Testte çizgi var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tugce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani kendimi hamile gibi hissediyorum ama sonuçtanda tırsıyorum yapıp yapmamakta kararsızım seninki net takip yapsanda zaten artıcak o
Ya canım ama sabah Laboquick yapayım dedim hala çok çok silikti ya hiç çizgi görünmüyor gibiydi yeni arttığı için mi acaba bilemiyorum

Evet bebek yeni olduğu için beta yükselince çizgide daha görünür hale gelecek test yapmana gerek yok artık
Bir deneyeyim dedim koyulaşır mı diye de yapmıcam artık yarın test veririm ordan anlaşılır. İnşallah vardır canım sende de gönülden isterim

Bir deneyeyim dedim koyulaşır mı diye de yapmıcam artık yarın test veririm ordan anlaşılır. İnşallah vardır canım sende de gönülden isterim
Aramızda bişey yok galiba aynı günlerde doğum yapıcaz ahahah bende gebeyimdirde Allahın izniyle hayırlı haber veririm

Yarın bir daha yap üzücü bi durum çok iyi anlıyorum ama dur bakalım daha yarın iyice netleşir durum canım
Kasıklarımda bi gariplik var ama adet olucağımı anlardım şimdiye kadar ben onuda anlamıyorum yarın sabah kanı vereceğim sanırsam ertesi güne çıkıyor sağlık ocağında

Kasıklarımda bi gariplik var ama adet olucağımı anlardım şimdiye kadar ben onuda anlamıyorum yarın sabah kanı vereceğim sanırsam ertesi güne çıkıyor sağlık ocağında
Ya bende dün acilde verdim ama zorlana aldılar yok bunun için gelinir mi falan muhabbeti gündüz çalışıyorum ancak acilde yaptırabilirim diyince aldılar. Birde üstüne damar yolu açtılar buna ne gerek var ben bunu isteniyorum dediysem de uygulama böyle çıkartamayız dediler kavga ettim tabi. Şimdi yarın nereye kan aldırcam diye düşünüyorum bende. Sağlık ocağı alıyormuş burda da ama bir gün sonra mı çıkıyor bilmiyorum cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…