Teyze kızı meselesi

maya55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
467
607
123
bu bi dert sayılırmı bilmiyorum ama siz bayanlara danışmak istedim
çünkü burda bi çok şey okudum ve ister istemez kafam karıştı doğrusu,
sözlümün bi teyzesinin kızı var iki yaş küçük kendisi ankarda okuyor
sözlümde ankarada çalışıyo normal olarak görüşüyolar ancak ben bu kızdan pek
hoşlanmıyorum bunun için bi kaç nedenimde var. Biraz beni yok sayıyo
gibime geliyo o kadar görüşüyolar sözlümle ama bana bi selam söylemez
bi kere buluşacakları zaman kız arkadaşlarınıda getirmek istemiş yanında
sözlüm kabul etmemiş yani insan bi düşünür sen akrabasısında o kızlar
neyi oluyo ki benim sözlümün neyse sonra biz sözlendik ya cep telim var onda
ne bi hayırlı olsun diye mesaj attı nede sözlümle görüştüklerinde hayırlı olsun
demiş, bide bayramda sözlüm geldiğinde bizde dayımın oğlu vardı ama yaşça baya
büyük bizden, sözlüm ondan pek hoşlanmamış bana öyle samimi olma pek dedi
halbuki bi garipliği yoktu yani kuzenimin. şöyle bişede var ben bu teyzesinin
kızını ilk görüdğümde sevmştim baya sözlümede demiştim ama onun yaşantısı birz
farklı bizden diye sözlüm o biraz gariptir onla o kadar samimi olma demişti
şimdi kendisi yarın kahvaltıya gidicekmiş onunlan biyere :100: yani ben ne diyim
istemezsen gitmiyim diyoda bu sefer ben kötü olcam banane dedim git. :
63:

Son düzenleme:
Bizde kuzenler arasında bişiy olmaz.. O yüzden benim yanlış bişiy aklıma bile gelmezdi...
Ayrıca kocamın kuzeni de olsa ben beklemem beni arasın,önemsesin,hayırlı olsun vs. desin diye..
Siz neden böyle bişey beklediniz ya da neden teyze kızı ile kahvaltıya gitmesinden rahatsız oldunuz anlamadım...
Kuzenin kız arkadaşlarıyla görüşmesi ise bence gereksiz orada haklısınız.. Kendi gezecek arkadaşı kalmadı da kuzenin arkadaşları ile çıkacakmış?

kuzeniyle görüşmesinden rahatsız değilim zaten kuzeni biraz beni yok sayıyo yine öyle yapar kız arkadaşlarınıda yanında getirir diye korkuyom sözlüme güvenirim ama ne işi var kuzeninin arkadaşlarının yanında kıza güvenmiyom getirebilir

Yani işte kuzenin beni yok saymasını dert etmem.. Keyfi bilir der geçerim..
Ama arkadaş meselesi garip... Öyle bir şey olursa da sözlünüz de kalkar gider herhalde tanımadığı o kadar çok kızın yanında sıkılmaz mı?

yok saymasını ben kafama biraz takıyorum çünkü biz sözlenmeden önceden tanışmıştım kızlan muhabbetimiz var ama yokmuş gibi sanki bide beni bile bile sözlümün yanına kız arkadaşlarıyla gelmek istemişti sinir olmuştum şimdide stres oldum tekrar denermi diye ama abartıyorum galiba biraz

bn olsam kıskanrm kıskanclk bnm dogamda var bence gprusmelri normal ıkısıde ankarada nişanlnn sahib cıkması lazm kıza bırde beklentınde haklisn kmolsa bekler be sahsen beklemstm ılk nısanlandgmda sozlun sadece goz kulak olsn

Sen de git .. Walla ben kuzeni de olsam yanliz gondermem... Gitmesin yada sende onlarla birlikte git... Ayyy bi de ne munasebet kahvaltiya niye gideceklermis ....

yeri gelince aman banane ailesiyle mi evleniyorum ki diyen biziz,
kaynanamız aramamızı bekleyince, akşam yemeğe çagrınca veya gelince of bunaldım diyen biziz
kuzeni aramıyo diye söylenen yine biziz
nasıl iş ki bu?
beni de aramasa hiiiç umrumda olmazdı, o beni var saysın diye nişanlanıp evlenmedim ben
bide sözlünüze güveniyosanız, isterse 1000 tane kız olsun, hiç bişey olmaz ki
benim eşim jinekolog o kadar kadını kızı sadece görmüyo, onların her tarafını görüyo ama banane, o beni seviyo ve gözü başkasını görmüyo, bitti bu kadar.

