Tırnak Eti Yemekten Ayrılığa.. Kafayı Yiyeceğim!

Ya resmen üste çıkmış. Bırakın özür falan dilemeyin. Bi daha sorarsa tırnagini yedikten sonra elini yıkamadın o yüzden tutmadım dersin
 
Bu yaptıkları fikirlerine değer vermediğini ve sana saygısı olmadığını gösterir ben olsam birlikte kalmazdım hiçbir şekilde.
 
Hatalısın. İnişli çıkışlı ilişkide böyle basit şeylere takılırsan düşersin
 
Arabayı süren o dikkati dağılan sensin. Kimseyi değiştiremezsin onu olduğu gibi kabul edip sevmen gerekir. Neticede Kimse mükemmel veya istediğimiz gibi olmuyor
 
valla yorucu bir ilişki. Belki 13 yıllık ilişkinin ardından 8 yıllık evliyim ondandır çok çocukça geldi. Empati kurmakta zorlandım. şimdi sizin yerinizde olsam çekemem seni deyip rahmetli (eski erkek arkadaşların anılma şekli)pozisyonuna ulaşmıştı. Ama burada yazdığınıza göre seviyorsunuz ve ayrılmak istemiyorsunuz. Haklı ya da haksız olmanız çok önemli değil çünkü ne olursa olsun ilişkiniz sürsün istiyorsunuz. Aşırı kaygılı oluşunuzdan böyle yorumladım. Şimdi hakılığınız ya da haksızlığınızı kenara koyayım. Sizi madur etmeden nasıl barışabilirainiz bunu düşünelim.Sanırım önce nasıl bizim mahremimizi arkadaşlarına anlatır ve beni arkadaşlarının gözünde yarı yolda bırakan kadın konumuna düşürürsün. Bütün yaşanmışlığımızı kenara atar bir kalemde beni silersinle başlayıp. Hatası karşısında özür dilemeyen ve gözyaşlarıma kıymet vermeyen bir erkeği nasıl sevebildimle bitirir. Nasıl istiyorsan öyle yap diyerek kafasını yeterince karıştırabilir ve aramasını bekleyebilirsiniz, diye düşünüyorum.Karşı saldırı sonuç verir diye bir felsefem var. özellikle de arabesk doğalı erkelere karşı. tabi bu benim fikrim uygulamak ya da uygulamamak sizin tercihiniz.
 
Çok saçma bir sebepten ötürü nerelere getirmişsiniz mevzuyu. Bence ikinizde hatalısınız.
 
Ya adam keyfiyeten yapmıyoki .. bu kadar üstüne gitme . Görmezden gel
 
Ben bu sağ koltukta oturanların araba sürene karışmalarını cidden anlayamıyorum, ben de 9 yıldır araba sürüyorum ve trafik zaten stresli ve konsantre gerektiren bir yer, bana müdahele edeni ön koltuğa oturtmuyorum, normalde sinirli olmayan insan bile trafikte sinirli olabiliyor, zaten sinirli olan bir insanın üstüne gidip de bir de onun sinmesini nasıl bekliyorsunuz ?
El tutmaya gelince bana da ağır gelir, aynı evlilikte yatağı ayırmak gibi, ne olursa olsun o gün devam ediyor ve siz el tutmamayı ciddi bir sorun olarak algılamazken, arabadaki ufak bir tartışma yüzünden elini tutmuyorsunuz, yarın ciddi bir sorun da terk edeceksiniz demek ki
El tutmamak ciddi değil de trafikte sinirlenmiş adamla tartışmak mı ciddi ben anlamadım
 
Aynı benim eşim. Sinirlenir söyler söyler sonra da özür diler ve öyle bir özür dilemeki suçlu o muydu ben mıydım kafam karışır. Hiç surat asmama dayanamaz. Bir sorun olduysa da hemen eskisi gibi olalım. Opup koklasalim ister. Ben de insanım benim de bir kalbim gururum var bunu düşünmez.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…