Tırnak Eti Yemekten Ayrılığa.. Kafayı Yiyeceğim!

Yanindayken surekli hareketlerimi kontrol altinda tutacagim biriyle yapamazdim.. kizarsam elini de tutmam, arabadan da inmem ne bu yahu kan davasina nasil cevrilir bu kadar basit bir olay.. valla konu sahibi hayat boyu bu atari ne kadar surdurebilirsin onu dusun bence.. eger devam edecegim diyorsan da biraz zeytinyagi gibi ol, sen ozur diledikce onun mabadi kalkiyor..

Öff sanki yüzüğü çıkarıp kafasına atmışsınız altı üstü el tutmamak. Çok abarttığını düşünüyorum de kestir at bu ne ya

Ailem yanımda yok, çok fazla arkadaşım da yok. Yanımdaki tek insan erkek arkadaşım diyebilirim. O da bundan dem vurup cevap verdi bana, senin için anlamı çok daha büyük benim elim sana uzatılan tek el sen nasıl geri çevirirsin falan dedi. Ben öyle yaparak onun bana yaptığı hiçbir şeyi görmemişim, anlamamışım ona olan hissiyatım yeterince kuvvetli değilmiş ona göre..

tipitip mi Ya çok güldüm Allah da sizi güldürsün sağolun :))

Evet dediğiniz gibi haklı çıkmak isteme durumu var. Çoğu konuda haksız olduğunu kabul etmez, etse bile ama sen böyle böyle yaptın ben o yüzden öyle yaptım diye üste çıkar. Biraz biraz düzelmeye başladı ama ben de düşünmeye başladım artık ciddi ciddi, böyle nereye kadar gider diye. Bu konu da son damla oldu. Teşekkür ederim cevabınız için ^.^

Bana ettiğin en büyük hakaretti diyor elimi tutmamak. Bağırmasının haksız olduğunu kabul etti ama benim hareketimi kabul edemiyor. İkimiz için senin için ne kadar uğraşıyorum bunu görmüyor musun dediğimde de jenga gibi işte, taşları dikersin dikersin sonra yanlış bir taşı çekersin hepsi yıkılır, senin yaptığın da o hesap şeklinde benzetme yaptı. Bilmiyorum gerçekten bu kadar kötü mü bir şey yaptım, anlayamıyorum

Benden 13 yas buyuk bir adamin yaptigi sey suan bana cocukca geliyor. Bosuna vicdan azabi cekmeyin. Bu tarz insanlar hatalarini sizi suclayarak unuttururlar. Ozur dilenecek durumdayken ozur dileyen olmussunuz.

Evet bana da öyle geliyor ama belki bu konu onun hassasiyetidir, çok büyük anlam yüklemiştir bu harekete deyip özür diledim. Benim için bu kadar büyük bir anlamı yok, bilemedim senin böyle hassas düşündüğünü deyip alttan aldım. Yapmasa mıydım hiç

El ele tutuşmaya nasıl bir anlam yüklediğini, kafasında nasıl kodladığını biz bilemeyiz. Ama belli ki sizden daha farklı bir anlam yüklemiş. Bu durumda çok kırılmasını bir nebze anlayabildim.
Ama bunu ayrılacak bir mesele haline getirmesi tamamen naz niyaz. Siz onu kırdığınız için özür diledikten sonra barışması gerekirdi.

Buna benzer düşünceleri var malesef. Beni çekip çevirmeni istiyorum, güçlü olan sen ol istiyorum, ilişkimizde dizginleri eline al vs gibi pek çok söylemi var. Sahip çıkmamak demekmiş ona göre uzattığım eli çevirmek. İnşallah düşündüğümüz gibidir, zaten düşünceleri değişmezse yapabilecek pek bir şey yok. Bir el tutmaktan bile böyle arabesk düşünceler oluşuyorsa kafasında, anlaşamayız sanırım.

