- 9 Ocak 2015
- 1.214
- 781
- 163
- 39
Hayirlisi olsun..uzme kendini..ben yediremedim senden cok etkilenmedim deyince gorusmedim.bulusalim zamanla olur diyor ..kalsin ya istemiyorum..Kendinizi açtığınız için teşekkür ederim, böyle durumlarla karşılaştığında yalnız olmadığını bilmek insanı rahatlatıyor. Elbette her şeyin başı insanlık. Mesele para veya statü değildi ama değinmek istediğiniz noktayı yakaladığımı düşünüyorum. Umarım Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırır.
canım yalnız tıpta 4. sınıfta intern olunmaz, 6. sınıfta olur, doğruyu söylediğinden eminmisin?4. sınıfta, intern şu anda. Ben de eğitim fakültesinde son sınıftayım. Bence de sanki lisedeki ezikliğini üniversitede bastırmaya çalışıyor gibi sanki ve bu durum da bende yarışma hırsına neden oluyor, daha fazla takılıyorum. Çok yumuşak huyluyumdur maalesef, nasıl egosunu sarsıp kendine getirebilirim? En başta da söylemiştim tıp eğitimi almak istediğimden kendisini takdir ettiğimi.
bir de şunu eklemek isterim . yanlış anlamamanızı umarak internette insanlar olduğundan hep daha iyi gözükür . çünkü siz sadece onun gösterdiği kadarını bilirsiniz. yalan söylemediğini varsayarsak konu konuşurken de tamamen şekillendirebilir. kendi bilgisini sergileyebilir sadece.ama dışarda görüşseniz belki hiç entellektüel bulmayacaktınız bile.söylenenle gerçek Bambaşka olabilir . inşallah başka hayal kırıklığı yaşamazsınız.Galiba onun gibi veya ondan iyisine henüz rastlamadığım için yalancı bir "son şans" duygusu oluştu bende ama henüz çok gencim, inşallah dediğiniz gibi beklentilerime uygun ve anlaşabileceğim biriyle tanışırım. Önemli olan tıp okuması değildi, kültür düzeyiydi; nitekim aynı sitede yabancı biri ile tanışmıştım, kendisi lise mezunu idi ve bu doktor adayı arkadaş onun yanında çok sönük kalırdı. Umarım kendimi daha iyi ifade edebilmişimdir bu konuda.
Diğer konuda ise doğru söylüyorsunuz. Değerlendirmenizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Dediğim gibi, her yorum benim için çok önemli.
ben bu kısmı kaçırmışım. gerçekten intern olamaz.canım yalnız tıpta 4. sınıfta intern olunmaz, 6. sınıfta olur, doğruyu söylediğinden eminmisin?
İntern son sınıfta staj gören öğrenci değil mi,benim de tıp fakültesinde okuyan akrabam var hatta okumuş olan tanıdığımda var 6. Sınıfta staj yapıldığını söylemişti.Konu sahibinin tanıdığı kişi 4. Sınıfmış 4. sınıfta nasıl oluyor.ben bu kısmı kaçırmışım. gerçekten intern olamaz.
canım 4 ,5, ve 6 da staj yaparsın ama sadece 6. sınıfta intern denir. 4 ve 5 e stajer doktor deniyor. 4. sınıf biri intern kesinlikle değildir yani.İntern son sınıfta staj gören öğrenci değil mi,benim de tıp fakültesinde okuyan akrabam var hatta okumuş olan tanıdığımda var 6. Sınıfta staj yapıldığını söylemişti.Konu sahibinin tanıdığı kişi 4. Sınıfmış 4. sınıfta nasıl oluyor.
Teşekkürler ederim canım,belkide ben yanlış anlamışımdır tanıdığımın dediğini,canım 4 ,5, ve 6 da staj yaparsın ama sadece 6. sınıfta intern denir. 4 ve 5 e stajer doktor deniyor. 4. sınıf biri intern kesinlikle değildir yani.
bende de başka bir iş var :) muhtemelen kendine sanal dünya kurmuş biri ve meslek olarak da doktorluğu seçmiş.zaten internün kafasını kaşımaya vakti olmuyor nöbetlerden tusdan .o dönemimi hatırlıyorum hastanede yatıp kalkıyordum çoğu gün. gerçekten internet üzerinden tanışmak bu açıdan çok tehlikeli . :)Teşekkürler ederim canım,belkide ben yanlış anlamışımdır tanıdığımın dediğini,Onlarda sizin dediğiniz demişlerdir büyük ihtimal,o zaman dediğiniz gibi konu sahibinin konuştuğu kişi 4. Sınıfta nasıl intern oluyor bunda başka bir iş olabilir o zaman.
Terimi yanlış kullanmış olabilirim, kusura bakmayın. 4. sınıfta, staj yapıyor. Düzelttiğiniz için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?