Testler sonuçlar kafa karışıklığı yardım:(

Bende 28 yaşındayım diyorum banad yapmiyolardi cok enteresanlar gercekten ya

Rahim filmi gebe kalmayi kolaylaştırıyor. 3 sene bebegim olmadi benim. Film çektirdiğim ay hamile kaldim. Yanlışınız var,adetin 1. Gunu degil,bitiminden sonra 3 gun içinde çekiliyor. Devleti aylarca bekleyemezdim, özelde cektirdim

Yok özellikle dedim ki regl 1. Gününe denk getirmem imkansız randevuyu evet dedi onayladı
bilemedim. ama randevuyu alacağınız zaman sorarsınız alacağınız yere.kendi tecrübem reglimin bittiği günden bir gün sonrası çektirmiş olmam. sadece bundan eminim :)

Dimi ya 1. Günü dedi ısrarla hatta yazdı kağıt verdi orda bile yazıyor 1. Gün diye nr kadar anlamsız değil mi ya

Dimi ya 1. Günü dedi ısrarla hatta yazdı kağıt verdi orda bile yazıyor 1. Gün diye nr kadar anlamsız değil mi ya
Doktorlarda insan,belki o an kafasi baska yerdeydi şaşırdı. Hepimize de olur bazen. Bence ona takilmayin. Adet bitimi cektirin. Özelde cektirmenizi tavsiye ederim

Rahim filmi adet bitiminin ikinci 3.gününde yapılır. Ve size tavsiyem asla devlette yapmayın.

Hangi il/ilçede yaşıyorsunuz ?

Nerede ikamet ediyorsunuz haberleşelim olur mu ben istanbul anadolu yakasi
zeynep kamilden cok rahat randevu aliniyor, oraya bir git bence sonucta sadece kadin & cocuk hastanesi. Yani internetten randevu alinirken hep bos gunleri oluyor. Oraya bir daniş.

Öneriniz için teşekkür ederim evet sanirim ozele yönelecegim... eksileri nedir sizce peki
Ağrı :) yani ben de çektirmiştim zamanında. Ama ağrısız bir merkezdi. Devlette çektiren tanıdıklarım var çok ağrı hissediyorlar ve kendilerine gelemiyorlar bir iki gün. O yüzden özel dedim.

Rahim filmi adet bitiminde çekilir. Onun dışında, özele gitmeni öneririm. Hatta yerini de söyliyeyim. Şişli echomar görüntüleme merkezi. Cihazları iyi ve doktorlar seni rahat hissettiriyor. Ben kadın doktor girmesini istemiştim filmi çekerken. Benim de tedavilerimden ötürü çektirmem gerekiyor arada bir.

Hormonlarının normal olması yeterli değil yalnızca. Film de olması lazım doktorun elinde tam bir analiz yaptırması için. Erteleme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…