- 11 Nisan 2017
- 683
- 971
- 103
Fsh lh tsh prolaktin e2 bunlar istendi
Bende 28 yaşındayım diyorum banad yapmiyolardi cok enteresanlar gercekten yageçenlerde gittim cerrahpaşaya. yaşım 22 diye şuan tam bir tedavi uygulamadılar. ne alakaysa sorun var sonuçta. sadece smear aldı. rahim filmi için birşey istemediler. kanuni sultan süleyman eğitim araştırma bnden rahim istedi. oda orda çekilmiyormuş
Evet evet bugün yapıldı regl 3. Günü bugünbunları adetin 3. veya 4.günü yaptır. bnce yumurtalıkta bir problem görmeseydi bunları istemezdi
bilemedim. ama randevuyu alacağınız zaman sorarsınız alacağınız yere.kendi tecrübem reglimin bittiği günden bir gün sonrası çektirmiş olmam. sadece bundan eminim :)Yok özellikle dedim ki regl 1. Gününe denk getirmem imkansız randevuyu evet dedi onayladı
Evet aynenn şimdi hastaneleri araştırıp ariycam detaylı sorucambilemedim. ama randevuyu alacağınız zaman sorarsınız alacağınız yere.kendi tecrübem reglimin bittiği günden bir gün sonrası çektirmiş olmam. sadece bundan eminim :)
Dimi ya 1. Günü dedi ısrarla hatta yazdı kağıt verdi orda bile yazıyor 1. Gün diye nr kadar anlamsız değil mi yaRahim filmi gebe kalmayi kolaylaştırıyor. 3 sene bebegim olmadi benim. Film çektirdiğim ay hamile kaldim. Yanlışınız var,adetin 1. Gunu degil,bitiminden sonra 3 gun içinde çekiliyor. Devleti aylarca bekleyemezdim, özelde cektirdim
Doktorlarda insan,belki o an kafasi baska yerdeydi şaşırdı. Hepimize de olur bazen. Bence ona takilmayin. Adet bitimi cektirin. Özelde cektirmenizi tavsiye ederimDimi ya 1. Günü dedi ısrarla hatta yazdı kağıt verdi orda bile yazıyor 1. Gün diye nr kadar anlamsız değil mi ya
Hangi il/ilçede yaşıyorsunuz ?Arkadaşlar herkese merhaba bugun gebelik olmaması nedeniyle hormon testlerim yapıldı dr testler normal dedi herhangi bir ilaç vs vermedi rahim filminden soz etti ama regl 1. Gunu dedi ama devlet hastanesinden alirsaniz 5 ay sonraya randevu verirler dedi ve devlet hastanesinden regl 1. Gününe randevu almam zaten zor çünkü regl genelde gecikiyor bende 1 hafta 10 gün arası gibi özelde de sanırım baya bi maliyet söz konusu ne yapmamı önerirsiniz devlet hastanesinde 5 ay gibi uçuk bi süre değilde daha önceye veren bir hastane biliyor musunuz? önce denk getirip devletten almaya öncelik vericem çünkü zaten şuan borç ödüyoruz ev aldik vs. Ama olmazsa tabi özele gidicem birde dr sunu belirtmedi testler normal dedi yani gebe kalabilir miyim kalamaz miyim bu sonuclara gore eger olmazsa soylerdi degil mi? çok vakit almamak için çok soru sormaya çekindim şimdi aklım karmakarışık bana yardimci olur musunuz? Karmakarisik yazdıysam kusura bakmayın hastaneden yeni çıktım direkt yazmak istedim. Çok teşekkür ederim şimdiden.
Yok bisey demiyorum zaten onlara ama kafam çok karıştı bide malum stres varDoktorlarda insan,belki o an kafasi baska yerdeydi şaşırdı. Hepimize de olur bazen. Bence ona takilmayin. Adet bitimi cektirin. Özelde cektirmenizi tavsiye ederim
zeynep kamilden cok rahat randevu aliniyor, oraya bir git bence sonucta sadece kadin & cocuk hastanesi. Yani internetten randevu alinirken hep bos gunleri oluyor. Oraya bir daniş.Nerede ikamet ediyorsunuz haberleşelim olur mu ben istanbul anadolu yakasi
Öneriniz için teşekkür ederim evet sanirim ozele yönelecegim... eksileri nedir sizce pekiRahim filmi adet bitiminin ikinci 3.gününde yapılır. Ve size tavsiyem asla devlette yapmayın.
Hemen ariyorum cok tesekkur ederim ama olmazsa özele yönelicem bi deneyim devlet hastanelerine ulasmayi oncesinde tabizeynep kamilden cok rahat randevu aliniyor, oraya bir git bence sonucta sadece kadin & cocuk hastanesi. Yani internetten randevu alinirken hep bos gunleri oluyor. Oraya bir daniş.
Ağrı :) yani ben de çektirmiştim zamanında. Ama ağrısız bir merkezdi. Devlette çektiren tanıdıklarım var çok ağrı hissediyorlar ve kendilerine gelemiyorlar bir iki gün. O yüzden özel dedim.Öneriniz için teşekkür ederim evet sanirim ozele yönelecegim... eksileri nedir sizce peki
halledersin insallah canim. Gecmis olsunHemen ariyorum cok tesekkur ederim ama olmazsa özele yönelicem bi deneyim devlet hastanelerine ulasmayi oncesinde tabi
Aradım ama geldiğinizde hsg bölümüne yönlendirirler orasida çok yoğun 4 5 ay sonraya ancak alabilirsiniz dedilerhalledersin insallah canim. Gecmis olsun
anladim canim. O zaman arkadaslarin tavsiye ettigi ozellere bir bak istersenAradım ama geldiğinizde hsg bölümüne yönlendirirler orasida çok yoğun 4 5 ay sonraya ancak alabilirsiniz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?