Tienen'in Beslenme & Egzersiz Günlüğü

Bugün itibari ile 50 kiloyummm

tebrik ederiimm canımm :)) bende şuan 17 yaşındayım 60 kiloydum 1 ayda 4 kilo verdim şuan 56 kiloyum hedefim 50 :) benim sorunum bölgesel basenlerim vücuduma oranla çok büyük sen basenlerinden nasıl kiilo verdin ??

aa yaşıtım :) benim basenlerde büyüktü belime oranla basen hareketi var bir tane onu yapıyordum aynı hareket mari winsor adlı bayanın videosunda da var.Günde 100 e yakın o hareketi yapıyordum şimdi o videoyu yaptığım için fazla yapmıyorum hareket şuydu bacaklarını kıvırıyorsun içeri doğru aşağı indirip kaldırıyorsun :)

yani demem o ki basen için spor yapmak istiyorsan mari winsor pilates bun thigh yapmalısın :)

Bugün yaptıklarımmm :)

callanetics yaptım ve yarın mola günüm <3
jillian yaptım ve ardından mekik çektim 3 dakikaya yakın :)
Sopayla bel çevirme hareketi 2 dakika falan..
Mari winsor basen egzersizi + 100 kere kendi uyguladığım tek hareket

ayrıca bugün 9 çaya başlıyorum iştah kesiyormuş bakalım göreceğizz :)

callanda mola günümdeyim :)
bugün yapacaklarım
jillian level 1
mari winsor yaptım bitti bile :)
birde 8 minutes abs yapmayı düsünüyorum
ayrıca 100 kere basen hareketi ve sopayla bel çevirme
ayrıca 2 bardak 9 çay
ve 1 bardak yeşil çayyyyy

Callan 18 yaptım kaldı geriye 3 :) 21den sonra devamını getirebilirim
Mari winsor 6.yapmıs bulunuyorum
Jillian Level 1 dün bitti bugün mola ve yarın level 2 başlayacağım
9 çay içtim 2 bardak
100 kere basen eritme hareketi
sopayla bel çevirme :)

tienen naptıın sen ya ben dün jillian yaptıım şuan bacaklarım çok pis ağrıyoo yürüyemiyorum merdiven inemiyorum mari winsor da yaptım o çok zorlamıyoo ama jillian çok zor yaa ama okul açılana kadar şu basenlerimden kurtulmam lazım ööff

ilk 3 gün ağrın olucak maalesef

kesinlikle :)) diyette sporsuz olmuyor mesela :)

2 gün ara verdim bacaklarım gerçekten çok kötü durumda yarın başlıcam bakalıım haydi bismillah bırakmam umarım

umarım değişim görürsün :) ben oryantal aerobiğe başladım

çok iğrençtii bir tane taytım var mesela şimdi bol duruyor pantolon gibi o böyle patlayacak gibiydi :)

bugün yaptıklarım
oryantal aerobik
8 minutes abs
mari winsor + 100 kere basen hareketi
sopayla bel çevirme

yan simitler gitsinnn

hadi ya benimkiler şuan öyle ama genetik olabilirmi basen şekli çünkü babanneminde öyle kadın zayıf benim gibi aynı ama basen varr :/

waooow maşallah tienen azmin hiç azalmasın inşallah tebrik ederim seni
boyun kaçtı canım atladım mı yoksa yazmadın mı :26:

benim tek sorunum bel inceltip göbek eritmek dümdüz bir göbek hayalim
iftardan sonra spor yapıyorum ben de
eliptik bisiklet ve twister kullanıyorum
mekik için AB rocket kullanıyordum ama belimde müthiş ağrı yaptı kullanmıyorum artık

hadi ya benimkiler şuan öyle ama genetik olabilirmi basen şekli çünkü babanneminde öyle kadın zayıf benim gibi aynı ama basen varr :/

Mrb arkadaşım genetik olabilir tabiki ve basen problemine eliptik bisikletler ilaç :))
imkanın varsa tavsiye ederim

Wuwwww.... Burada neler varmış yahu.Yarın detaylı bir inceleme yapıyim bari

arzu abla katıl bana ameliyata kadar vücudumu şekle sokmalıyım yoksa ameliyattan sonra koca göbeğime takarım

1.58 boyundayım canım :) elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve faydasını görüyorum basenin genetik olduğunu söylüyorlar mesela benim annemlerde hep öyledir ablamda çok basenlidir beyonce gibi vücudu var kalça falan büyük ama kendisi 3-4 kilo verdi ve bu basenlerden gitti diyet yapmadı psikolojik erime oldu onda maalesef yani spor yapınca falan genetiklik kalmıyor tamamen basenimi yok edemedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…