Tiktok..

Tiktok deyince aklıma hep elektrik süpürgesinin borusunu ağzına sokup “dürülülüüü” diye zurna sesi yapıp klip çekenler geliyor. Bir gün 2 saat kesintisiz dürülüleri izlemiştim.

Bir de kapıyı açıp “kimin kocaaaasıı buuu, bu benim koca” diye daire kapısında klip çeken ablalar vardı.

Enteresan bir dünya. Belki babanız da “ne yapıyor bu değişikler?” Diye izliyordur öylesine.

Bi ben indirmedim bu uygulamayı galiba bir kaç gördüğüm videoda da bugünde birisi adına utandım diyorum ama koca adam size soracak değil ne izleyip izlemiyeceğini

Tiktok devamlı açık saçık kızların olduğu bir uygulama değil ki.niye bu tepkiniz.
Ben bir ara takmıstım tiktoka.hesabım yoktu ama sürekli ordaydım.sonra dedim buna harcayacağım vakti daha mühim şeylere harcarım.sildim telefonumdan.babanızda sıkılıp silecektir elbet.şimdilik takılsın adamcağız.bide kafayı dinlendiriyo bu tiktok

Kusura bakmayin TikTok nedir, nasil bir uygulamadir? Hic merak edipte nedir bu diye arastirmadim, karsima da cikmadi sosyal medyayi nadir kullaniyorum. Okuduklarima bakilirsa iyi ki de cikmamis karsima.

Ben bu ara youtubeda yeni yuklenen popstarin kavga bolumlerini izliyorum acayip kafa açıyor meğer ne ekşın dolu bir yarismaymis
Kavga eden edene sak sak sak cakiyorlar laflari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…