İstiyorumki istediğim ölçüde olan vücudumu ömür boyu koruyabilmek,hep fit bir vücuda sahip olabilmek.Spor yapmayı sevmiyordum eskiden nefret ederdim beden derslerinden kaçardım.17 yaşındayım bu yaşıma kadar son 1 sene hariç sadece dans ederdim o ne kadar etki ederdi bana bilmiyorum.Çocukluğumdan beri shakiranın şarkılarını açıp onu taklit ederdim kendimce onun gibi dans ettiğimi düşünürdüm ama son 1 senedir düzenli spor yapıyorum diyebilirim.bundan 1 sene önce 60 kiloya yakındım (58-60 arası)Geçen sene okul çevresi değiştirdim ve 8 ay gibi bir sürede 55 kilodan 60 (olmuşumdur) o kadar kilo aldım..Göbeğim 3 kattı.Basenim pantolondan çok çirkin görünüyordu,bacaklarım kalınlaşmıştı...Kalçam J-Lo misali feci dışarıdaydı.Her yerimden kilo almıştım yani.....Sanırım depresyona girmiştim akşam 9dan sonra çay yapıp yemek ısıtıp yerdim yemek yemeye aşık bir insanım mutfakla aram iyidir yapmayıda yemeyide severim :)) ve bu durumdan rahatsız olup geçen sene temmuzda ramazanda girdi araya 1 ayda spor yaparak 7-8 kilo verdim.Yemekten kısmadım sadece pirinç pilavı ve makarnayı 2 kaşık koyuyorsam 1 kaşığa düşürdüm.Hiç su içmeyi sevmeyen ben ilk 1,5 litre ile başladım şuan 3-4 litre içiyorum su içtim..Sauna eşofmanı giyerek 1 ay oryantal aerobik yaptım,onun dışında sopayı omzuma koyup bel çevirdim ve belim 1 ay gibi kısa bir sürede 82 gibi bir ölçüden 75e düştü.Daha sonra okullar açılınca zayıflamaya devam ettim karatay diyeti yaptım 1 ay gibi kısa bir sürede 3 kilo vererek 49 kilo oldum tabi diyet yanında 1600 m koşuyordum haftada 2 gün falan bunuda 1 ay devam ettirdim..Yaklaşık mayıstan beri sporu bırakmıştım ama yine başladım çünkü kilo aldım...Kilo aldığım zaman kendimi frenlemeyi seviyorum ve bu durumu alışkanlık haline getirmek istiyorum çünkü ben takıntılı bir insanım :') İdolüm Nicole Scherzinger oda bu vücudu için yıllara borçlu,kaç senedir dans ederek formunu koruyor,tabii ayrıca sporda yapıyordur.Umarım bir gün onun gibi fit bir vücuda sahip olabilirim.
Eki Görüntüle 471160
Ölçülerim
Bel:65 cm
Kalça:90 cm
Basen(tekbacak):54 cm
benim için önemli olan ölçüler bu kadar :) ama zayıflamaya incelmeye devam ettikçe kalça kemiği ve göbek deliği hizasının ölçülerinide buraya yazmak istiyorum.Yaptığım egzersiz ve yediklerimi buraya yazarak sizlerle paylaşıcam belki benim gibi spora başlayıp incelmek isteyen olur birbirimizi motive ederiz.Gerçi kulüpteki bütün bayanlar azimli diyet yaparkende gördüm gaz aldım :') Her gün yaptıklarımı ve yapacaklarımı günlüğüme yazarak yeri gelince kendimi ödüllendirip cezalandıracağımmm!
Yapmakta olduğum Egzersizler
Callanetics
Jillian Michaels
Oryantal aerobik
Kendimce basen ve bel inceltme egzersizleri
Uyguladığım diğer yöntemler
Her sabah ve akşam 1 su bardağı ılık sirkeli su içmek
Umarım kısa sürede istediğim vücut ölçülerime kavuşurum..
hadi ya benimkiler şuan öyle ama genetik olabilirmi basen şekli çünkü babanneminde öyle kadın zayıf benim gibi aynı ama basen varr :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?