gezip tozmuyor canım arada bir görüşür teyzesi sözlüme emanet etmiş göz kulak olmak babında, ondan o kadar rahatsız değilim de kızdan pek hoşlanmıyorum
garip garip arkadaşlarını getirmesin sözlümün yanına :85:
gezip tozmuyor canım arada bir görüşür teyzesi sözlüme emanet etmiş göz kulak olmak babında, ondan o kadar rahatsız değilim de kızdan pek hoşlanmıyorum
garip garip arkadaşlarını getirmesin sözlümün yanına :85:
pardon da siz sözlünüzün hiç kadın veya kız görmediğini mi düşünüyosunuz? getirse nolucak arkadaslarını? içinde varsa onun arkadas getirmesini beklemez sen emin ol. sizinki basbaya güvensizlik ama ya kendinize ya ona itiraf edemiyosunuz.
kızın kendi arkadaşlarını getirmesi ne münasebet yani saçma buluyorum aynı şekilde bana yapılsa sözlümde rahatsız olur bizim yaşam tarzımız böyle, birbirimize güveniyoruz diye etrafımızı yabancı kız yada adamlarla doldurmanın lüzümu yok.Tekrar söylüyorum konuyu döndürüp dolaştırığ sözlüme getirmeyin ondan bi sorunum yok sadece kuzeninin düşüncesizliğine sinir oldum o kadar umarım bu sefer anlaşılmışımdır.
kuzenide olsa sözlümün bir bayanla
yalnız kahvaltıya gitmesine asla izin vermezdim
tercih meselesi tabi
kaygılarını anlayışla karşılıyorum
armaması sormaması selam yollamaması seni çokta meşgul etmesin
dış kapının dış mandalı sonuçta
o seni yok sayıyorsa sende onu yok say
Katılıyorum ya. Şu yalnız kalma mevzusunda (kuzeni bile olsa) izin vermem dedin ya. Aynen öyle düşünüyorum ben de. Sevgilim arıza yapmıştı bi ara. Ben de, bende mi bi gariplik var diyodum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?