Bizde kuzenler arasında bişiy olmaz.. O yüzden benim yanlış bişiy aklıma bile gelmezdi...
Ayrıca kocamın kuzeni de olsa ben beklemem beni arasın,önemsesin,hayırlı olsun vs. desin diye..
Siz neden böyle bişey beklediniz ya da neden teyze kızı ile kahvaltıya gitmesinden rahatsız oldunuz anlamadım...
Kuzenin kız arkadaşlarıyla görüşmesi ise bence gereksiz orada haklısınız.. Kendi gezecek arkadaşı kalmadı da kuzenin arkadaşları ile çıkacakmış?
kuzeniyle görüşmesinden rahatsız değilim zaten kuzeni biraz beni yok sayıyo yine öyle yapar kız arkadaşlarınıda yanında getirir diye korkuyom sözlüme güvenirim ama ne işi var kuzeninin arkadaşlarının yanında kıza güvenmiyom getirebilir
yok saymasını ben kafama biraz takıyorum çünkü biz sözlenmeden önceden tanışmıştım kızlan muhabbetimiz var ama yokmuş gibi sanki bide beni bile bile sözlümün yanına kız arkadaşlarıyla gelmek istemişti sinir olmuştum şimdide stres oldum tekrar denermi diye ama abartıyorum galiba biraz
yeri gelince aman banane ailesiyle mi evleniyorum ki diyen biziz,
kaynanamız aramamızı bekleyince, akşam yemeğe çagrınca veya gelince of bunaldım diyen biziz
kuzeni aramıyo diye söylenen yine biziz
nasıl iş ki bu?
beni de aramasa hiiiç umrumda olmazdı, o beni var saysın diye nişanlanıp evlenmedim ben
bide sözlünüze güveniyosanız, isterse 1000 tane kız olsun, hiç bişey olmaz ki
benim eşim jinekolog o kadar kadını kızı sadece görmüyo, onların her tarafını görüyo ama banane, o beni seviyo ve gözü başkasını görmüyo, bitti bu kadar.
benim rahatsız olduğum kuzeninin yanında başka kızlar getirmeye yeltenmesi bence yanlış sonuçta benim rahatsız olabileceğimi düşünebilmeli beni yok saymamalı (yok saymak derken bundan bahsediyorum) sözlüme güveniyorum ama ben ondan buu kadar kilometrelerce uzaktayken benden daha yakınında hemde hiç bişeyi olmayan kuzeninnin arkadaşlarının durmasını hiç hazmedemem.
Ya iyi de,bu kuzenin ayıbı...
Sözlünüzle ne alakası var?
Sözlünüz ne yapabilir ki?
"Tamam beraber çıkalım,gezelim amaaaa sakın kız arkadaşlarını getirme ha!" demesi komik olmaz mı?
zaten sözlüme laf etmiyorumki o ne yapsın, kızın düşüncesizliğine sinir oluyorum onu paylaşıyorum sizinle.
Çözemeyeceğiniz sorunlar için yazık etmeyin kendinize..
Aşkınızın tadını çıkarın...
Kuzeniyle niye gezip tozsun yaa.. Ben ce tavrini koy arkadasim ...Ben de cok rahatsiz olurum ...
haklısın iyiki bişey dememişim ozaman çocuğa iyiki burası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?