Testte çizgi var mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tugce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özel hastane yokmu sadece beta hcgye bakılacak de veya devlet hastanesine randevu al ilk randevuya git çünki 1-2 haftaya kese için mecbur gideceksin

Şuan sende varmı belirti devam eden

Özel hastane yokmu sadece beta hcgye bakılacak de veya devlet hastanesine randevu al ilk randevuya git çünki 1-2 haftaya kese için mecbur gideceksin
Yok canım ya il merkezinde var oraya da gidemem 50 dk sürüyor. Devlette randevu en erken 1 Ekim görünüyordu dün de az önce bi daha bakayım dedim yarına bir boş yer açılmış aldım öyle gitcem artık.

Bende şuan göğüs ağrısı var biraz azaldı uykum geliyor erkenden halsizim başka belirti yok reglbelirtiside yok şuan kan verdim sağlık ocağından yarın çıkcakmış öğlene doğru dedi

En erken randevuya bakarsın o zaman
kızlar selam,

sizleri merak ettim nasılsınız? Tugce bence sen hamilesin benim ilk yaptığım testte böyleydi şu an bile ara ara kahverengi akıntı geliyor,göğüs hassasiyeti biraz var hala regl gibi her şey tek fark aşırı yorgun ve uykusuz hissediyorum ama bu hamilelik olduğunu bilmeden bir hafta önce başlamıştı.
sabah işe giderken otobuste uyuyakalıyorum düşünün

İkinizde hamilesiniz benimki belli olmadı bilmiyorum ya hamile gibi hissediyorum ben

İkinizde hamilesiniz benimki belli olmadı bilmiyorum ya hamile gibi hissediyorum
valla bende içten içe hissediyordum,dün tekrar beta hgc verdim yükselmiş ama hala test yapınca çizgi çok koyu olmuyor biliyor musun akşam resim atarım hatta kanda olmasa ben hala inanmazdım,testler yanıltıcı olabiliyor

Zamanla koyu olcak artık test yapmana gerek yok artık

Canım benim beta 16 çıktı bugün 2 gün geçti üstünden bugün test vercem işte artış var mı diye. Baya küçükken yakaladım yani

Ben bugün yaptım mesela test hala çok çok silik ama kan testi için gitcem öğlen bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…