Ben de anlamasam da gerçekten hassas bir konu onun için demek ki deyip özür diledim. Çok geç özrün için ben sana şans tanıdım, yanındayken özür dileseydin geçip giderdi ama sen onu yapmamak bir yana bir de kendi haklılığından dem vurup bana yazdın, ben söyleyene kadar anlamadın bile neyi yanlış yaptığını dedi. Sen söylemedikçe nasıl anlayabilirim dedim ama yok kabul etmiyor. Ne konuşmak ne yüzünü görmek istiyorum beni bana bırak sonra yine konuşuruz vs dedi kapattık

Ne elmas kardeşim ıcimiz şişti... Bayram günü çok büyük tepki vermiş. Sizin de hatalarını z var ama o iyice delirmis. Elim de elim nasıl tutmazsin diye. Hay senin elini diyesim geldi!

E tamam ailen yok, çok fazla arkadaşın da olmayabilir. Ama erkek arkadaşına ayırdığın vakti çevreni genişletmek için ayırırsan daha fazla sayıda arkadaş edinebilirsin. Yani sırf yalnız kalmamak için saçma bulduğun bir davranış için alttan mı alacaksın? Ayrılmak istiyorsa ok de geç, "ben seni seviyordum ama bu hareketini abartılı buldum, el tutuşmaya senin kadar anlam yüklememiş olabilirim ayrılmak isteğinse beni çok şaşırttı kararına saygı duyuyorum, hoşçakal."

Onu düşünüyorum zaten son zamanlarda, yavaş yavaş da olsa düzeltebileceğime inanıyordum ama artık bundan da şüphe duymaya başladım. ona göre yanlış bir harekette bulunmuş olabilirim ama bunun için özür diledim daha ne yapabilirim ki?

Ya gerçekten cok kırılmış ya da dedikleri gibi üste çıkmaya çalışıyor hangisi olduğunu da en iyi siz bilirsiniz.

Ne elmas kardeşim ıcimiz şişti... Bayram günü çok büyük tepki vermiş. Sizin de hatalarını z var ama o iyice delirmis. Elim de elim nasıl tutmazsin diye. Hay senin elini diyesim geldi!

Ahahah:) Teşekkür ederim ya gülümsettiniz.. Zaten benim de anlamadığım şey o , onun da hatası var benim de. İkimiz de özrümüzü dileriz kırdık birbirimizi deriz geçer gider. Bu kadar abartmak niye?

Yok yanlış anladınız beni, yalnız kalmamak için asla alttan almadım. Arkadaş çevremi genişletmeye, sosyal aktivitelere katılmaya çalışıyorum, hayatımın merkezine onu koymamaya çalışıyorum zaten. Ama o benim yaşadığım bu şeyleri öne sürerek bu eli geri çevirme mevzuunu daha büyük bir yere koydu. 2senedir birlikteyiz, ailen sana neler yaptı, seni terketti, çevrende kimse yokken ben senin yanındaydım, bu el senin için çok daha önemli çünkü sana hayatta uzatılan tek el benim elim ama sen onu geri çevirdin gibi birşeye getirdi konuyu. El tutmaya ondan daha çok anlam yüklemem gerekirmiş ona göre, benim daha çok ihtiyacım varmış çünkü. Vallahi içim şişti benim de..

Bu ne biliyor musun suçluyum ama hatalı olduğum için sana suç atmaliyim.
Elini tutmamana bozulmamis sana suç atmış çünkü bı konuda haklı çıkması gerekiyor ve bahanesi bu

Bu ne biliyor musun suçluyum ama hatalı olduğum için sana suç atmaliyim.
Elini tutmamana bozulmamis sana suç atmış çünkü bı konuda haklı çıkması gerekiyor ve bahanesi bu

Yani ona bozulmuş da olabilir ama insan normalde der ki ya elimi tutmadı kırıldım ama ben de bağırıp öküzlük ettim haklı o yüzden. Ama yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…