Tienen'in Beslenme & Egzersiz Günlüğü

bir şey yapmadı sadece psikolojik olarak eridi bizden uzakta suan yurt dısına gidince yemeye bir sey bulamadı ve hasret eklenince üstüne böyle oldu simdi pantolonları bol geliyor ama genetiklik sporla diyette yok olabilcek bir şey bence :S

bugün menüde
oryantal aerobik
mari winsor
callanetics
sopayla bel çevirme
kalça kaldırma hareketleri.

sizlerle 2011 haziran ayındaki kollarımla 2012 haziran ayında olan kolumu paylasmak istiyorum 1 senede eritmedim bu kolları tabiikide 2011 temmuz ayında spora baslamıstım.. 2011 eylül başından beri böyle kollarım :))

Eki Görüntüle 489420

Maşallah sana tatlım hırsına azmine hayran kaldım
sporun insan hayatına gerçekten her yönden çok etkisi var
yolunda başarılar dilerim

tesekkür ederim valla isteyen herkes basarabilir hepimize kolay gelsin

yaptığım sporlar sonuc vermeye basladııı
belim 63 cm artık
kalça kemiği üzerinden 82
göbek deliğinden 65
basenlerim ikisini ölcünce ayakta 90 cm geliyordu simdi 86 gibi bir rakamda tek bacak 50-51 cm arası :)))

bugün pcd workout dont cha
oryantal aerobik
mari winsor
kalça kaldırma hareketi
sopayla bel çevirme
callanetics

Son düzenleme:
bugün menüde

1-callanetics
2-oryantal aerobik
3-sopayla bel çevirme
4-mari winsor
5-kalça kaldırma hareketi

yaklaşık 1,5 saati buluyor bunları yapmak

bugün callaneticste mola günümdeydim..
iftardan sonra kendimi çok yorgun hissettiğim için egzersiz yapmadım bugün
mari winsor'a başladım başlayalı ilk molam diyebilirim
oryantalde 2.mola oldu
diğerlerini artı olarak yapıyordum zaten insallah bugün yapabilirim

bugün callanetics
oryantal aerobik
mari winsor

hedef kilodayımm sıkılasmayaa devam

bugün menüde

mari winsor
callanetics
oryantal aerobik var
hedef kilodayım belim 62,5 gibi ama popomda kücüldüğü icin sanırım yine basenim popoya oranla büyük duruyor bu yüzden kalçayı değilde baseni zorlamak istiyorum ! sıkılaşmaya devam.....

sana çok imreniyorum bayram seyran dinlemeden tam gaz gidiyosun:)

yeme düzenin nasıl acaba? spor forever anladığım kadarıyla

bayram bugün bitiyor yarından itibaren düzene sokmayı düsünüyorum onun dısında ne bulduysam yedim ramazan ve bayram boyunca :)

bugünn
mari winsorr
oryantal aerobik
callanetics

Benden 1 yaş büyüksün.. Rica etsem özelden callanetics videolarını atar mısın? yapmak istiyordum ama bulamadım.. Bende 158-59 falanım kilom 49,5 gibi şuan.. Ramazan bitti bugünden başladım sağlıklı yaşama.. Topiğime uğrarsın arada

Son düzenleme:
videoları atamıyorum ama callanetics sayfalarında linkler paylasan olmus süper callaneticsin :) biz indirmistik

hım anladım canıım, neyse kısmet bebegııım :* umarım incelirsiiin Kaç kilo oldun bu arada ? boy ve kiloyu ne zaman paylascaksııın

boy 1.58 kilo 47 yada 48 oldu galiba bayramda tartıldım regl olduğum halde öyle cıktı gerçeği ne bilmiyorum :S

ayrıca bugün

mari winsor yaptım ve oryantal aerobik birde callanetics

kalcam kücüldü basen eriteyim derken her ikissinden de inceldim orantılayamadım yine pöf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…