- 10 Eylül 2016
- 280
- 481
- 33
- 33
- Konu Sahibi BayanLazarus
-
senden ayrılmak için bahanesi bu olmamalıydı. çünkü çok gereksiz bir tavır....
Aynısından bende de var bu modelin. Ne zaman haksız olsa yaptığın bir hareketi cimbizlar o kadar tanıdık geldi ki.Sende suç yok sana bağıran birinin elini tutamazsın. Devamlı pohpohlayamazsin. Kendine saygın varmış ki tepkini koymuşsun.Ozur dileme hatalı olan o.Yani ona bozulmuş da olabilir ama insan normalde der ki ya elimi tutmadı kırıldım ama ben de bağırıp öküzlük ettim haklı o yüzden. Ama yok..
Şu arkadaşlar hep var az bile yaptın diyenleri ama hangileri bilinmez.Sevgiliniz çok akıllı hatalı oldugunu biliyor hemen başka konuya geçip el tutmama olayına getiriyor lafı ben haklıyım diyebilmek için.Eleştiriye pek açık degil sanırım kendisi.Bir müddet ara verinArkadaşlarına da sormuş hepsi ona hak vermiş ben olsam bırakır giderdim sen az tepki vermişsin gibi yorumlarda bulunmuşlar.
Yok yanlış anladınız beni, yalnız kalmamak için asla alttan almadım. Arkadaş çevremi genişletmeye, sosyal aktivitelere katılmaya çalışıyorum, hayatımın merkezine onu koymamaya çalışıyorum zaten. Ama o benim yaşadığım bu şeyleri öne sürerek bu eli geri çevirme mevzuunu daha büyük bir yere koydu. 2senedir birlikteyiz, ailen sana neler yaptı, seni terketti, çevrende kimse yokken ben senin yanındaydım, bu el senin için çok daha önemli çünkü sana hayatta uzatılan tek el benim elim ama sen onu geri çevirdin gibi birşeye getirdi konuyu. El tutmaya ondan daha çok anlam yüklemem gerekirmiş ona göre, benim daha çok ihtiyacım varmış çünkü. Vallahi içim şişti benim de..
Yol yakınken ayrıl.sinirli bi insanla ömür geçmez.herşeyi abartmayı seven...bugun sinirlenir bagırır yarin evlenince döver.sessizce uzaklaş.aynı şeyi çocuğunada yapar.başını yakmaMerhabaa KK hanımları,
Öncelikle iyi bayramlar hepinize. Dün yaşadığım şeyleri anlatmak istiyorum sizlere, elimden geldiğince kısa tutmaya çalışacağım, uzun olursa şimdiden affola.
Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz yaklaşık olarak. İnişli çıkışlı bir ilişkimiz var, hala birbirimizi tanıyoruz ve sancılı bazı süreçler geçiriyoruz ama hepsini teker teker atlatıyoruz çok şükür. Dün 1 senedir gitmek istediğimiz bir yer vardı, oraya gidelim dedik. Yolumuz yaklaşık bir saat, çıktık yola erkek arkadaşım sürekli tırnak etlerini yiyor. Daha önce rahatsız oluyorum yapma vs demiştim ama çözüm olmadı. Gözüm takılsa da bir şey demedim, krem verdim sür diye, ardından tekrar yemeye başladı, kremi biraz yesin hemen dokunma dedim kızdı birden karışma dikkatimi dağıtıyorsun diye. Sen de benim dikkatimi dağıtıyorsun dedim bağırmaya başladı arabayı kullanan benim senin dikkatin dağılsa ne olacak vs diye, ben de şok oldum sustum. ( Kendisinin öfke kontrol problemi var anlık olarak patlayabiliyor birden) Neyse arabadan indik, yürürken elimi tutmak için uzattı ama ben çok kırılmıştım öyle bağırmasına ve tutamadım elimi o da daha çok sinirlendi. Yol ortasında düzgün tutacaksan tut yoksa hiç tutma diyerek bağırdı. Biraz tartıştık, sonra bir iki saat kadar dolaştık gideceğimiz yere gidip tatlımızı yedik çıktık. O süreç içinde ikimiz de hiç konuşmadık, eve dönerken tutamadım kendimi ağladım, eve bırakırken yüzüme bile bakmadı çıktım gittim ben de.
