- 13 Temmuz 2024
- 143
- 15
- 18
- 24
Tuğçe negatif kan testiArasan mı acaba ya gerçi kapandı herhalde hemen yüklemiyorlar ne bekletiyorlarsa. Ay canım inşallah güzel bi sonuç gelsin dualarımız seninle
Burda silik çizgi var gibiKalite düşüyor biraz fotoğrafla çok oynamadan Böyle
Hadi ya cidden mi senden umudum vardı aslında öteki aya inşallah olacak moralini bozma insanın morali bozuluyor anlıyorum da olacak canım inşallahTuğçe negatif kan testi
Biliyorum bende çok umutlanmıştım ovulasyon testi alıyım diyorum bu ay belkide zamanları değildiHadi ya cidden mi senden umudum vardı aslında öteki aya inşallah olacak moralini bozma insanın morali bozuluyor anlıyorum da olacak canım inşallah
tuğçe günaydın,Hadi ya cidden mi senden umudum vardı aslında öteki aya inşallah olacak moralini bozma insanın morali bozuluyor anlıyorum da olacak canım inşallah
Bugün ki testim de böyle kızlar kasık ağrısı var adet mi olcam acaba yaBurda silik çizgi var gibi
resimde net olmadığından mı bilmiyorum çizgi göremedim pekBugün ki testim de böyle kızlar kasık ağrısı var adet mi olcam acaba ya
Benimde pek umudum yok ya gözümle görüyorum ama zor seçiliyorresimde net olmadığından mı bilmiyorum çizgi göremedim pek
Canım 51,8 gelmiş doktor dün yarın konuşalım demişti ben bugün gideceğim çünkü bizde kan uyuşmazlığı var birde bende miyom var ilk gebelikte progestan kullanmıştım bunlara gerek var mı diye bi soracağım.tuğçe günaydın,
senin sonuçların ne oldu
Ovülasyon al canım benim uygulamaya göre olmuyor mesela ben 10. Gün yumurtluyorum ovülasyon ile tarihini daha net anlarsınBiliyorum bende çok umutlanmıştım ovulasyon testi alıyım diyorum bu ay belkide zamanları değildi
aaa hmilesin yani çok sevindiimCanım 51,8 gelmiş doktor dün yarın konuşalım demişti ben bugün gideceğim çünkü bizde kan uyuşmazlığı var birde bende miyom var ilk gebelikte progestan kullanmıştım bunlara gerek var mı diye bi soracağım.
Evet 3 kata yakın artmış. Bugün muhtemelen bir daha ne zaman gelmem gerektiğini söyler. Herhalde 6. hafta çağırır diye tahmin ediyorum. Senin kaç haftalık tam şu anaaa hmilesin yani çok sevindiim
Ben kullanmayı bilmiyorum sadece netten baktım 20 labaquik ovulaston testi 6 ultra erken gebelik testi yeter diymiOvülasyon al canım benim uygulamaya göre olmuyor mesela ben 10. Gün yumurtluyorum ovülasyon ile tarihini daha net anlarsın
Tekrarladım testiBenimde pek umudum yok ya gözümle görüyorum ama zor seçiliyor
Adettin bittiği günden itibaren yapmaya başla canım bir tane çizgi sen yumurtlayana kadar hep silik çıkacak ikiside aynı koyulukta kıpkırmızı olduğu zaman yumurtlamışsın demektir.sonr açizgi tekrar silikleşecek yumurtlama gününü ve 1 gün arayla öyle ilişkiye girmelisin .Ben kullanmayı bilmiyorum sadece netten baktım 20 labaquik ovulaston testi 6 ultra erken gebelik testi yeter diymi
Yeter canım bak şimdi ben anlatayım. Adet bitecek ya hemen başla diyen oluyor da peşine hemen yumurtlamazsın adet bittikten 2 veya 3 gün sonra başlasan yeter. Ben ilk sefer de bi kaç gün tek test yaptım aynı saatte yapmaya çalış ama. Üzerlerine tarih ve saati yaz . Sonra ertesi gün bir daha yap. Yalnız sıvı alımını iki saat öncesinde bırakmak gerekiyor seyrek çıkarsa anlaşılmaz diye. Bir iki gün tek test gittim sonra günde iki test yaptım. Birini öğlen 12 30 gibi birini akşam 8 gibi yaptım. Ne zaman ki ikisi de aynı koyulukta o günü değerlendirmek gerekiyor pik deniyor ona işte bir gün sonra silikleşti ya mesela yumurtan çatladı anlamına gelir o gün de önemlidir. Hatta pikten bi gün önce de önemli o 3 günü değerlendirmek iyi olur. Bak sana atayım kendi yaptığımıBen kullanmayı bilmiyorum sadece netten baktım 20 labaquik ovulaston testi 6 ultra erken gebelik testi yeter diymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?