 ay gibi uçuk bi süre değilde daha önceye veren bir hastane biliyor musunuz? önce denk getirip devletten almaya öncelik vericem çünkü zaten şuan borç ödüyoruz ev aldik vs. Ama olmazsa tabi özele gidicem birde dr sunu belirtmedi testler normal dedi yani gebe kalabilir miyim kalamaz miyim bu sonuclara gore eger olmazsa soylerdi degil mi? çok vakit almamak için çok soru sormaya çekindim şimdi aklım karmakarışık bana yardimci olur musunuz? Karmakarisik yazdıysam kusura bakmayın hastaneden yeni çıktım direkt yazmak istedim. Çok teşekkür ederim şimdiden.
devlet hastaneleri zaten tıp merkezlerine yönlendiriyorArkadaşlar herkese merhaba bugun gebelik olmaması nedeniyle hormon testlerim yapıldı dr testler normal dedi herhangi bir ilaç vs vermedi rahim filminden soz etti ama regl 1. Gunu dedi ama devlet hastanesinden alirsaniz 5 ay sonraya randevu verirler dedi ve devlet hastanesinden regl 1. Gününe randevu almam zaten zor çünkü regl genelde gecikiyor bende 1 hafta 10 gün arası gibi özelde de sanırım baya bi maliyet söz konusu ne yapmamı önerirsiniz devlet hastanesinde 5 ay gibi uçuk bi süre değilde daha önceye veren bir hastane biliyor musunuz? önce denk getirip devletten almaya öncelik vericem çünkü zaten şuan borç ödüyoruz ev aldik vs. Ama olmazsa tabi özele gidicem birde dr sunu belirtmedi testler normal dedi yani gebe kalabilir miyim kalamaz miyim bu sonuclara gore eger olmazsa soylerdi degil mi? çok vakit almamak için çok soru sormaya çekindim şimdi aklım karmakarışık bana yardimci olur musunuz? Karmakarisik yazdıysam kusura bakmayın hastaneden yeni çıktım direkt yazmak istedim. Çok teşekkür ederim şimdiden.
şişli eftal e sorAradım ama geldiğinizde hsg bölümüne yönlendirirler orasida çok yoğun 4 5 ay sonraya ancak alabilirsiniz dediler
En üst sağda yeni konu aç yazıyor telefonda ki arayuzu bu ama pc den bilmiyorum bi kontrol et ıstersen canımHaklisın canımda bende yeniyim pek kullanmadığımdan nasıl acıldığını da bilemiyorum
Yok ben 28 yaşındayım 1 senedir bebeğim olmuyor22 yaşındaymissiniz
Kaç aydır / yıldır bebeğiniz olmuyor
1 yıl olmayınca cektirmistim ben rahim filmi
Bi sonraki ayda hamile kaldım
Arkadaşlar herkese merhaba bugun gebelik olmaması nedeniyle hormon testlerim yapıldı dr testler normal dedi herhangi bir ilaç vs vermedi rahim filminden soz etti ama regl 1. Gunu dedi ama devlet hastanesinden alirsaniz 5 ay sonraya randevu verirler dedi ve devlet hastanesinden regl 1. Gününe randevu almam zaten zor çünkü regl genelde gecikiyor bende 1 hafta 10 gün arası gibi özelde de sanırım baya bi maliyet söz konusu ne yapmamı önerirsiniz devlet hastanesinde 5 ay gibi uçuk bi süre değilde daha önceye veren bir hastane biliyor musunuz? önce denk getirip devletten almaya öncelik vericem çünkü zaten şuan borç ödüyoruz ev aldik vs. Ama olmazsa tabi özele gidicem birde dr sunu belirtmedi testler normal dedi yani gebe kalabilir miyim kalamaz miyim bu sonuclara gore eger olmazsa soylerdi degil mi? çok vakit almamak için çok soru sormaya çekindim şimdi aklım karmakarışık bana yardimci olur musunuz? Karmakarisik yazdıysam kusura bakmayın hastaneden yeni çıktım direkt yazmak istedim. Çok teşekkür ederim şimdiden.[/QUOTcanim adetliyken cekilmiyo film ya sekizinci gundu yada 9 gun ben cektirdim
Allah bağışlasın evlatlarımızı inşallah çok teşekkür ederim desteğiniz için şöyle söyleyeyim hormon testlerim yapıldı normal herşey dedi dr ve rahim filmi istedi herhangi bir tedavi uygulamiyor bu süreç hatalı mi sizce?Devlette rahim filmi onermem katiyyen.ozelde cektir eger yaknsan kartal umut veya pendik te ozel remedy hsstanesini tavsiye ederim.ucuk rakamlar odemezsin en azindan.esinin testi yapildimi bu arada.dr bizden ilk esimin spermiyogram testini istedi.sonra bana bakilmisti.hangi tedaviler uygulandi oda onemli.mesela yumurta takibi yapildimi sendeki sorun ne.hemen rahim filmi istenmez biraz tedavi uygulanir sonra gebelik olmazsa sirayla gidilir.
6 yil ugrastim bu yolda bir dr kadar bilgiye sahibim nerdeyse dermisim.ozelden yazabilirsin kafana takilan tum sorular icin ee tecrube baska tabi.saglikli birvevlat vrsin Rabbim sana insallah.benim biri uc biri 6 bucuk aylik iki kizimvar simdi cok sukur.Allah tum isteyenlere ugrasanlara nasip etsin insallah saglikli bebisler amin
Yok ben 28 yaşındayım 1 senedir bebeğim olmuyor
Coooook teşekkür ederim güzel kalbinizeAdetliyken çekilmiyor rahim filmi adetin bittiği ilk günlerde çekiliyor gebelik ihtimaline karşı. Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım tez zamanda...
Benim bugün hormonlara bakıldı sorun yok dedi ve akabinde rahim filmi dedi hiç yumurta için bi takip yapalım demediÇok pardon yanlış kişinin mesajına bakmışim
Benim önce adet 3. Günü hormonlarıma bakıldı sıkıntı yok
Amh bakıldı sıkıntı yok
Adet 21. Gün yumurta catliyör mu diye bakıldı sıkıntı yok
Eşime bakıldı hafif sıkıntı var gibi normal yıldan bebek sahibi olmaya engel değil dendi
Sirada rahim filmi vardı
Adet oldum bitti 2 gün sonra rahim filmi çekildi o ay antibiyotik kullandım
Bir sonraki ay hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?