- 14 Eylül 2025
- 166
- 21
- 13
- 28
Sabah ilk idrarla yapın felan diyorlar ama bilemedim sence doğrumu oYapsan mı acaba ay inşallah vardır bi dene bakalım
Sabah ilk idrarla negatifi gördüm öğlen yaptığımda silik çizgi gördüm ben canım akşama da awox yaptım orda artık iyice belliydiSabah ilk idrarla yapın felan diyorlar ama bilemedim sence doğrumu o
Ben acele etmiyim ya dursun biraz dahaSabah ilk idrarla negatifi gördüm öğlen yaptığımda silik çizgi gördüm ben canım akşama da awox yaptım orda artık iyice belliydi
Bekle o zaman canım bak erken öğrendim de şimdi takip yapmak gerekecek stres aslında bekle madem biraz dahaBen acele etmiyim ya dursun biraz daha
Yani kendimi hamile gibi hissediyorum ama sonuçtanda tırsıyorum yapıp yapmamakta kararsızım seninki net takip yapsanda zaten artıcak oBekle o zaman canım bak erken öğrendim de şimdi takip yapmak gerekecek stres aslında bekle madem biraz daha
Ya canım ama sabah Laboquick yapayım dedim hala çok çok silikti ya hiç çizgi görünmüyor gibiydi yeni arttığı için mi acaba bilemiyorumYani kendimi hamile gibi hissediyorum ama sonuçtanda tırsıyorum yapıp yapmamakta kararsızım seninki net takip yapsanda zaten artıcak o
Evet bebek yeni olduğu için beta yükselince çizgide daha görünür hale gelecek test yapmana gerek yok artıkYa canım ama sabah Laboquick yapayım dedim hala çok çok silikti ya hiç çizgi görünmüyor gibiydi yeni arttığı için mi acaba bilemiyorum
Bir deneyeyim dedim koyulaşır mı diye de yapmıcam artık yarın test veririm ordan anlaşılır. İnşallah vardır canım sende de gönülden isterimEvet bebek yeni olduğu için beta yükselince çizgide daha görünür hale gelecek test yapmana gerek yok artık
Aramızda bişey yok galiba aynı günlerde doğum yapıcaz ahahahBir deneyeyim dedim koyulaşır mı diye de yapmıcam artık yarın test veririm ordan anlaşılır. İnşallah vardır canım sende de gönülden isterim
Haber ver canım valla çok heyecanlıAramızda bişey yok galiba aynı günlerde doğum yapıcaz ahahahbende gebeyimdirde Allahın izniyle hayırlı haber veririm
Yaptım test negatif prodoctorHaber ver canım valla çok heyecanlı
Kuruma çizgisimi buHaber ver canım valla çok heyecanlı
Var gibi canım burda hafif siliklik ama awox yok mu onla bi yapsan o daha net çıkarıyor
Yarın sabah kan vereceğim ama inanılmaz moralim sıfır ya ağlıcam şimdi o kadar inandımki hamile olduğumaVar gibi canım burda hafif siliklik ama awox yok mu onla bi yapsan o daha net çıkarıyor
Yarın bir daha yap üzücü bi durum çok iyi anlıyorum ama dur bakalım daha yarın iyice netleşir durum canımYarın sabah kan vereceğim ama inanılmaz moralim sıfır ya ağlıcam şimdi o kadar inandımki hamile olduğuma
Kasıklarımda bi gariplik var ama adet olucağımı anlardım şimdiye kadar ben onuda anlamıyorum yarın sabah kanı vereceğim sanırsam ertesi güne çıkıyor sağlık ocağındaYarın bir daha yap üzücü bi durum çok iyi anlıyorum ama dur bakalım daha yarın iyice netleşir durum canım
Ya bende dün acilde verdim ama zorlana aldılar yok bunun için gelinir mi falan muhabbeti gündüz çalışıyorum ancak acilde yaptırabilirim diyince aldılar. Birde üstüne damar yolu açtılar buna ne gerek var ben bunu isteniyorum dediysem de uygulama böyle çıkartamayız dediler kavga ettim tabi. Şimdi yarın nereye kan aldırcam diye düşünüyorum bende. Sağlık ocağı alıyormuş burda da ama bir gün sonra mı çıkıyor bilmiyorum ciddenKasıklarımda bi gariplik var ama adet olucağımı anlardım şimdiye kadar ben onuda anlamıyorum yarın sabah kanı vereceğim sanırsam ertesi güne çıkıyor sağlık ocağında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?