heh aradıgım ıste buydu teyzem hukukı olarak ogrenmek ıstıyor haklarını bu arada sunuda belırtmek ısterım teyzemın bır meslegı yok dedemınde pek ıyı durumu yok ee halıyle enıstemden nafaka tazmınat v.s almak ıstıyor
tazminat olayında şukadar olur demek doğru olmaz. şiddet gördüğünü yıprandığı çektiği haksızlıklatını ispat edecek ancak o zaman alacak tazminatı. nafakaya gelince 2500 tl maaşı olan biri için tahmini 350-500 arasında çoçuk için ayrıca kendi içinde nafaka verecektir hakim
velayet hsusunda biraz daha küçük olsaydı kesin anneye derdim ama şu durumda babanın şiddet uyguladığı kesinleşirse tabiki bayaya verilmez. ama velayet davalarında bu yaştaki çoçuklar pedagoglarla konuşturulur düşünceleri alınıp hazırlanan rapor hakime sunulur. yani çoçuğun kiminle kalmak isteyeceğide çok onemli
teyzen çok haklı.adamın aldığı maaş hiç de az değil enişte birikimi geç sürekli borç yapmış neye yapılmış belli değil üstelik teyzen hesap sorunca dayak da yemişteyzen 10 sene çok bile dayanmış.gönül ister ki hiçbir yuva dağılmasın ama ben eniştenin düzeleceğini hiç sanmıyorum teyzen kendine daha fazla yazık etmesin
teyzen çok haklı.adamın aldığı maaş hiç de az değil enişte birikimi geç sürekli borç yapmış neye yapılmış belli değil üstelik teyzen hesap sorunca dayak da yemişteyzen 10 sene çok bile dayanmış.gönül ister ki hiçbir yuva dağılmasın ama ben eniştenin düzeleceğini hiç sanmıyorum teyzen kendine daha fazla yazık etmesin