- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi BayanLazarus
-
Öff sanki yüzüğü çıkarıp kafasına atmışsınız altı üstü el tutmamak. Çok abarttığını düşünüyorum de kestir at bu ne ya
üff çok can sıkıcı bir tip..
sürekli haklı çıkmak isteyen ve karşısındakini psikolojik olarak ezmeye çalışan bir tarzı var herhalde..
el tutma meselesi çok saçma... sindirmeye çalışmış seni resmen...
yolla gitsin bu tipitipi yaa...
özür filan dilemene de hiiç gerek yok bence..
Ben de araba kullanırken birinin dikkatimi dağıtmasına, bana karışmasına uyuz oluyorum, çünkü o sırada sadece kendi canımdan değil yanımdaki insanın canından da sorumluyum.
Sevgilinizin yerinde olsam ben de bağırabilirdim. Elimi tutmayan birine karşı ben de trip atabilirdim ama ayrılık biraz ağır olmuş. Büyük ihtimalle bu kararı almasına neden olan başka sebepleri de vardır, bu son damla olmuştur
Benden 13 yas buyuk bir adamin yaptigi sey suan bana cocukca geliyor. Bosuna vicdan azabi cekmeyin. Bu tarz insanlar hatalarini sizi suclayarak unuttururlar. Ozur dilenecek durumdayken ozur dileyen olmussunuz.
Afedersin canım ama erkeğine sahip çıkmadın ne demek ya köpek mi kedi mi zannediyor kendini sevgili dediğimiz şey sahip efendi köle üzerinden mi gidiyor sevgilinde yani bende alkolden olduğunu düşünmeye başladım biraz bekle kendine gelince karşılıklı konuşma yapın ikimizde kırıldık uzatmayalım de tatlıya baglarsiniz inşaAllah.
El ele tutuşmaya nasıl bir anlam yüklediğini, kafasında nasıl kodladığını biz bilemeyiz. Ama belli ki sizden daha farklı bir anlam yüklemiş. Bu durumda çok kırılmasını bir nebze anlayabildim.
Ama bunu ayrılacak bir mesele haline getirmesi tamamen naz niyaz. Siz onu kırdığınız için özür diledikten sonra barışması gerekirdi.
Ailem yanımda yok, çok fazla arkadaşım da yok. Yanımdaki tek insan erkek arkadaşım diyebilirim. O da bundan dem vurup cevap verdi bana, senin için anlamı çok daha büyük benim elim sana uzatılan tek el sen nasıl geri çevirirsin falan dedi. Ben öyle yaparak onun bana yaptığı hiçbir şeyi görmemişim, anlamamışım ona olan hissiyatım yeterince kuvvetli değilmiş ona göre..
Yanindayken surekli hareketlerimi kontrol altinda tutacagim biriyle yapamazdim.. kizarsam elini de tutmam, arabadan da inmem ne bu yahu kan davasina nasil cevrilir bu kadar basit bir olay.. valla konu sahibi hayat boyu bu atari ne kadar surdurebilirsin onu dusun bence.. eger devam edecegim diyorsan da biraz zeytinyagi gibi ol, sen ozur diledikce onun mabadi kalkiyor..
Ben de anlamasam da gerçekten hassas bir konu onun için demek ki deyip özür diledim. Çok geç özrün için ben sana şans tanıdım, yanındayken özür dileseydin geçip giderdi ama sen onu yapmamak bir yana bir de kendi haklılığından dem vurup bana yazdın, ben söyleyene kadar anlamadın bile neyi yanlış yaptığını dedi. Sen söylemedikçe nasıl anlayabilirim dedim ama yok kabul etmiyor. Ne konuşmak ne yüzünü görmek istiyorum beni bana bırak sonra yine konuşuruz vs dedi kapattık
Ne elmas kardeşim ıcimiz şişti... Bayram günü çok büyük tepki vermiş. Sizin de hatalarını z var ama o iyice delirmis. Elim de elim nasıl tutmazsin diye. Hay senin elini diyesim geldi!
E tamam ailen yok, çok fazla arkadaşın da olmayabilir. Ama erkek arkadaşına ayırdığın vakti çevreni genişletmek için ayırırsan daha fazla sayıda arkadaş edinebilirsin. Yani sırf yalnız kalmamak için saçma bulduğun bir davranış için alttan mı alacaksın? Ayrılmak istiyorsa ok de geç, "ben seni seviyordum ama bu hareketini abartılı buldum, el tutuşmaya senin kadar anlam yüklememiş olabilirim ayrılmak isteğinse beni çok şaşırttı kararına saygı duyuyorum, hoşçakal."
Ya gerçekten cok kırılmış ya da dedikleri gibi üste çıkmaya çalışıyor hangisi olduğunu da en iyi siz bilirsiniz.
Bu ne biliyor musun suçluyum ama hatalı olduğum için sana suç atmaliyim.
Elini tutmamana bozulmamis sana suç atmış çünkü bı konuda haklı çıkması gerekiyor ve bahanesi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?