Konularını tam bilmiyorum boşanma evresinde olmak gerçekten zor.. gelgitler soru işaretleri vs vs bide çocuk olunca daha da bi çıkmaza giriyor. Ama sana yasattiklarini hatırlayıp daha guclenebilirsin. Zaten boşanmamak için çaba sarfediyoruz evli kaldığımız sürece ama bitincede bitio hakkında hayırlısı neyse o olsun. Tatliyida otur ye hatta sosyal medyada Paylaş. . S. ...fsizin şerefine diye. . Ay niye böyle bi yorum yaptım ki..[/QU
Beş yıl sonra baba evine dönmek çok zor oluyo. Yeni düzen falan. Aslinda düzende kurmuyorum herkes dolaşım olsun yatağın belli olsun diye uğraşmıyorum. Kendimi tekrar buraya ait olarak görmek istemiyorum. Ailem arkamda şükür ama bilmiyorum niye boyle yaptığımı. Ücretli öğretmenlik yapıyorum kafa dagatayim. Düşünmeyin uzaklasayim diye. Kadrolu olursam şubatta inşallah başka şehre gidicem kendime orda yeni hayat kur cam inşallah kızımın alıp yeni şehir yeni ev yeni eşya yeni insanlar ozman belki daha az düşünürüm. Gerçi suan kızım yanımda olsa daha kolay atlatacak herşeyi ama iste eski olaylar kizimi almama engel oluyi