- 21 Nisan 2018
- 8.177
- 30.249
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Aslinda korseyi ben de dusundum. Iki sezeryandan sonra sarkik bir gobek kaldi. Normalde de gobegim vardi ama en azindan sarkik durmuyordu. Ise yarar mi acaba?ben artık korse giyiyorum her yerde. çok sıkıyor ve hep tok hissediyorum
Evet saglikli olan seyleri secersek fazla kilolalar bile gider. Ekmek, seker, paketli gidalar. Bunlar kilo aldiriyor. Tamamen hayatimizdan cikarabilmek onemli. Ben henuz bunu basaramadim. Evde kendim yapacak zamani da su an bulamiyorum.
Nisam geçenlerde yine (yine yine yine) aldığım bir iki kiloyu aynen böyle verdim. Öncesinde de böyle vermiştim, ondan öncesinde de :)) güzel yiyince insanın zaten atıştırası gelmiyor.
Nohut unu mu? Nasil yapiyorsun, tam ayrintili yazar misin?less ıs more
mıhaıl benım surecıme sahıt
dedıgım gıbı beslenerek 6 ayda 40 kılo verdım ben ve saglıklı beslenmek zaman alan bırsey degıl
cok hızlı sabırsız yogun bırıyım
saglıklı beslenmek asla zaman alan bırsey degıl
evde zaten yerken zaman harcıyorsun sadece yedıgın seylerı degıstıreceksın :)
cırba yaparken ıcıne pırınc atmayacaksın
yagda kızartmak yerıne fırında pısıreceksın
ekmekle peynırı dürüm yapıp yemek yerıne marula durum yapıp yıyeceksın
ıse gıderken ıslansın dıye suya koydugun nohutu aksam eve geldıgınde fırına atıp pısırıp rondodan cekıp onu un halıne getırıp tek un olarak onu bılıp puacayı pastayı ondan yapacaksın badem unu nohut unu gıbı...
hepsı bu :)
tabııNohut unu mu? Nasil yapiyorsun, tam ayrintili yazar misin?
Supermis. Ilk firsatta deneyecegim. Tesekkurlertabıı
nohutu aldık suda beklettık attık gazını mazını pisini
sonra fırına yaglı kagıt ustune 200 derecede 1 saat pısırdık
ıyıce pıstı o
soguyunca rondodan cektık ıyıce un halıne getırtık
cam kavanozda buzdolabında 1 ay kalıyor
kuru fasulye ve mercımekle de aynı sekılde yapılıyor
bunlarla cok guzel ekmek puaca yapabılırsın yagda kızartmadan patatessiz mucver yaparken un yerıne de kullanabılırsın
bu una bıraz yogurt peynır zeytın kabartma tozu baharat zeytınyagı ekleyerek kucuk kek kalıplarında tuzlu kek yapabılırsın ıs yerıne goturursun veya kahvaltın olur mesela
badem ıcınde soyle
bademı aldım rondodan cektım un halıne geldı
ıcıne tereyagı kuru uzum kakao fındık tarcın karbanot falan koydum pısırdım
kek oldu :) bu kadar
Supermis. Ilk firsatta deneyecegim. Tesekkurler
Mukemmelılk sayfa da tarıflerım varSağlıklı beslenirken;
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...www.kadinlarkulubu.com
unsuz patatessız fırında mucverı de su sekılde yapıyorum o da dolapta 2 gun kalıyor cok doyurucu ve lezzetlı
yarım demet maydanoz
3-4 taze sogan
2 havuc
1 kase lor peynır cok az kasar peynır rendesı
3 yumurta
tuz bıber kara bıber
karbonat
bunları dograyıp karıstırıp cırpıp yaglı kagıtda fırında pısırıyorum
cok lezzetlı oluyor dılımleyıp yıyorum
tost makınasının arasına yaglı kagıt koyup onun arasında da pısırılebılır
emzirdiğin için olabilir. şuan ben de öyleyim. bu yediğime bence en az 2 litre süt üretmem lazım normalde.Derdim tam olarak bu. Her yemek sonrasi siskinlik hissi yasiyorum ama yine de tika basa yiyorum. Soyle yari ac sofradan kalkabilmeyi basaramiyorum. Boyum 1.60 kilo 64. Emziriyorum ve her emzirmeden sonra acikiyorum. Ara ogun de yapiyorum. Cok ac olmadan sofraya otursam da yine de tam porsiyon yiyorum her seyi. Gozum doymuyor. Bunu engellemek icin ne yapabilirim? Siz iradenizi nasil kontrol ediyorsunuz?
Ben genel olarak cok aşırı yiyen biri değilim. Herşeyden az yiyorum. Eşimde biraz çok ye diyorTam porsiyon yemekte sorun yok ki.
Abur cubur yemiyorsanız, şekerli ve unlu şeyler çok tüketmiyorsan sağlıklı şeyleri zaten kuş kadar yememiz gerekmiyor.
Derdim tam olarak bu. Her yemek sonrasi siskinlik hissi yasiyorum ama yine de tika basa yiyorum. Soyle yari ac sofradan kalkabilmeyi basaramiyorum. Boyum 1.60 kilo 64. Emziriyorum ve her emzirmeden sonra acikiyorum. Ara ogun de yapiyorum. Cok ac olmadan sofraya otursam da yine de tam porsiyon yiyorum her seyi. Gozum doymuyor. Bunu engellemek icin ne yapabilirim? Siz iradenizi nasil kontrol ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?