- Konu Sahibi amurashaya
-
insallah herseyimiz yoluna girer bi an once ya, bir bilsem ne oluyor da boyle oluyorMerhabalar,aynı sorunları bende birebir yaşıyorum
İnşallah herşey iyi olur.. Regresyon terapisi alıcam haftaya ve theta healıng eğitimi de almayı düşünüyorum.Umarım faydası olurinsallah herseyimiz yoluna girer bi an once ya, bir bilsem ne oluyor da boyle oluyor
Simdiden hayirli olsun sifa olsun. Regresyon terapisi kac liraya alacaksin ya benim durumlar kotu malesef madden hic bisey yapmaya imkanim yok su an saadece kendi kendime olumlama yapiorim en.fazlasi. Senin tedavinin detaylarini cok merak ediorumİnşallah herşey iyi olur.. Regresyon terapisi alıcam haftaya ve theta healıng eğitimi de almayı düşünüyorum.Umarım faydası olur
Simdiden hayirli olsun sifa olsun. Regresyon terapisi kac liraya alacaksin ya benim durumlar kotu malesef madden hic bisey yapmaya imkanim yok su an saadece kendi kendime olumlama yapiorim en.fazlasi. Senin tedavinin detaylarini cok merak ediorum
merakla bekliyorum. Seanstan sonra yazarmisin :)Regresyon terapisi seans 450 TL..Genelde fiyatlar hep bu şekilde..sonuçları bende çok merak ediyorum :)
Mutlaka yazıcam :)merakla bekliyorum. Seanstan sonra yazarmisin :)
Ozel deilse ne gibi seyler gordun? Daha dohrusu nasil birsey goruluyo ki gorulmesi gerekiyo ki acabaMerhabalar,dün regresyon terapisine katıldım.İlk başlarda herhangi birşey görmedim,sonradan gördüklerimde ne kadar doğru bilmiyorum kadın bana kızdı birşey görmüyorum diyip durursan seansı bitiricem diye. Beklediğim gibi birşey olmadı,korkulacak herhangi birşey de yok..
Merhaba ben de sifremi kaybettim bi sure giremedim:) Acaba etkisi zamanla mi gorulecek ki? Sanki kimi insanlar cikar cikmaz hafiflefim iyi geldi diyordu da. Belki de yapan kisi mi teecrubesizdi acbaİlk başlarda birşey görmedim,kadında kızdı sürekli birşey görmedim diyip duruyorsun böyle devam ederse seansı bitirmek zorunda kalıcam dedi. Sonra enerji temizliği yaptı..yangın gibi birşey gördüm..sonrasında 10-11 yaşlarında 1 erkek çocuk dumanın içinde bir yerde kapalı kalmış çaresiz şekilde geldi gözümün önüne..bu gördüklerime istinaden küçük yaşlarda yangında öldüğüm sonucunu çıkardılar.. Bana bir katkısı oldumu derseniz bence olmadı..
Merhaba ben de sifremi kaybettim bi sure giremedim:) Acaba etkisi zamanla mi gorulecek ki? Sanki kimi insanlar cikar cikmaz hafiflefim iyi geldi diyordu da. Belki de yapan kisi mi teecrubesizdi acba
Insallah olmustur da gelecek hayatinda farkedersinFayda gören insanlar da var ..Yapan kişi alanında uzman biriydi..Deneyim olmuş oldu benim için sadece..
Değersiz hissedenler bilinçaltında değerli olmaya ilişkin olumsuz kaydınız var. Neden değersiz hissediyorsunuz? Size kim ne zaman değersizlik yaşattı? Değerli olmanın size ne zararı olur? Neden korkuyorsunuz?
Buna ilişkin toplumsal kayıtlarımız var. Kendini değerli hissedersen burnun büyür, kibirli olursun gibi. İlk aklınıza gelen yanıtı yazın.
Değerli olursanız, kendinizi değerli hissederseniz en kötü ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?