Testte çizgi var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tugce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sende de var bence çizgin resimde baya belli çünkü
Öğlen kadın doğuma sıra buldum canım yoktu normalde doluydu da açılmış çünkü geçen gün kan vermek için acile gittim sorun çıkarıyorlar orda almak istemiyorlar bende kadın doğuma buldum Allahtan bi gideyim bakalım bugün ne olacak

ayy hadi bakalım haber ver hemen

Haber ver bizede kesin hamilesin orası ayrı kese hemen görünmez ama sanırsam en erken 5 haftalıkken oluyordu

Haber ver bizede kesin hamilesin orası ayrı kese hemen görünmez ama sanırsam en erken 5 haftalıkken oluyordu
Evet canım verdim de keseye daha çok erken dedi zaten betanın en az 1500 civarı olması gerekiyor dedi. Onu biliyordum zaten de amacım kan aldırmaktı. Çıkar herhalde bugün beklemedeyim

haberlerinizi bekliyoruz :)
Tamam canım hemen çıkar inşallah ama doktor iki günde bir sürekli aldırmana gerek yok bugünden sonra dedi ama bir kere daha aldırmayı düşünüyorum tabi bugünkü değer çıksın sen kaç kere aldırdın canım

Hiç panik stres yapma zamanı gelince doktora git keseyi görmeye 1 kere bile yeterli binde bir oluyor o sıkıntılar takma kafana

canım 2 kere kan verdim pazartesi 61.52 - çarşamba 134.6 çıktı tekrar doktora ne zaman gitmeliyim bilmiyorum kan vereyim mi vermeyeyim mi,forumda beta 1000 üzerinde kese görünüyor diyen var benimki henüz çok düşük pazartesi gitsem keseyi göremeyebilirmiş...

Canım keseyi görmüşken kalp atışını da duyayım dersen 6. Haftanın sonlarını bekle. Yani keseyi görürsün belki de ama kalp atışı için bi daha gitmen gerekebilir belki. Ama ben ilk gebelikte hesapladım şimdi 5,5 haftalıkken gitmişim ve keseyi görmüşüm. Ben de şimdi baya düşük bi değerle öğrendiğim için bugün verdim tamam da iki gün sonra bir daha baktırırım herhalde ya. Yarına konuşalım diye çağırdı doktor bakalım.

Sağlık ocağında hemen çıkmıyor yarın 10 gibi dedi ara ara bakıp hemen yazıcam size dua edin nolur
Arasan mı acaba ya gerçi kapandı herhalde hemen yüklemiyorlar ne bekletiyorlarsa. Ay canım inşallah güzel bi sonuç gelsin dualarımız seninle

beklersem pazartesi değil cuma giderim cuma 5 hafta 6 gün olacak
Canım gözün aydın cook sevındım
çok teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…