Testler sonuçlar kafa karışıklığı yardım:(

Haklısınız bende böyle düşünüyorum söylediğiniz yer aklımda olacak çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun

kızlar size sorum olucak fikirlerinize ihtiyacım vaar yardım edin lütfeen

30 günde bir adet görüyorum yumurtlama günüm 16. güne denk geliyor yani yumurtlama günümden 3 gün önce eşimle korunmasız ilişkiye girdik genelde hep korunurduk dün ve bugün kasıklarımda sancı hissediyorum sizce hamile kalma olasılıgım varmıdır?

Isıtıyorsan inşallah hamilesindir ama bence yeni konu aç çünkü burdan görmeyebilir arkadaşlar bende sitede yeniyim ama öyledir diye tahmin ediyorum bilgin olsun istedim o zaman daha cok yardimci olur herkes :)

Isıtıyorsan inşallah hamilesindir ama bence yeni konu aç çünkü burdan görmeyebilir arkadaşlar bende sitede yeniyim ama öyledir diye tahmin ediyorum bilgin olsun istedim o zaman daha cok yardimci olur herkes :)

Haklisın canımda bende yeniyim pek kullanmadığımdan nasıl acıldığını da bilemiyorum

Reglinin 1. Günü rahim filmi çekilmez. Regli bitiminden sonra ki 1 hafta içinde çekiyorlar. Ağrısız bir işlem. Ben özelde yaptırdım 2 defa. Devletin o kadar geç randevu verdiğini bilmiyordum. Fiyat araştırın bence merkeze göre değişir. Ama makinede önemli sanırım ağrı konusunda. Hormonlarınız da rahim filminizde sıkıntı olmayabilir. Sebepsizde olabilir. Yada daha vakti gelmemiştir. Hakkınızda hayırlısı olsun. Arkdaş yazmış yukarda echomar da çektirin bence inanın hiç birşey hissetmeyeceksiniz.

Adetliyken çekilmiyor rahim filmi adetin bittiği ilk günlerde çekiliyor gebelik ihtimaline karşı. Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım tez zamanda...

devlet hastaneleri zaten tıp merkezlerine yönlendiriyor

ben de devlette gitmiştim ama rahim filmi için özel merkeze sevk etti

burda öyle oldu yani

2 sene evvel 350 tl ödemiştim

bu arada adetın 3. gunu ultrasonla baktılar mı rahimine ve eşin de dr a gidiyor mu kontrol için

iş bayanla bitmiyor çünkü

Devlette rahim filmi onermem katiyyen.ozelde cektir eger yaknsan kartal umut veya pendik te ozel remedy hsstanesini tavsiye ederim.ucuk rakamlar odemezsin en azindan.esinin testi yapildimi bu arada.dr bizden ilk esimin spermiyogram testini istedi.sonra bana bakilmisti.hangi tedaviler uygulandi oda onemli.mesela yumurta takibi yapildimi sendeki sorun ne.hemen rahim filmi istenmez biraz tedavi uygulanir sonra gebelik olmazsa sirayla gidilir.
6 yil ugrastim bu yolda bir dr kadar bilgiye sahibim nerdeyse dermisim.ozelden yazabilirsin kafana takilan tum sorular icin ee tecrube baska tabi.saglikli birvevlat vrsin Rabbim sana insallah.benim biri uc biri 6 bucuk aylik iki kizimvar simdi cok sukur.Allah tum isteyenlere ugrasanlara nasip etsin insallah saglikli bebisler amin

22 yaşındaymissiniz

Kaç aydır / yıldır bebeğiniz olmuyor

1 yıl olmayınca cektirmistim ben rahim filmi

Bi sonraki ayda hamile kaldım

Canim adet

Allah bağışlasın evlatlarımızı inşallah çok teşekkür ederim desteğiniz için şöyle söyleyeyim hormon testlerim yapıldı normal herşey dedi dr ve rahim filmi istedi herhangi bir tedavi uygulamiyor bu süreç hatalı mi sizce?

Yok ben 28 yaşındayım 1 senedir bebeğim olmuyor

Çok pardon yanlış kişinin mesajına bakmışim

Benim önce adet 3. Günü hormonlarıma bakıldı sıkıntı yok
Amh bakıldı sıkıntı yok

Adet 21. Gün yumurta catliyör mu diye bakıldı sıkıntı yok

Eşime bakıldı hafif sıkıntı var gibi normal yıldan bebek sahibi olmaya engel değil dendi

Sirada rahim filmi vardı

Adet oldum bitti 2 gün sonra rahim filmi çekildi o ay antibiyotik kullandım

Bir sonraki ay hamile kaldım

Benim bugün hormonlara bakıldı sorun yok dedi ve akabinde rahim filmi dedi hiç yumurta için bi takip yapalım demedi eksik mi ilerliyoruz acaba

Adet bittikten sonra çekiliyor rahim filmi.adetin ilk günü hastaneden randevu alıyorsunuz.ona göre size soruyorlar zaten.ben üniversite hastanesinde çektim.sıkıntı vardır diye değil ama doktorlar tüm ihtimalleri düşünüyor.kanallar kapalı ise erkenden öğrenmek için.ki rahim filmi çektirmek hamile kalma şansını da yükseltiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…