Tika basa yemeden sofradan kalkamiyorum!

Ay şuan okuyunca allah'ım bu günleri göreyim diye dua ettim siz düşünün

canim yemek, yemek dünyanin en güzel seyi zaten bence kimse sevdigi tatlardan mahrum kalmamali ama iste konu yemek olsun abur cubur olmasin :) seve seve yardimci olurum.

Ne sorayım size ben kalçamı sıkılaştırmak istiyorum squat 30 gün luk program varya onu yaptim evde pek etkili olmadi ya nasil olcak bu iş sıkılaşiyor mu gercekten ne kadar sure lazim.Biraz kalkik olsa fena olmaz hani

Demir eksikliginiz vardir konusahibi bi baktırin.

Yeni doğum yaptın yanlış hatırlamıyorsan. Emzirdiğin için acıkman çok normal. Çünkü bebekler iligimize kadar çekiyorlar
Acıktığını hissettiğin zaman bol su iç. Ekmek, hamur işi tatlı falan yememeye çalış. Sebze yemeği tüket. Ilk bir hafta zorlanirsin ama sonra alışınca çok rahatlarsın.

5 ayi gecti dogum yapali. Evet ozellikle emzirdikten sonra acayip acikiyorum. Tatliyi kesebilsem super olacak

canim yemek, yemek dünyanin en güzel seyi zaten bence kimse sevdigi tatlardan mahrum kalmamali ama iste konu yemek olsun abur cubur olmasin :) seve seve yardimci olurum.
Abur cubur yok benim hayatimda :) cocuklarimda da. Ama porsiyonlarinm büyük. Simdi biraz hamilelikten olk kez kez istahtan kesildim yoksaaaa hey gidi hey :)

Abur cubur yok benim hayatimda :) cocuklarimda da. Ama porsiyonlarinm büyük. Simdi biraz hamilelikten olk kez kez istahtan kesildim yoksaaaa hey gidi hey :)
abur cubur olmamasi sizin icin buyuk avantaj sanslisiniz :) simdi onunuzde bide emzirme dönemi var ohhh parmaklarinizi eme eme yersiniz :):)')

Emzirirken o mide kiyilmasi var ya off of

5 ayi gecti dogum yapali. Evet ozellikle emzirdikten sonra acayip acikiyorum. Tatliyi kesebilsem super olacak
Kesinlikle ben de hamileyim ama emziriyorum da yavas yavas zorluyor beni oylelikle emzirme aralarını aciyorum cunku calisiyorum bir de ve istahim eskisi gibi degil. Ben eski benken cok guzel yerdim. Ama hep saglikli. Ekmegimi bile kendim yaparim biraz temizlik takintisindan. Sonra da sebze meyve yogurt salata ev yapimi meyve suları ve nadiren tatli. Paketli yedigim herhangi bir sey resmen 1 hafta icinde 1 kilo olarak dönüyor bana.. onun icin her seyin sagliklisini tercih ettikten sonra inan sorun olmuyor.

sadece squat la olmaz yalan yani mesela ben önce hit yapiyorum hit nedir
kosu bandinda 4 dakka tempolu yururken 1 dk en yuksek hizda kosuyorum 3 kez yapiyorum bunu sonra agirlik elime aliyorum 5kg toplamda 10 kg 30 squat normal 30 sumo squat bide 30 tane de one adim atip dizi kriyosun onu yapiyorum bunlar hep agirlikla sonrasinda yan karindi falan filan bir suru hareket yapiyorum duzenli selulit gitti önce sonra sıkılastı yani ben sana sunu soylim yan karin bel incelince falan kalcan ortaya cikiyor pantolon tayt falan giyince belden sıkıyor arkadan kalca atiyor :)

Emzirme faktörüne ne denir bilemiyorum. Ben sürekli ama az az yiyorum çünkü ağzımı boş tutmayı beceremiyorum. Daima küçük tabaklar büyük fincan tabağı ve küçük pasta çatalı kullanırım minik kaseler filan. Yani ben üç kerede ancak bir öğünlük yemek tüketmiş oluyorum siz de porsiyon küçültmeyi deneyebilirsiniz. Bi de her yeme seansında en az yarım litre su içmeye zorlarım kendimi insan daha çabuk şişip doyuyor

Bir haftadır kendimle mücadele ediyorum. Yeni başladım diyete. Bir iki gün gözlerim karardı, başım döndü ama yavaş yavaş geçiyor tatlı isteği. Normalde bir tepsi sütlü tatlı yerim yani.
Bence bir dene.

1 haftadır diyet yapıyorum tam da söylediğiniz gibiydim ama şimdi yemiyorum çözüm mutlaka bol bol su için emzirdiğiniz için mideniz de kazınir emzirmeden önce 1 bardak sonra 1 bardak yemek yerken sadece yiyeceğiniz kadar yemek alın salata ya da yoğurtla yeyin hatta 1 dilim ekmek alın o kadar bunları yeyip sofradan hemen kalkın ara öğün yapın 3 günde alısırsiniz

Bana kilonuz fazla gelmedi. Emziriyormuşsunuz.
Vücudunuzun hala fazla enerjiye ihtiyacı var.
Biraz daha süre verin kendinize. Süt üretiminiz azaldıkça yeme isteğiniz normale dönecektir..

Ara öğünlerde kalorisi az besleyici şeyler tercih ederseniz bir nebze dengelersiniz..

Yemekten hemen once su icin. Yemek yerken de. Yemegi de yavas yiyin. Cunku bir insanin karni 15 dakikada doyarmis. Yani 15 dakikalik surede yavas yerseniz karninizin tok oldugunu hissedeceksiniz.

Peki ne kadar zamanla bu duruma geldiniz? 1 sene?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…