Tırnak Eti Yemekten Ayrılığa.. Kafayı Yiyeceğim!

BayanLazarus

Bu bir koi degil, bu bir ai! ^.^
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
280
481
33
33
Merhabaa KK hanımları,

Öncelikle iyi bayramlar hepinize. Dün yaşadığım şeyleri anlatmak istiyorum sizlere, elimden geldiğince kısa tutmaya çalışacağım, uzun olursa şimdiden affola.

Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz yaklaşık olarak. İnişli çıkışlı bir ilişkimiz var, hala birbirimizi tanıyoruz ve sancılı bazı süreçler geçiriyoruz ama hepsini teker teker atlatıyoruz çok şükür. Dün 1 senedir gitmek istediğimiz bir yer vardı, oraya gidelim dedik. Yolumuz yaklaşık bir saat, çıktık yola erkek arkadaşım sürekli tırnak etlerini yiyor. Daha önce rahatsız oluyorum yapma vs demiştim ama çözüm olmadı. Gözüm takılsa da bir şey demedim, krem verdim sür diye, ardından tekrar yemeye başladı, kremi biraz yesin hemen dokunma dedim kızdı birden karışma dikkatimi dağıtıyorsun diye. Sen de benim dikkatimi dağıtıyorsun dedim bağırmaya başladı arabayı kullanan benim senin dikkatin dağılsa ne olacak vs diye, ben de şok oldum sustum. ( Kendisinin öfke kontrol problemi var anlık olarak patlayabiliyor birden) Neyse arabadan indik, yürürken elimi tutmak için uzattı ama ben çok kırılmıştım öyle bağırmasına ve tutamadım elimi o da daha çok sinirlendi. Yol ortasında düzgün tutacaksan tut yoksa hiç tutma diyerek bağırdı. Biraz tartıştık, sonra bir iki saat kadar dolaştık gideceğimiz yere gidip tatlımızı yedik çıktık. O süreç içinde ikimiz de hiç konuşmadık, eve dönerken tutamadım kendimi ağladım, eve bırakırken yüzüme bile bakmadı çıktım gittim ben de.

Sonrasında mesaj yazdım olanlarla ilgili, sinirlenmenin de bir adabı var ben çok yoruldum çok kızdım kırıldım yüzüme bile bakmadan çekip gittin helal olsun diye. Bir iki yazıştık ben sorunu anlamamışım bile, bana en sonunda sebep ne olursa olsun ne kadar birbirimize kızsak da kırılsak da benim uzattığım eli sen tutmadın ya bu saatten sonra söylediğin söz de döktüğün gözyaşı da umrumda değil. Artık istesen de o eli tutmam ben yazdı. Sonra telefonda konuştuk, ben sinirliydim ve o an tutamadım dedim bu kadar büyük bir anlamı olmamalı bunun dedim. Ama o kabul etmedi, sana 3 saat şans tanıdım kaç kere yolda yürüdük elimi tutsan refleks olarak tutamadım kusura bakma desen sarılsan hiçbir şey kalmayacaktı, senin yüzüne bile bakmadım kaç saat ama sen neye kızdığımı bile anlamadın. Senin yaptığın hareket bana s..ir git başkasının elini tut demekti. Sana uzatılan tek el benim elim ve sen o eli ittin ve bunun gibi cümleler kurdu. Bana bu zamana kadar ettiğin en büyük hakaret buydu, kalbimi tahmin edemeyeceğin kadar çok kırdın dedi. Ben özrümü diledim, senin bana uzattığın eli ben hep tuttum senin bana yaptığın şeyleri hep gördüm ama fiziksel bir hareketi bu kadar büyütmemelisin böyle büyük bir anlamı yok dedim ama nuh dedi peygamber demedi. Çok alkollüyüm konuşmak istemiyorum artık dedi kapattı.

