- 14 Eylül 2025
- 166
- 21
- 13
- 28
Özel hastane yokmu sadece beta hcgye bakılacak de veya devlet hastanesine randevu al ilk randevuya git çünki 1-2 haftaya kese için mecbur gideceksinYa bende dün acilde verdim ama zorlana aldılar yok bunun için gelinir mi falan muhabbeti gündüz çalışıyorum ancak acilde yaptırabilirim diyince aldılar. Birde üstüne damar yolu açtılar buna ne gerek var ben bunu isteniyorum dediysem de uygulama böyle çıkartamayız dediler kavga ettim tabi. Şimdi yarın nereye kan aldırcam diye düşünüyorum bende. Sağlık ocağı alıyormuş burda da ama bir gün sonra mı çıkıyor bilmiyorum cidden
Şuan sende varmı belirti devam edenYa bende dün acilde verdim ama zorlana aldılar yok bunun için gelinir mi falan muhabbeti gündüz çalışıyorum ancak acilde yaptırabilirim diyince aldılar. Birde üstüne damar yolu açtılar buna ne gerek var ben bunu isteniyorum dediysem de uygulama böyle çıkartamayız dediler kavga ettim tabi. Şimdi yarın nereye kan aldırcam diye düşünüyorum bende. Sağlık ocağı alıyormuş burda da ama bir gün sonra mı çıkıyor bilmiyorum cidden
Yok canım ya il merkezinde var oraya da gidemem 50 dk sürüyor. Devlette randevu en erken 1 Ekim görünüyordu dün de az önce bi daha bakayım dedim yarına bir boş yer açılmış aldım öyle gitcem artık.Özel hastane yokmu sadece beta hcgye bakılacak de veya devlet hastanesine randevu al ilk randevuya git çünki 1-2 haftaya kese için mecbur gideceksin
Canım ben dün gece uyurken aşırı karnım ağrıdı ya gurul gurul karnımın içi uyandırdı yani ağrıdan birde yumurtalık sızısı hala devam sızlıyor geçiyor bir daha sızlıyor. Sende var mı şu anŞuan sende varmı belirti devam eden
Bende şuan göğüs ağrısı var biraz azaldı uykum geliyor erkenden halsizim başka belirti yok reglbelirtiside yok şuan kan verdim sağlık ocağından yarın çıkcakmış öğlene doğru dediCanım ben dün gece uyurken aşırı karnım ağrıdı ya gurul gurul karnımın içi uyandırdı yani ağrıdan birde yumurtalık sızısı hala devam sızlıyor geçiyor bir daha sızlıyor. Sende var mı şu an
En erken randevuya bakarsın o zamanYok canım ya il merkezinde var oraya da gidemem 50 dk sürüyor. Devlette randevu en erken 1 Ekim görünüyordu dün de az önce bi daha bakayım dedim yarına bir boş yer açılmış aldım öyle gitcem artık.
kızlar selam,En erken randevuya bakarsın o zaman
İkinizde hamilesiniz benimki belli olmadı bilmiyorum ya hamile gibi hissediyorum benkızlar selam,
sizleri merak ettim nasılsınız?Tugce bence sen hamilesin benim ilk yaptığım testte böyleydi şu an bile ara ara kahverengi akıntı geliyor,göğüs hassasiyeti biraz var hala regl gibi her şey tek fark aşırı yorgun ve uykusuz hissediyorum ama bu hamilelik olduğunu bilmeden bir hafta önce başlamıştı.
sabah işe giderken otobuste uyuyakalıyorum düşünün
valla bende içten içe hissediyordum,dün tekrar beta hgc verdim yükselmiş ama hala test yapınca çizgi çok koyu olmuyor biliyor musun akşam resim atarım hatta kanda olmasa ben hala inanmazdım,testler yanıltıcı olabiliyorİkinizde hamilesiniz benimki belli olmadı bilmiyorum ya hamile gibi hissediyorum
Zamanla koyu olcak artık test yapmana gerek yok artıkvalla bende içten içe hissediyordum,dün tekrar beta hgc verdim yükselmiş ama hala test yapınca çizgi çok koyu olmuyor biliyor musun akşam resim atarım hatta kanda olmasa ben hala inanmazdım,testler yanıltıcı olabiliyor
Canım benim beta 16 çıktı bugün 2 gün geçti üstünden bugün test vercem işte artış var mı diye. Baya küçükken yakaladım yanikızlar selam,
sizleri merak ettim nasılsınız?Tugce bence sen hamilesin benim ilk yaptığım testte böyleydi şu an bile ara ara kahverengi akıntı geliyor,göğüs hassasiyeti biraz var hala regl gibi her şey tek fark aşırı yorgun ve uykusuz hissediyorum ama bu hamilelik olduğunu bilmeden bir hafta önce başlamıştı.
sabah işe giderken otobuste uyuyakalıyorum düşünün
sende durumlar nasıl az kaldı regle :)Zamanla koyu olcak artık test yapmana gerek yok artık
Ben bugün yaptım mesela test hala çok çok silik ama kan testi için gitcem öğlen bakalım ne çıkacakvalla bende içten içe hissediyordum,dün tekrar beta hgc verdim yükselmiş ama hala test yapınca çizgi çok koyu olmuyor biliyor musun akşam resim atarım hatta kanda olmasa ben hala inanmazdım,testler yanıltıcı olabiliyor
sende de var bence çizgin resimde baya belli çünküBen bugün yaptım mesela test hala çok çok silik ama kan testi için gitcem öğlen bakalım ne çıkacak
3 gün kaldı şuanda kan verdim şimdi eve gidiyorum dua edinsende durumlar nasıl az kaldı regle :)
Silik olsa bile pozitif takılma çok sakınılan göze çöp batar hamilesinnnBen bugün yaptım mesela test hala çok çok silik ama kan testi için gitcem öğlen bakalım ne çıkacak
2 saat sonra çıkar bence ikinizde de var bakalım hayırlısı kızlar hepinize dua ediyorum3 gün kaldı şuanda kan verdim şimdi eve gidiyorum dua edin
Sağlık ocağı alıyor götürüyor labaratuara benim bildiğim ama bakarım yinede2 saat sonra çıkar bence ikinizde de var bakalım hayırlısı kızlar hepinize dua ediyorumevraa4 sende aklımdasın
sağlık ocağında nasıl oluyor bilmiyorum belki akşam e nabıza düşerSağlık ocağı alıyor götürüyor labaratuara benim bildiğim ama bakarım yinede
Hemşirenin dediği yarın 10 gibi dedisağlık ocağında nasıl oluyor bilmiyorum belki akşam e nabıza düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?