- 10 Eylül 2016
- 280
- 481
- 33
- 33
- Konu Sahibi BayanLazarus
-
ben daraldım. adam araba kullanıyo bi zahmet bakma tırnak etini kemirirken.
el tutma konusunda ne diyeceğimi bilemedim
Sus otur ve bence nötr kal artık kendini anlatmışsın daha ne yapacaksın seni sindirmeye çalışıyor boşver böyle tipler bumerang gibidir gönder yol ver yine sana gelir merak etme canım.
Devlet meselesine çevirmiş olayı sevgilin senin hatan yok bence bende aynı tepkiyi verirdim. Daha ne bekliyor ki ayağına mı kapanmani.
Sırf kişilik ve yetiştirilme meselesi . Benim babamda bu tür şeylere dikkat eder mesela . Bu durum düzelir mi düzelir. Ama bu tür icten kırılan kisilerin yaninda hareketlerine arti dikkat etmen gerekir :)
Sevgiliniz kac yasinda? İcim bayildi yani tribinden. Tartisiyorsun, sinirini yasamaya bile hakkin yok arkadas. Geri cevrilmek istemiyorsa, kirdiktan sonra elini uzatmasaymis. Ben size hak verdim. Ayrilik sebebi degil bu. Zeytinyaglik yapmis.
Tırnak ve tırnak eti yemek maalesef bir hastalık.
Aynısı bende de var. Hiç uzatamıyorum tırnağımı. Sevmiyorum ama kontrolsüz yapılan bir şey. Bilinç dışı. Farkına vardığında iş işten geçmiş oluyor.
Sebebi ise psikolojik. Özellikle endişeli ve kaygılı kişiler bunu çok yapıyor. O an da kafasına takılan bir şey ona endişe veriyorsa bu davranışı sergiliyor.
Bunun çözümü yok gibi bir şey.
Çok şey denedim. Oje sürdüm olmadı. Acı tatlı farketmez.
İnat ettim olmadı.
Bi ara parmakları yara bandı yaptım yine olmadı. İki üç hafta tutsan bile bir anda kontrolsüzce yemiş oluyorsun. Diğer mevzu için bir şey diyemeceğim kusura bakma.
Bence üzerine gitmeyin, birşey yazmayın yoksa havaya girip kendini naza çekecek belli. Uzak durun bakalım ne yapacak.
Tabiki sinirliyken elini tutmak istememiş olabilirsiniz gayet doğal bir şey bu kadar anlam yüklemek çok mantıksız.Sevgiliniz hem suçlu hem de özür dileyeceği yerde size kabahat buluyor suç bastırıyor.Kimse size canı istediği gibi bağıramaz.Ben de strestliysem tırnak etlerimi yiyorum uyaran olursa içten içe sinir olsam bile kimseye bağırıp çağırmıyorum yok öyle bir dünya
Benden 13 yas buyuk bir adamin yaptigi sey suan bana cocukca geliyor. Bosuna vicdan azabi cekmeyin. Bu tarz insanlar hatalarini sizi suclayarak unuttururlar. Ozur dilenecek durumdayken ozur dileyen olmussunuz.35 yaşında kendisi. Haksız olduğunu kabul ediyor bağırmakla ilgili ama seninle ne yaşıyorsak yaşayalım ben senin uzattığın eli hiç geri çevirmedim sen de benim elimi çevirmeyecektin dedi. Seni aldatmadım sana vurmadım nasıl elimi tutmazsın sen benim diyor. O öyle dedikçe ben de gerçekten kötü birşey yaptığıma inanmaya başladım
Afedersin canım ama erkeğine sahip çıkmadın ne demek ya köpek mi kedi mi zannediyor kendini sevgili dediğimiz şey sahip efendi köle üzerinden mi gidiyor sevgilinde yani bende alkolden olduğunu düşünmeye başladım biraz bekle kendine gelince karşılıklı konuşma yapın ikimizde kırıldık uzatmayalım de tatlıya baglarsiniz inşaAllah.Çok geç kalmışım özür dilemek için öyle diyor. Haksızdım sana bağırarak ama ne olursa olsun elimi geri çevirmemeliydin. Hadi o an sinirle yaptın, saatlerce suratına bakmadım bir an aklına gelmedi bu adamı gerçekten üzdüm mü sinirlendirdim mi diye sormak. Ben sana asıl sorunun ne olduğunu yazana kadar anlamadın bile artık çok geç diyorerkeğine sahip çıkmasını beceremiyorsun gibi cümleler bile kurdu. Alkolden ve arkadaşlarının dolduruşundan mı bu kadar abartmıştır diyorum ama bilemiyorum Gerçekten dediği kadar üzülüp kırıldıysa telafi etmenin bir yolu var mıdır onu da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?