Ya kızlar, ben mi hatalıyım gerçekten? Hatalıysam da ayrılık sebebi olacak kadar büyük bir hata mı bu? Arkadaşlarına da sormuş hepsi ona hak vermiş ben olsam bırakır giderdim sen az tepki vermişsin gibi yorumlarda bulunmuşlar. Ama gerçekten bu kadar dramatize edilecek bir durum mu bu? Bu konuda hassasiyeti olabilir birşey diyemem ama sanki yeşilçam filminden çıkmış gibi cümlelerle bana gelmesi ne kadar doğru? Ne yapayım ki ben şimdi... Gönlünü mü almaya çalışayım, kendi tepkisinin çok abartılı olduğunu mu anlatmaya çalışayım, yoksa susup oturayım mı yerime. Vallahi kafayı yiyeceğim

Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için..

Sus otur ve bence nötr kal artık kendini anlatmışsın daha ne yapacaksın seni sindirmeye çalışıyor boşver böyle tipler bumerang gibidir gönder yol ver yine sana gelir merak etme canım.

Devlet meselesine çevirmiş olayı sevgilin senin hatan yok bence bende aynı tepkiyi verirdim. Daha ne bekliyor ki ayağına mı kapanmani.

Sırf kişilik ve yetiştirilme meselesi . Benim babamda bu tür şeylere dikkat eder mesela . Bu durum düzelir mi düzelir. Ama bu tür icten kırılan kisilerin yaninda hareketlerine arti dikkat etmen gerekir :)

ben daraldım. adam araba kullanıyo bi zahmet bakma tırnak etini kemirirken.

el tutma konusunda ne diyeceğimi bilemedim

Ya aslında bakmadım bile doğru düzgün, etini kemirirken özellikle kafamı çevirdim bakarsam rahatsız olurum diye. Diğer anlarda baktım ki o da yüzüne bakmak istediğim içindi. 2 kere laf ettim birinde krem verdim al sür yumuşasın biraz diye, diğerinde de yine yemeye başlayınca hayatım dur biraz kremi emsin tenin dokunma diye. Orada bağırdığı için haksız olduğunu kabul etti zaten ama ben bağırsam da kızsam da haksız da olsam uzattığım eli geri çevirmeyecektin dedi. Hadi yaptın sonrasında özür dilemesini bile beceremedin dedi.

Tırnak ve tırnak eti yemek maalesef bir hastalık.
Aynısı bende de var. Hiç uzatamıyorum tırnağımı. Sevmiyorum ama kontrolsüz yapılan bir şey. Bilinç dışı. Farkına vardığında iş işten geçmiş oluyor.
Sebebi ise psikolojik. Özellikle endişeli ve kaygılı kişiler bunu çok yapıyor. O an da kafasına takılan bir şey ona endişe veriyorsa bu davranışı sergiliyor.
Bunun çözümü yok gibi bir şey.
Çok şey denedim. Oje sürdüm olmadı. Acı tatlı farketmez.
İnat ettim olmadı.
Bi ara parmakları yara bandı yaptım yine olmadı. İki üç hafta tutsan bile bir anda kontrolsüzce yemiş oluyorsun. Diğer mevzu için bir şey diyemeceğim kusura bakma.

Çok geç kalmışım özür dilemek için öyle diyor. Haksızdım sana bağırarak ama ne olursa olsun elimi geri çevirmemeliydin. Hadi o an sinirle yaptın, saatlerce suratına bakmadım bir an aklına gelmedi bu adamı gerçekten üzdüm mü sinirlendirdim mi diye sormak. Ben sana asıl sorunun ne olduğunu yazana kadar anlamadın bile artık çok geç diyor erkeğine sahip çıkmasını beceremiyorsun gibi cümleler bile kurdu. Alkolden ve arkadaşlarının dolduruşundan mı bu kadar abartmıştır diyorum ama bilemiyorum Gerçekten dediği kadar üzülüp kırıldıysa telafi etmenin bir yolu var mıdır onu da bilmiyorum.