O zaman kafanıza takmaya devam edeceksiniz sizi sallamayan kızı ne diyeyim...
Eeeee kız arkadaşlarını getirecekse de getirir dedim ya sözlünüz herhalde onlarla muhabbet etmeye bayılmıyordu,"siz takılın kız kıza" der,kalkar gider adam..

Son düzenleme:

Heee işte aynen!
Ben de aramam,aranmayı da beklemem...
Adamın da içinde varsa toplantıya giriyorum der,o kızlardan biriyle işi pişirir zaten!

benim rahatsız olduğum kuzeninin yanında başka kızlar getirmeye yeltenmesi bence yanlış sonuçta benim rahatsız olabileceğimi düşünebilmeli beni yok saymamalı (yok saymak derken bundan bahsediyorum) sözlüme güveniyorum ama ben ondan buu kadar kilometrelerce uzaktayken benden daha yakınında hemde hiç bişeyi olmayan kuzeninnin arkadaşlarının durmasını hiç hazmedemem.

Ya iyi de,bu kuzenin ayıbı...
Sözlünüzle ne alakası var?
Sözlünüz ne yapabilir ki?
"Tamam beraber çıkalım,gezelim amaaaa sakın kız arkadaşlarını getirme ha!" demesi komik olmaz mı?

ilköğretimi kuzenimle okudum aynı yaşta olduğumz için çok samimiyiz eşimle çıkarken msnde onu gördü ve sil dedi bende silmedim kuzenim yakışıklı olduğu içn bnmki kıskançlık yaptı.neyse biz bu konu üzerine çok tartıştık ben sildim ve bi gece oturuyorz telefonu çaldı meşgule attı kim dedim ew arkadaşm dedi baktım onun kuzeni kız ewli bi şüphem yok amaa onun yaptığını burnundan getrmem lazım başladım dırdıra nie arıyo bu saatte ne işi war falan.eşim uslandı artık ses çıkarmıyor sende bunu dene kuzeninle yada bi akrabanla wakit geçir bak bakalım o kabul ediyor mu

Ya iyi de,bu kuzenin ayıbı...
Sözlünüzle ne alakası var?
Sözlünüz ne yapabilir ki?
"Tamam beraber çıkalım,gezelim amaaaa sakın kız arkadaşlarını getirme ha!" demesi komik olmaz mı?

zaten sözlüme laf etmiyorumki o ne yapsın, kızın düşüncesizliğine sinir oluyorum onu paylaşıyorum sizinle.

zaten sözlüme laf etmiyorumki o ne yapsın, kızın düşüncesizliğine sinir oluyorum onu paylaşıyorum sizinle.

Çözemeyeceğiniz sorunlar için yazık etmeyin kendinize..
Aşkınızın tadını çıkarın...

Kuzeniyle niye gezip tozsun yaa.. Ben ce tavrini koy arkadasim ...Ben de cok rahatsiz olurum ...

gezip tozmuyor canım arada bir görüşür teyzesi sözlüme emanet etmiş göz kulak olmak babında, ondan o kadar rahatsız değilim de kızdan pek hoşlanmıyorum

garip garip arkadaşlarını getirmesin sözlümün yanına :85:

haklısın iyiki bişey dememişim ozaman çocuğa iyiki burası var

Bence de...
İnanın aşk,mutluluk öyle kolay yakalanmıyor..
Tutmuşken bırakmayın..
Teyze kızıymış,dayı torunuymuş sallayın gitsin!
Siz aşkınıza bakın,gerisi boş!
Mutluluklar dilerim..

canim bu teyze kizi sözlünle pek ilgili gibi geldi bana
bence sözlüne söyle biraz uzak dursun ondan kahvaltiya falanda gitmesin
biraz sahip cik sende sözlüne herseye de izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…