Tırnak Eti Yemekten Ayrılığa.. Kafayı Yiyeceğim!

Yani ona bozulmuş da olabilir ama insan normalde der ki ya elimi tutmadı kırıldım ama ben de bağırıp öküzlük ettim haklı o yüzden. Ama yok..
Aynısından bende de var bu modelin. Ne zaman haksız olsa yaptığın bir hareketi cimbizlar o kadar tanıdık geldi ki.Sende suç yok sana bağıran birinin elini tutamazsın. Devamlı pohpohlayamazsin. Kendine saygın varmış ki tepkini koymuşsun.Ozur dileme hatalı olan o.

Arkadaşlarına da sormuş hepsi ona hak vermiş ben olsam bırakır giderdim sen az tepki vermişsin gibi yorumlarda bulunmuşlar.
Şu arkadaşlar hep var az bile yaptın diyenleri ama hangileri bilinmez.Sevgiliniz çok akıllı hatalı oldugunu biliyor hemen başka konuya geçip el tutmama olayına getiriyor lafı ben haklıyım diyebilmek için.Eleştiriye pek açık degil sanırım kendisi.Bir müddet ara verin

Cok cok cok abartıp sacmalamis sevgili. Hata sende uste uste cikacaktin sen bana nasil bagirirsin diye ki aklina bile gelmezdi bu elimi tutmadin olayi. Cocuk mu azarliyomus saygisiz. Boyle ufacik şeylere cigiran kadin erkek herkesten tiksiniyorum. Kendilerinden nasil sogutuyolar.

Allah allah ailenle ilgili sorunları anlatmakla yanlış yapmışsın. Bak tek el çevirmeden nelere getirmiş konuyu.

Yol yakınken ayrıl.sinirli bi insanla ömür geçmez.herşeyi abartmayı seven...bugun sinirlenir bagırır yarin evlenince döver.sessizce uzaklaş.aynı şeyi çocuğunada yapar.başını yakma

Yaptiklariniz icin uzulmeyin. Ama yani olayin ne oldugunu farketmeniz adina soyluyorum. Uste cikta cikar, ciktikca cikar. Simdi yalvarmanizi falan bekliyordur muhtemelen. Siz gozden cikardiniz mi iliskinizi?

Kendini hakli cikarip bariz seni sindirmeye calisiyor

Sakin izin verme sakin

Bnm esim hep yapar bu taktigi

Pardon da onun bagirmasinin sende biraktigi etki ve uzuntu ne olacak
O bagirinca sen kimsin ki bana ne karisirsin seni kaale mi aliyrm ben anlamina gelmiyor mu?
O, el tutma meselesinj desiyorsa sende bunlari des
Oylece el uzatarak hicbirsey olmamis gibi davranmani nasil bekler
Asil o sen ne dersen de sana bagirmamaliydi
Karisinda cocuk mu var
Hice mi sayiyor seni

O kadar buyuk bir trip atmis ki zannedersin siz onu aldattiniz, erkegine sahip cikamadin vs ne demek ya. Kavga etmissiniz tabi ki elini tutmayacaksiniz, bundan dogal ne var ki.

Siz sevgilinizi daha iyi tanirsiniz tabi ama bazi insanlar ozur dilendikce durumu abartir demek ki ben hakliyim ondan ozur diliyor der, simardikca simarir, sevgilinizde bunu gordum. Bu ozellik bende de var maalesef cok kiziyorum kendime Boyle durumlarda guzelce aciklamanizi yapip susun, cok israr etmeyin, yoksa olay uzerinize kalir aynen boyle.

Tırnak eti konusunda haksızsınız tabi. Adam sizin etinizi yemiyor ki bu kadar rahatsız oluyorsunuz, kafanızı baska yöne cevirseydiniz gecseydi bitseydi.
El tutma meselesi de her iliskinin dinamigine göre degisen bir durum sanırım. Erkek arkadasıma cok sinirli oldugumda, elini uzattıgı zaman tutarım ancak yarımyamalak bir tutuş olur. O da bunu öfkemden, kırgınlıgımdan yaptıgımı bildigi icin üstüme düsmez. Lafını da etmez. Sevgiliniz bu durumu bayagı takmıs.
Ama şoyle de bi ayrıntı var, bi el tutmadınız diye bagırmaya ne hacet vardı? Öfke kontrol problemi varsa, bitmesi iyi olmus demektir.
Sessiz kalmanızı tavsiye ederim.

Saçmalamasın kırgınken de elini tutmak zorunda değilsiniz
Hem sizin bi suçunuz yok
Kendi kendine fazlaca parlamış
Sonra da elini uzatıp özür dilemeden kendisini affetmenizi beklemiş
Trip yapmaya hakkınız var
Ben olsam özür dilemezdim

Acaba patronuna böyle bağırabiliyor mu bu size karşı olan tavrı .Evlenirseniz daha da beter olacak.Dışarıdaki insanlara sinirlense de sinirini sizden çıkaracak

Tam bir zeytinyağı,hem suçlu hem güçlü masallah...Yerinde olsam özürde dilemezdim,hakliyken özür dilemişsin birde.
O sana bağırınca sorun yok,sen el tutmak istemeyince ilişki bitiyor,valla iyimiş.
Bu kadar kolaymiymis 2 yıllık ilişkiyi bitirmek, bence asıl bu sana büyük hakaret olmuş.
Arama,mesaj atma,sessizde kal...Birak düşünsün hatasıni anlasın,az peşinde dolansin.

sanırım sadece ben erkek arkadaşınızı haklı buldum. bizim aramızda da el tutma özeldir o yüzden sevgilim uzattığım eli tutmazsa ben de çok kırılırım.

ben sizin yerinizde olsam araba kullanan adamı azarlamak yerine çenemi tutardım,gidip oturunca tutup ellerine birer öpücük kondurup "ama ben hep bakıyorum ellerin böyle,sanki canın acıyor gibi geliyor bana,üzülüyorum sana kıyamıyorum" gibi laflar ederdim. emin olun daha kolay çözülürdü. o da sebebini söylerdi. kendi ilişkimde genelde bu yolu izliyorum hiç büyük çaplı tartışma yaşamadık çünkü huyunu biliyorum. ben ters yapsam o daha çok yapar.

ayrılık abartılı,alkolün etkisiyle demiş olabilir. sakin olun bence ilerleyen günlerde konuşmaya çalışın.

Eğer öfke patlaması diye bi şey varsa bir tek p öküze değil herhalde siZde öfkenizi kontrol edemediniz ve tutmadınız elini. Tam bir zeytinyağı. Ayrıca ilk terbiyesizliği yapan o özür dilemeden ne özürü bekliyor.

yuhhhh!! sorunları var bence..

Gerçekten öyle mi dersin? Bağırmak da onda huy ama artık dayanamıyorum. Bunu da ona söyledim. Bana sesini yükseltme artık kaldıramıyorum dedim. Ama o hala haksız da olsam bağırsam da kızsam da o eli geri çevirmeyecektinde. Hadi çevirdin kızgındım sana deyip konuyu açacaktın sana saatlerce şans tanıdım diyor hala. Telefonda konuştuk biraz önce kız kardeşini gezmeye götürmüş, gel konuşalım halledelim dedim sen istediğin zaman konuşup halledemeyiz beni bir bırak sinirim geçsin sakinleşeyim ben istediğim zaman konuşacağız vs deyip kapattık telefonu.. Senin savunduğun kadar büyük bir konu değil bu dedim ama dinlemedi. Gerçekten bu kadar kızmış kırılmış olması mümkün olamaz değil mi ya? Ben özür dileyerek hata yaptım sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…