Sırf kişilik ve yetiştirilme meselesi . Benim babamda bu tür şeylere dikkat eder mesela . Bu durum düzelir mi düzelir. Ama bu tür icten kırılan kisilerin yaninda hareketlerine arti dikkat etmen gerekir :)

Böyle hassasiyetleri var malesef. Onun yanında hareketlerime dikkat ediyorum zaten ama ben de insanım, o anlık sinirimle kırgınlığımla düşünemedim. O da madem o an öyle oldu sonrasında özür dileseydin ama onu da yapmadın diyor. Artık yapacak birşeyim kalmadı sanırım

Tabiki sinirliyken elini tutmak istememiş olabilirsiniz gayet doğal bir şey bu kadar anlam yüklemek çok mantıksız.Sevgiliniz hem suçlu hem de özür dileyeceği yerde size kabahat buluyor suç bastırıyor.Kimse size canı istediği gibi bağıramaz.Ben de strestliysem tırnak etlerimi yiyorum uyaran olursa içten içe sinir olsam bile kimseye bağırıp çağırmıyorum yok öyle bir dünya

Sevgiliniz kac yasinda? İcim bayildi yani tribinden. Tartisiyorsun, sinirini yasamaya bile hakkin yok arkadas. Geri cevrilmek istemiyorsa, kirdiktan sonra elini uzatmasaymis. Ben size hak verdim. Ayrilik sebebi degil bu. Zeytinyaglik yapmis.

35 yaşında kendisi. Haksız olduğunu kabul ediyor bağırmakla ilgili ama seninle ne yaşıyorsak yaşayalım ben senin uzattığın eli hiç geri çevirmedim sen de benim elimi çevirmeyecektin dedi. Seni aldatmadım sana vurmadım nasıl elimi tutmazsın sen benim diyor. O öyle dedikçe ben de gerçekten kötü birşey yaptığıma inanmaya başladım

Çok geçmiş olsun. Onu da sordum hastalık mı oldu sende et yemek diye ama yok çok kuruyor kopartmazsam oraya buraya takılıyor daha çok canım acıyor demişti.

Yazmanız yeter teşekkür ederim cevabınız için :)

Bence üzerine gitmeyin, birşey yazmayın yoksa havaya girip kendini naza çekecek belli. Uzak durun bakalım ne yapacak.

Öyle yapmaya çalışıyorum ben de.. Özür dilemeye devam etsem iyice abartacak, yok sen abarttın desem e dün niye özür diledin o zaman diyecek. En iyisi susmak sanırım

üff çok can sıkıcı bir tip..
sürekli haklı çıkmak isteyen ve karşısındakini psikolojik olarak ezmeye çalışan bir tarzı var herhalde..
el tutma meselesi çok saçma... sindirmeye çalışmış seni resmen...
yolla gitsin bu tipitipi yaa...
özür filan dilemene de hiiç gerek yok bence..

Ben de araba kullanırken birinin dikkatimi dağıtmasına, bana karışmasına uyuz oluyorum, çünkü o sırada sadece kendi canımdan değil yanımdaki insanın canından da sorumluyum.

Sevgilinizin yerinde olsam ben de bağırabilirdim. Elimi tutmayan birine karşı ben de trip atabilirdim ama ayrılık biraz ağır olmuş. Büyük ihtimalle bu kararı almasına neden olan başka sebepleri de vardır, bu son damla olmuştur

Teşekkür ederim cevabınız için. Onu uyarmama değil, dikkatimi dağıtıyorsun dedikten sonra sen de benim dikkatimi dağıtıyorsun dediğim için bağırmış. Evet hatalıydım diyor ama bana kızgın da olsan ben yüzde yüz haksız da olsam uzattığım eli geri çevirmeyecektin diyor. Gerçekten bir insan bu kadar hassas olabilir mi böyle bir konu için yoksa beni haksızlaştırmak için bunu mu bahane ediyor onu anlamaya çalışıyorum

Benden 13 yas buyuk bir adamin yaptigi sey suan bana cocukca geliyor. Bosuna vicdan azabi cekmeyin. Bu tarz insanlar hatalarini sizi suclayarak unuttururlar. Ozur dilenecek durumdayken ozur dileyen olmussunuz.

Afedersin canım ama erkeğine sahip çıkmadın ne demek ya köpek mi kedi mi zannediyor kendini sevgili dediğimiz şey sahip efendi köle üzerinden mi gidiyor sevgilinde yani bende alkolden olduğunu düşünmeye başladım biraz bekle kendine gelince karşılıklı konuşma yapın ikimizde kırıldık uzatmayalım de tatlıya baglarsiniz inşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…