• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tevafuk mu :(

mavibilgisayar

sana inanır sana güvenir senden yardım isteriz
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
468
422
18
Bugün eve mahkeme tebliği gelmiş haberim yok. Bende maaşını aldım evdekilere tatlı alayım dedim eve bi geldim mahkeme tebliği. Sanki bosanmami kutluyo gibi olmuşum çok üzüldüm. Rabbim yardım etsin. Boşanmak çok zor hala ümitvar i olma çok zor her rüyadan her olaydan bisey çıkarıp hayale düşüncelere dalmak çok zor. Hakkımda hayırlısı olsun insallah

Kimse sana bunu demeden sen kutluyormuşum gibi oldu diye mi üzülüyosun?

Sana haber vermeden boşanma davası açtıysa, bence zaten böyle birinden kurtulduğunu bi tatlıyla kutlamalısın.

M mavibilgisayar ben sana çok üzülüyorum ya.Günlükte filan yazılarını okuyorum.Bir yandan da kızıyorum.Eşin başkasıyla evlenecek,sen hala bana dön diye yalvarıyorsun.Biraz güçlü bir kadın ol,kızını onun elinden al ve yeni bir hayat kur kendine.

Yapmam gereken o bunun farkındayım ama yapamıyorum etrafımdaki bir kişi bile geri donmemi desteklemiyo hepsi en iyisi oldu diyo ama ben kızımın öz anne ve babasının yanında büyümesini istiyorum. evliyken cok mutlu degildk hatta keske evlenmeseydim die pisman oldugum zamanlar oldukca fazla. Ama ne bileyim iste şimdi ezik bir birey gibi davranıyorum. Tekrar birleşince eskisinden bile kötü olacağımızı biliyorum bile bile lades olcak onunda farkındayım. Ama iste hala bu durumdayım

Yapmam gereken o bunun farkındayım ama yapamıyorum etrafımdaki bir kişi bile geri donmemi desteklemiyo hepsi en iyisi oldu diyo ama ben kızımın öz anne ve babasının yanında büyümesini istiyorum. evliyken cok mutlu degildk hatta keske evlenmeseydim die pisman oldugum zamanlar oldukca fazla. Ama ne bileyim iste şimdi ezik bir birey gibi davranıyorum. Tekrar birleşince eskisinden bile kötü olacağımızı biliyorum bile bile lades olcak onunda farkındayım. Ama iste hala bu durumdayım
Öz anne babası beraberken sürekli kavga edecekse o ortamda büyümesin zaten.Ama 4 yaındaki bir çocuk annesiyle olmalı.Biraz toparla kendini silkelen.O cabbar tuttuğunu koparan insanlardan neyin eksik ?

Öz anne babası beraberken sürekli kavga edecekse o ortamda büyümesin zaten.Ama 4 yaındaki bir çocuk annesiyle olmalı.Biraz toparla kendini silkelen.O cabbar tuttuğunu koparan insanlardan neyin eksik ?

Neyim eksik eksiğim yok ama psikopat bi eşim var vardı yani. Her işini kilifna uyduran tehditler savuran ve çok farklı arkadaş bağları olan eşim vardı. Ve kendi rızası olmadan alamıyorum kizimi ondan. Belki evlendiği kiz bakmaz getiri diye dusunuyrum belkide

Konularını tam bilmiyorum boşanma evresinde olmak gerçekten zor.. gelgitler soru işaretleri vs vs bide çocuk olunca daha da bi çıkmaza giriyor. Ama sana yasattiklarini hatırlayıp daha guclenebilirsin. Zaten boşanmamak için çaba sarfediyoruz evli kaldığımız sürece ama bitincede bitio hakkında hayırlısı neyse o olsun. Tatliyida otur ye hatta sosyal medyada Paylaş. . S. ...fsizin şerefine diye. . Ay niye böyle bi yorum yaptım ki..

Allah yardımcınız olsn sizin haberiniz olmadan boşanma celbi ❗ konu biraz eksik gibi ama aranzdaki iletişim tamamen bitmiş sanırım.
Bi kızınız varmş güçlü olun anneside babası da hala var ama ayrı ayrı oda alışr buna.
Eminim büyünce haklıyı haksızı görücektir
Mutsuz olduğunuz biriyle mutluluk oyunu oynamaya çalışmayın bu çocugunuzu daha çok üzer
Hakkınızda hayırlısı olsun

Neyim eksik eksiğim yok ama psikopat bi eşim var vardı yani. Her işini kilifna uyduran tehditler savuran ve çok farklı arkadaş bağları olan eşim vardı. Ve kendi rızası olmadan alamıyorum kizimi ondan. Belki evlendiği kiz bakmaz getiri diye dusunuyrum belkide

Konu sahibi kızını eşine mi birakacaksin. Ne yani onun keyfini mi bekleyeceksin. Herseyine okey ama evladimi benden alacak adamın alnini karislarim ben evlat ya evlat. Kimse alamaz Rabbimden başka.

