- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi mavigezegen
-
Şu yıllar önce ki popstar mı?Ben bu ara youtubeda yeni yuklenen popstarin kavga bolumlerini izliyorum acayip kafa açıyormeğer ne ekşın dolu bir yarismaymis
Kavga eden edenesak sak sak cakiyorlar laflari
Evet meğer ne ekşınlı zamanlarmışŞu yıllar önce ki popstar mı?
Evet o zamanlar sürekli izler hiç kaçırmazdım.Bayhan elendi diye hüngür hüngür ağlamıştım.ne safmışımEvet meğer ne ekşınlı zamanlarmış
karismayin babasinin her yaptina karisan biri olarak cok pismanim o bir birey köle deil birakin annenizin sorunuBabam tiktok indirmiş videoları izliyo önüne ne çıkarsa. Hesabı yok ama bir sürü kadın çıkıyo tiktokda açık saçık dans edip oynayan. Sürekli sildim tiktoku telefonundan ama ara ara tekrar yükledi. Ne yapsam da izlemez acaba ya babamdan tiksiniyorum bazen bu videoları gördükçe..
Popstar alaturka da vardi orasi da böyle fena fenaEvet o zamanlar sürekli izler hiç kaçırmazdım.Bayhan elendi diye hüngür hüngür ağlamıştım.ne safmışım
Yarın bir göz atıyım bakalım.unutmuşum çoğunu.en çok armağan çağlayanın sivri dilini hatırlıyorum.Popstar alaturka da vardi orasi da böyle fena fenagerci popstarin her cesidi her jurisi ayri fena ya oturup izleyince
birak izlesin hep mac izleyecek degil ya. Herkesin babasi bilimsel konusmalari izlemiyor ya da turk sanat musikisi izlemiyor yapacak bir sey yok. O tarzda uygulama da yok zaten napsin adamcagiz
Babam tiktok indirmiş videoları izliyo önüne ne çıkarsa. Hesabı yok ama bir sürü kadın çıkıyo tiktokda açık saçık dans edip oynayan. Sürekli sildim tiktoku telefonundan ama ara ara tekrar yükledi. Ne yapsam da izlemez acaba ya babamdan tiksiniyorum bazen bu videoları gördükçe..
siz izlemeyin o zaman, babanıza itici gelmiyor demek ki.Hiç hoş gelmiyor bana öyle ortamlar itici geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?