Sonrasında mesaj yazdım olanlarla ilgili, sinirlenmenin de bir adabı var ben çok yoruldum çok kızdım kırıldım yüzüme bile bakmadan çekip gittin helal olsun diye. Bir iki yazıştık ben sorunu anlamamışım bile, bana en sonunda sebep ne olursa olsun ne kadar birbirimize kızsak da kırılsak da benim uzattığım eli sen tutmadın ya bu saatten sonra söylediğin söz de döktüğün gözyaşı da umrumda değil. Artık istesen de o eli tutmam ben yazdı. Sonra telefonda konuştuk, ben sinirliydim ve o an tutamadım dedim bu kadar büyük bir anlamı olmamalı bunun dedim. Ama o kabul etmedi, sana 3 saat şans tanıdım kaç kere yolda yürüdük elimi tutsan refleks olarak tutamadım kusura bakma desen sarılsan hiçbir şey kalmayacaktı, senin yüzüne bile bakmadım kaç saat ama sen neye kızdığımı bile anlamadın. Senin yaptığın hareket bana s..ir git başkasının elini tut demekti. Sana uzatılan tek el benim elim ve sen o eli ittin ve bunun gibi cümleler kurdu. Bana bu zamana kadar ettiğin en büyük hakaret buydu, kalbimi tahmin edemeyeceğin kadar çok kırdın dedi. Ben özrümü diledim, senin bana uzattığın eli ben hep tuttum senin bana yaptığın şeyleri hep gördüm ama fiziksel bir hareketi bu kadar büyütmemelisin böyle büyük bir anlamı yok dedim ama nuh dedi peygamber demedi. Çok alkollüyüm konuşmak istemiyorum artık dedi kapattı.
Ya kızlar, ben mi hatalıyım gerçekten? Hatalıysam da ayrılık sebebi olacak kadar büyük bir hata mı bu? Arkadaşlarına da sormuş hepsi ona hak vermiş ben olsam bırakır giderdim sen az tepki vermişsin gibi yorumlarda bulunmuşlar. Ama gerçekten bu kadar dramatize edilecek bir durum mu bu? Bu konuda hassasiyeti olabilir birşey diyemem ama sanki yeşilçam filminden çıkmış gibi cümlelerle bana gelmesi ne kadar doğru? Ne yapayım ki ben şimdi... Gönlünü mü almaya çalışayım, kendi tepkisinin çok abartılı olduğunu mu anlatmaya çalışayım, yoksa susup oturayım mı yerime. Vallahi kafayı yiyeceğim
Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için..
Yaptiklariniz icin uzulmeyin. Ama yani olayin ne oldugunu farketmeniz adina soyluyorum. Uste cikta cikar, ciktikca cikar. Simdi yalvarmanizi falan bekliyordur muhtemelen. Siz gozden cikardiniz mi iliskinizi?Evet bana da öyle geliyor ama belki bu konu onun hassasiyetidir, çok büyük anlam yüklemiştir bu harekete deyip özür diledim. Benim için bu kadar büyük bir anlamı yok, bilemedim senin böyle hassas düşündüğünü deyip alttan aldım. Yapmasa mıydım hiç
Kendini hakli cikarip bariz seni sindirmeye calisiyor35 yaşında kendisi. Haksız olduğunu kabul ediyor bağırmakla ilgili ama seninle ne yaşıyorsak yaşayalım ben senin uzattığın eli hiç geri çevirmedim sen de benim elimi çevirmeyecektin dedi. Seni aldatmadım sana vurmadım nasıl elimi tutmazsın sen benim diyor. O öyle dedikçe ben de gerçekten kötü birşey yaptığıma inanmaya başladım
Pardon da onun bagirmasinin sende biraktigi etki ve uzuntu ne olacakÇok geç kalmışım özür dilemek için öyle diyor. Haksızdım sana bağırarak ama ne olursa olsun elimi geri çevirmemeliydin. Hadi o an sinirle yaptın, saatlerce suratına bakmadım bir an aklına gelmedi bu adamı gerçekten üzdüm mü sinirlendirdim mi diye sormak. Ben sana asıl sorunun ne olduğunu yazana kadar anlamadın bile artık çok geç diyorerkeğine sahip çıkmasını beceremiyorsun gibi cümleler bile kurdu. Alkolden ve arkadaşlarının dolduruşundan mı bu kadar abartmıştır diyorum ama bilemiyorum Gerçekten dediği kadar üzülüp kırıldıysa telafi etmenin bir yolu var mıdır onu da bilmiyorum.
yuhhhh!! sorunları var bence..Çok geç kalmışım özür dilemek için öyle diyor. Haksızdım sana bağırarak ama ne olursa olsun elimi geri çevirmemeliydin. Hadi o an sinirle yaptın, saatlerce suratına bakmadım bir an aklına gelmedi bu adamı gerçekten üzdüm mü sinirlendirdim mi diye sormak. Ben sana asıl sorunun ne olduğunu yazana kadar anlamadın bile artık çok geç diyorerkeğine sahip çıkmasını beceremiyorsun gibi cümleler bile kurdu. Alkolden ve arkadaşlarının dolduruşundan mı bu kadar abartmıştır diyorum ama bilemiyorum Gerçekten dediği kadar üzülüp kırıldıysa telafi etmenin bir yolu var mıdır onu da bilmiyorum.
Aynısından bende de var bu modelin. Ne zaman haksız olsa yaptığın bir hareketi cimbizlar o kadar tanıdık geldi ki.Sende suç yok sana bağıran birinin elini tutamazsın. Devamlı pohpohlayamazsin. Kendine saygın varmış ki tepkini koymuşsun.Ozur dileme hatalı olan o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?