Çokta iyi değil allahım olay olay üstüne bendegunaydin canim nasilsin
slm can kus
İyi kuzum sen nasılsın ?Günaydın canım naber:)
sağol kuzum nasıl olayım baya yorgunum..
cumartesi ütü ,çamaşır derken baya yoruldum yattım aşşağı:)
Pazar günüde annelere tatlı yapmak için 8:30 da uyandım ama iki tatlıda nefis oldu o yüzden baya sevindim..
Plancı minnak seniiben rüyamda gördüm rüyamda işe gitmemek için planlar yapıyordum
aşırı yorgunum bende gözüm ağrıyor bide geçmiş olsun kuzum bu pazartesi bize iyi gelmemiş baksanaiyidir biraz bogazlarim agriyor halsizim ama genede iyiyim sen nasilsin canim
Görümceler iyidir ya bende görümceyimmİyi kuzum sen nasılsın ?
işte burdakilerde vermiyorlar beni delirtiyorlarPlancı minnak senii
düşün ben babamdan izin alamadım vermem asla diyip durdu
hayırdır kız nolduÇokta iyi değil allahım olay olay üstüne bendeBu kez görümce vakası hala sinirliyim yaa
çalış ulen köleeeeeeeeeeee modundayızzzişte burdakilerde vermiyorlar beni delirtiyorlarbi gözüm kapalı çizim yapıyorum düşün yani
gecen baska yerden sana yazdim neden cevap yazmadin canim ne oldu gene benim kv olayi cozulme asamasinda gecen esim dedi babanin yemegine seni tek yollicam dedi ankaraya hayatta tek gitmem dedim hayatta ya senle giderim yada gitmem dedimÇokta iyi değil allahım olay olay üstüne bendeBu kez görümce vakası hala sinirliyim yaa
biyerlerimizi kasiyak nazar degdi bize vallaaşırı yorgunum bende gözüm ağrıyor bide geçmiş olsun kuzum bu pazartesi bize iyi gelmemiş baksana
aynen ya elime yelpaze alıp yellicem bunları en sonunda onu istiyorlar herhaldeçalış ulen köleeeeeeeeeeee modundayızzz
evet çok kıskanç insanlar bizim de maşallahımız var kıskananlar çok haklılarbiyerlerimizi kasiyak nazar degdi bize valla
kuzu bdv de bir konu açılmış gördün mü kız ve babasıyla ilgili midem bulandı zabanannnaynen ya elime yelpaze alıp yellicem bunları en sonunda onu istiyorlar herhalde
hangisi ya görmedim benkuzu bdv de bir konu açılmış gördün mü kız ve babasıyla ilgili midem bulandı zabanannn
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/neler-oluyor.794840/hangisi ya görmedim ben
gerçek olabilir böyle insanlar çok malesefhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/neler-oluyor.794840/
bu gerçekse eğer iğrendim resmen..
bizde babama yatardık sarıldırdık , acaba kız yanlış mı anladı..gerçek olabilir böyle insanlar çok malesef
bir anlar iki anlar adam sürekli yapıyormuşbizde babama yatardık sarıldırdık , acaba kız yanlış mı anladı..
Bende görümce olucam canım da , benimkisi cumartesi günü hırladı banaGörümceler iyidir ya bende görümceyimm
Bilmem nerde yazdın ki kuzum ?gecen baska yerden sana yazdim neden cevap yazmadin canim ne oldu gene benim kv olayi cozulme asamasinda gecen esim dedi babanin yemegine seni tek yollicam dedi ankaraya hayatta tek gitmem dedim hayatta ya senle giderim yada gitmem dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?