- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
anlat anlat neler yaptınız neler ettiniz hem bizlere de fikir olur karkimSalı günü. Dış cekimimizi yapan fotocunun ordan geciyoduk.
Gel sende bak son hallerine dedi eşim gittik. (1-2hafta önce son halleri için cagırdıkalrında ben gidemedim yine hastaydım)
Ay harika pozlarımız var ya....Hele bi pozum var kafamdan aşagı yapraklar düşüyo...Ve bennn cok masumum cokkkk
Anlatımda az keyfim yerine gelsin.
ne güzel eskiden mal gibi stüdyolarda iğrenç arka planlarla çekiyorlardı bu dış çekim işi iyi olduKayaklıkların üstüne oturmuştu. Tersden resmimi cekmişti. O muhteşemdi ya...
offff offfff
Birde cok fotojenigim
ben zaten annemi oturtup karşıma konuştum bak insanların durumu yok okulun bitmesini bekle falan filan birsürü anlattım ama gene de moralini bozuyor bende sinir oluyorum çünkü ilişkiler açısından hepimiz çok iyiyiz ben sözlüm kv annem falan çok iyi anlaşıyoruz da böyle bir pürüz var işteya isterse evimizde birşey olmasın o umrumda değil benim de arkadaş evlendi evlenirken temel ihtiyaçlarını aldılar karı koca sonra bir senede evin ne eksiği kaldıysa yavaş yavaş hallettiler ben de öyle yaparım ikimizin de mesleği var çok şükür sıkıntı olmaz da işte insan üzülüyor ne olsa
ah kuzum ben istemezmiyim ama işte okul uzamasaydı hemen nişan düğün olup bitcekti bende hiç sevmem uzun süre nişanlılığı
okul bi bitsin bakıcaz artık hiçbirşeyin net olmaması da çok kötü yaÖyle de kuzum , hiç olmazsa şimdilik annen ile senn aranda bu mesele , nişanda neler çıkar çıkar nelerr o zaman siz kayayı yersiniz , şimdiden ufak ufak başlayın , düğüne 3ay kala nişan takın ... Benim gibi uzun süreli nişanlılar çevremde gördüğüm kadarıyla aynı dertten muzdarip
selam şekerSelam hatunlar...
bu sehpanın ayakları çok toz alır ama teizlemesi zor olur söyliyim ama çok şık bir modelKızlar canımı çektirdiniz düğünden konuşunca , bu model nasıl sizce ? Rengi beyaz pudra pembesi olucak çiçek olarak kullanmıycam , rengarekde yastıklar kullanıcam nasıl sizce? hem spor hemde şık olsun istiyorum , tek oda yapıcam çünkü ,
Ortayada beyaz tekerlekli böyle bir sehpa alıcamyuvam olursa tabii
Eki Görüntüle 1402479
bu sehpanın ayakları çok toz alır ama teizlemesi zor olur söyliyim ama çok şık bir model
gönlün güzel gönlüne göre de güzel olucaktır inşallahOlsun kız toz alsın , ben onu beyaz renk yapıcam öyle kara kara sevmem hiçay inşallah gönlüme gör olur eşyalarım
O adet gelenek görenek zaten bizi mahvediyor.ya annem de bunu takan bir insan değil onun derdi de görgü görenek buna takılmış durum da şu adettendir ama bizde şu adettir deyince tüylerim diken diken oluyor yahu otur konuş madem adetini bizde şu sizde şu de anlaş ama bir oturup kpnuşamadılar konuşsalar hep birlikte rahat etcez
3-4 yere gittik mesela.anlat anlat neler yaptınız neler ettiniz hem bizlere de fikir olur karkim
öggggggggggggggggggggggggggggggne güzel eskiden mal gibi stüdyolarda iğrenç arka planlarla çekiyorlardı bu dış çekim işi iyi oldumisal
hoşgeldin canımSelam hatunlar...
Abla nasıl olalım ya bu erkeklerin derdi bitmiyorrrrrrrrçok şükür bebeğim bende iyiyim :)
nasıl gidiyor ne var ne yok görüşmeyli
anlatın dökülün hele
evet canım şimdi eşime sordum puan çok önemliymişKredi kartlarımdan doalyı bana vermezler. puanım düşük.
Aynen öyle bazen eşimde bana diyecek oluyor sakın ha diyorum. Eğer derse küsüyorum çünkü, eşimde hiç küs kalamaz..Şey diyorlar hep erkekler ''anan dolduruyor seni'' sanki bizim aklımız kıtHele bi desinn varya parça pinçik ederim
Selam hatunlar...
Ayy tişikkr edirim kızçebalböcegi güzel sectigin mobilya sehpada.
İnşallah kuzum hepimizin gönlüne göre olsun ...gönlün güzel gönlüne göre de güzel olucaktır inşallahzamana yayarsan olur en güzelleri ama hemen olacak dersen o kadar güzel olmuyor işte ona dikkat et kuzum
her haliyle sinir bozucuO adet gelenek görenek zaten bizi mahvediyor.
Kalmadı.istemiyorum sözleri bile bi işe yaramıyor...
bakalım biz napcaz eminim çok güzel olmuştur tarihi mekan fotoları daha güzel oluyor3-4 yere gittik mesela.
fotocumuz cok başarılı biri.
bi kaç tarihi yere gittik. antep evleri meşur biraz.
ögggggggggggggggggggggggggggggg
hoşgeldin canım
amin şekerim iyi düzenle evini görmeye gelcez hep beraber toz falan görmeyelim bakİnşallah kuzum hepimizin gönlüne göre olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?