Tienen'in Beslenme & Egzersiz Günlüğü

canım ölçülerimiz aşağı yukarı aynı bnm de boyum 157 fln kilom sanırım 48. bel 65 kalça 90 basen 94 benimde göbeğim var bi tek ondan şikayetçiyim. doğumdan kalma çoğu gitti ama bu kalan hala siirimi bozuyo. göbek deliğinden ölçtüm 77 göbein en çıkıntılı yerinden ölçünce 82 çıktı karnım şu an tok oruçlu değilim kahvaltı yaptım. onun da etkisi vardır. yemek yiyince kocaman karnım oluyoo.. bende istiyorum ama evde yapamıyorum spor..

evet ölçülerimiz aynı senin tek sorunun birazda basen galiba ama çok güzel bence kiloluda değilsin belediyenin kursları var ismekte aerobik falan onlara katılabilirsin aslında :)

2 bardak 9 hayat çayı
30 dakika oryantal aerobik (yaparken sauna esofmanı giydim)
15-20 dakika arası pcd workout
mari winsor 18 dk
callanetics :)))
sopayla bel çevirme istediğim kadar sayıyorumm ve 100 kere basen hareketi

mari winsor 10/60 tamamlandı
callanetics 22/42
oryantal aerobik yaptımm
şimdi 100 kere basen hareket ve sopayla bel çevirme

mari winsor
oryantal aerobik
callanetics
sopayla bel çevirme
bugünlük bu kadarrr

bugün oryantal aerobik
mari winsor
sopayla bel çevirme birde kalça kaldırma hareketleri

göbeğim oruclu olduğum ve gündüz fazla uyuduğum için hep şişkindi bugün sabah yürüyüs yaptığım icin biraz daha inikti ve ölctüm sanırım 63,5 olmus belki dahada incelmistir ama yine şişik yemekten sonra yine şişerim ölcüm farklılasır bununda farkındayım ama tam gazz devamm
basenimde sanırım 51 olmustu biraz daha erimesi yok olması lazım o igrenc cıkıntının ..

bugün spor menüsünde mari winsor var.
Oryantal aerobik var
Kalça kaldırma hareketi var..
sopayla bel çevirme var tabiikide :)
he belki pcd workout yapabilirim dans hareketleri çok eğlenceli ama belkii

03.08.2012 tarihinden beride günde 2 bardak 9 hayat çayı içiyorum bende kabızlık problemi normalde yok ama olan arkadaşlar kullanmalı faydalı bir karışım içindeki bitkiler zaten yağ yaktırıyor...

bugün egzersiz menüsünde
kalça kaldırma hareketi
mari winsor
pcd workout
sopayla bel çevirme var

ve birde 9 hayat çayı 2 bardak

Azmine hayranım valla .Benim bacaklar bir türlü erimiyor sinir oldum ,sen neyi önerirsin ,en etkilisi sence hangisi?

basenlerinden sikayetciysen mari winsor yap ben birde bu sabah 5 mil yürüdüm leslie ile onuda yapabilirsin sürekli bacak calıstırıyo zaten
bide ben bugünkü menüyü yeniden tazeliyim

callanetics yapıcam simdi
mari winsor bitti
pcd workout dont cha yaptım sadece dansı kaptım
pump it up yaptım part 1 bitirmedim ama bir kac hareketini amac terlemek
8 minute buns yaptım ve
8 minute abs yaptım kendimce basen hareketi yaptım sopayla bel çevirdim

şuan bol su iciyorum 1.5 litreyi gecmistir ictiğim su sahura kadar 3 litre icerim heralde

ama göbek beni sinir ediyo erisin gitsin pislik

tabe lan

kız olmazmııııı deli değişiklik var hemde maşalllaaaaaaaaaaahhh gaza geliyorum bak siz böyle yapınca sporda şart devamlı istikrarlı olmak dmii he:)

yorumlarınız beni mutlu etti yaaa demek emeğim bosa gitmemiş sevindimm tam gaz devam o zaman

insallah hep beraber ne zamandır da tartılmadım acaba vermiişmiyimdir 1 kilo daha

bugün menüde oryantal aeorobik
mari winsor
callanetics
sopayla bel çevirme

yorumlarınız beni mutlu etti yaaa demek emeğim bosa gitmemiş sevindimm tam gaz devam o zaman
Basenlerinde bayağı fark var çok net belli oluyo değişiklik.Benimki senin eski foto halinin 2 katı fazla nerdeyse.Demekki erimeyecek gibi değilmiş senin farkı görünce.Benim basenler genetik olduğu için annem sağolsun ona çekmişim hayal gibi geliyo oranın erimesi.

ablamda anneme benzemis basenliydi heryeri ince olmasına rağmen 1 ayda eridi onunki yeme düzeni vs. değişince gözle görülür değişti onunki D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…