Konularını tam bilmiyorum boşanma evresinde olmak gerçekten zor.. gelgitler soru işaretleri vs vs bide çocuk olunca daha da bi çıkmaza giriyor. Ama sana yasattiklarini hatırlayıp daha guclenebilirsin. Zaten boşanmamak için çaba sarfediyoruz evli kaldığımız sürece ama bitincede bitio hakkında hayırlısı neyse o olsun. Tatliyida otur ye hatta sosyal medyada Paylaş. . S. ...fsizin şerefine diye. . Ay niye böyle bi yorum yaptım ki..[/QU

Beş yıl sonra baba evine dönmek çok zor oluyo. Yeni düzen falan. Aslinda düzende kurmuyorum herkes dolaşım olsun yatağın belli olsun diye uğraşmıyorum. Kendimi tekrar buraya ait olarak görmek istemiyorum. Ailem arkamda şükür ama bilmiyorum niye boyle yaptığımı. Ücretli öğretmenlik yapıyorum kafa dagatayim. Düşünmeyin uzaklasayim diye. Kadrolu olursam şubatta inşallah başka şehre gidicem kendime orda yeni hayat kur cam inşallah kızımın alıp yeni şehir yeni ev yeni eşya yeni insanlar ozman belki daha az düşünürüm. Gerçi suan kızım yanımda olsa daha kolay atlatacak herşeyi ama iste eski olaylar kizimi almama engel oluyi

Konu sahibi kızını eşine mi birakacaksin. Ne yani onun keyfini mi bekleyeceksin. Herseyine okey ama evladimi benden alacak adamın alnini karislarim ben evlat ya evlat. Kimse alamaz Rabbimden başka.

Yol olmuyo iste bazen elimize olmayan şeyler olmuş oluyo. Güçlü olunmuy bazen sadece bekleniyo bisey yapamıyorum. Yaparsan daha kötü olacağını biliyo sun. Çünkü önceden bunun için uğraşmış olduğun için az çok kestiriyosun

Eski konularını bilmiyorum. Ama inş kizinla beraber mutlu bi hayatın olur. Iliskiler kangren olduğunda kesip atmak gerekiyor bazen. Olmayınca olmuyor. Eşini hala seviyorsun benim anladigim kadarıyla. Çocuğun için boşanmak istemiyorsun ama mutsuz bi evlililikte mutlu bir çocuk yetismez.

Ve su durum da seni en iyi anlayacaklardan biri benim çünkü bende boşanma evresindeyim ama eşim boşanmak istemiyor. Senin durum da benim durum da zor. .

Allah yardımcınız olsn sizin haberiniz olmadan boşanma celbi ❗ konu biraz eksik gibi ama aranzdaki iletişim tamamen bitmiş sanırım.
Bi kızınız varmş güçlü olun anneside babası da hala var ama ayrı ayrı oda alışr buna.
Eminim büyünce haklıyı haksızı görücektir
Mutsuz olduğunuz biriyle mutluluk oyunu oynamaya çalışmayın bu çocugunuzu daha çok üzer
Hakkınızda hayırlısı olsun

Mahkeme oldu bitti elime mahkeme tebliği gelmemişti. Karşı taraf yollamış ama gelmemişti sürekli geti dönmüştü. Şu an üçüncü olarak gönderdiği geldi. her geri döndüğünde vardır bunda da bi hayır diyodum. Hatta mahkeme günü kimliğim yanimda değildi mahkeme günü iki saat kayıp olduğu için kimlik çıkarmaya çalıştık ikametgahimin olduğu muhtarliga kağıt amaliymisim falan falan ama başka sehitde ikametgahı olduğu için almam imkansızdı. Hah dedim Allah ta istemiyo bosnammamizi ama ne oldu saat akşam beş olmadan araya adam koydulr bi şekilde çıktı kimlik :(

Çocuğumu elimden alacak adamın ciğerini sökerim sen bir anne olarak nasıl vazgeçiyorsun bir de kusura bakma ama utanmadan belki evleneceği kız bakamaz getirir diyorsun! Al polisi git kapısına dayan çocuğunu al, o yavrucak ne haldedir şimdi annesi kendisini bırakmış diye kahroluyordur!! Sen de hala ay kocam dönsün modundasin yazıklar olsun!

Konu Sahibi boşanmismi biseyleri kaçırdım heralde

Back
X